Geceleri uyumadan, bir topluluğa girmeden evvel "Felak" ve "Nas" surelerini oku, iyi gelir.
Ben de geçen bir rüya gördüm. Hayırdır inşallah, babam vefat etmiş kalp krizinden (ömrünü uzatmışım). Gittim kaldırmaya. Evin içi kalabalık, bir sürü insan. Akrabaların çoğunu gördüm. İçeride hiç tanımadığım modern görünüşlü (türbansız yani) yaşlı bir kadın var, saçları kısa ve beyaz. Peşine takıldım, kim olduğunu öğreneceğim ya... Sıkıştırdım bir yerde, tuttum kolunu "kimsin sen?" dedim. Biraz uğraştıktan sonra dedi ki: "şurdaki küçük kızı görüyor musun? İşte sıra onda, onu almaya geldim" dedi. Meğerse Azrail (AS)'mış (mümkündür, meleklerin belli şekilleri ve cinsiyetleri yoktur, her şekle girebilirler).
Sonra gitti bu kızın yanına, ben de uzaklaştım oradan. Bir olaylar oldu, şimdi hatırlayamıyorum; bir CD buldum evde. Taktık TV'ye izleyeceğiz. CD bir açıldı ki ne çıksın içinden. 2009 -2010'da öleceklerin listesiymiş güya. Annemi gördüm en üstte, tarihi ve ölüm nedeni aynı idi. Babam da vardı listede. Tarihi 7/ 7/2010'da da ben vardım, ama ölüm nedenini göremedim. Korkmadım, sadece çok üzüldüm. Aklımdan çıkaramıyorum 2 gündür.