selam kizlar 4,5 gunlugune gorumcemlere gitmistik bugun donduk .. cok kotu gecti ne yediysem cikardim ama ne yediysem .. surekli migdem bulaniyor surekli agzimda igrenc bi tat .. sanki bebegim hic bir sey yemek istemiyor bugun sabah yediklerim cikti oglende ayni sadece ucte yedigim bi elmayla duruyorum ...
evet canim benimki gec dollenme imis .. son adet tarihime gore bebisim baya buyuk olmasi gerekiyor ama ultrasonda bebisim kucuk cikiyor .. doktora gore gec dollenme bazen bebisler aradaki iki uc haftalik zamani kapatabiliyor bazen ise gec doguyorlarmis ..
yani benimki tamamen surpriz olucak ..
oncelikle bebisin hayirli olsun canim .. hic dert etme ne kadar utansakda bos cunku mecbur 9 ay boyunca bu kontrellere gidicez .. bebisimiz icin gidicez .. cok rahat olmaya calis ne kadar rahat olursak o kadar kolay gecer .. ben ilk kontrolumde vajinal ultrasonla bakildi bebisime cunku gec dollenme oldugu icin karnimdan gorunmedi
sana tavsiyem su eger kendini daha rahat hissedeceksen bi bayan doktor sec belki daha kolay gecer kontrollerin
)
hanımlar birde listeye baktımda elif_sena nın SAT 22 ekim TDT 13 ağustos yazıyor. bilgisayarda baktım 29 temmuz çıkıyor. geç döllenmemi oluyor bu????
evet canim benimki gec dollenme imis .. son adet tarihime gore bebisim baya buyuk olmasi gerekiyor ama ultrasonda bebisim kucuk cikiyor .. doktora gore gec dollenme bazen bebisler aradaki iki uc haftalik zamani kapatabiliyor bazen ise gec doguyorlarmis ..
yani benimki tamamen surpriz olucak ..

ayy kızlar siz daha tecrübelisiniz benim drum erkek yarın da kan tahlili sonucumu almaya gidicem yukarıda bahsetmiştim
şeyyyy diorumm yanii muayene falan olcak mıyım muayne derken ulturasyon değilde diğer türlü işte olacaksam ne zaman hangi haftalarda ayyy ben çokk utanırımmm yaaaaaa
oncelikle bebisin hayirli olsun canim .. hic dert etme ne kadar utansakda bos cunku mecbur 9 ay boyunca bu kontrellere gidicez .. bebisimiz icin gidicez .. cok rahat olmaya calis ne kadar rahat olursak o kadar kolay gecer .. ben ilk kontrolumde vajinal ultrasonla bakildi bebisime cunku gec dollenme oldugu icin karnimdan gorunmedi
sana tavsiyem su eger kendini daha rahat hissedeceksen bi bayan doktor sec belki daha kolay gecer kontrollerin