Ayy inşallah böyle birey yapmamıştır.Bende simdi yuzumu falan temizledim acildi uykum :) hazir acilmisken 1 unite daha calisayimda bosa gitmesin :) evet ya cok guzel seyler var ama nettekiler cok pahaliinsanin ici gider o paralari verirken... Simdilik olanlarla idare edebiliyorum ama ileride ne olacak ben de cok merak ediyorum :)benim kociste beni sinir etti sonra sizdi koltukta... Bebek odasini aldigini yakinda gelecegini soyledi... Ama soylerken bir yandanda guluyor ins. Boyle bisey yapmamistir... Eger yaptiysa sinirimi nasil alirim nerden cikaririm hic bilmiyorum... Saka oldugunu dusunup sakinlesmeye calisiyorum...
Benimde gerildi ama pıtlamalar neredeyse baırsaklarımın hemen üstünde niye daha yukarda değil acabaevet bende koydum tatlım... Benımde aynen gobegımın etrafı sertlestı baya baya...hatta gobek delıgımın bı 7 cm yukarısı bıle semsert oldu... boyle egılınce kasıyo... acıyo... hareketım baya kıstlandı....:::::::::)
neyse ben yatiim kocamada sataştım zaten daha fasla kaşınmiim bugün bişi var ama neyse iyi gecelr...:1closedeyes: