- 19 Aralık 2008
- 3.583
- 85
- 358
Haklısın canım zaten belirli kişiler dışında pek selam alan olmuyor.Ya da hiçbirşey yazmıyorlar sadece okumak için giriyorlar oluyor bazen.İnşallah canım inşallah temiz gelecek sonucum ama ne olur beni biras kendi halime bıraksalar yani kendi halime kalmak istiyorum.Kimseler rahatsız etmesin beni işimide kendim yapmak istiyorum ama olmuyor işte....
Kocişim iş için gitti evet öğleden sonra gitti gecemi gelir ne zaman bilemem artık.O da olmayınca iyice yalnız hissediyorum kendimi o sanki bana güç veriyor.
Ya beğenmese gene iyi 2 gündür başımın etini yedi çok pis çok pis diye kaçkere söyledi yani inanın kızlar siz görseniz öyle aman aman da pis değil yani ki pissede ne yapayım yaaa zaten başıma ağrı yapıştı belimi de ağrıttırdım.Şimdi kalkıp camları mı sileyim.Ya yarın gidicez allah korusun su falan alıcaklar bebeğim belki de az da olsa tehlikeye girecek ben bunu düşünüyorum moralimi bozmayayım diyorum ağlamıyayım diyorum olmuyor.Temizlik te temizlik yemişim temizliğinizi.Bide gitmiş 10 tane yufka almış gel saralım sinir oldum sabahtan daha belim başım kopuyor ağrıdan börek sarmaya indim aşağıya sar sar bitmiyor bide.Neymiş hafta sonu gelen olurmuşmisafire çıkaracakmış ya ben yatıcam da yapamiycak tek başına diyemi korkuyor nedir anlamadım.Bir de baktım mutfak dağ gibi bulaşık.Başım çok ağrıyor dedim.Bankaya gidelim gidiceksek hadi anne dedim başım çok ağrıyor yok gider geliriz hemen ya sen gelme başın ağrıyorsa demiyor bana.iyi ozaman ben giyineyim dedim.Daha bulaşıklar var dedi o sinirle dağ gibi bulaşıkları yıkadım tencereler tepsiler.Çıktım giyindim gittik bankaya bekledik falan.gelince dedim ben gidiyorum yatmaya buraya çıktım.
Offf kafanızıda şişirdim ama çoookkkkk doluyum çookkkk...
Kızımmm cıldırtma benı o halınle ne cam sılmesı ya gelırım varya hıc acımam hamıle hamıe doverım ınan bırak ya hamıle kadınsı sen pıs kalsın alla alla suna ya cok sınırlendım ınan sımdı ya