- 19 Aralık 2008
- 3.583
- 85
- 358
Günaydın Kızlar... Ben bugün çok kötüyüm... yine oturup kalkamıyorum.. çok sancılı.. çok sıkıldım ben artık bundan yaa... çook sıkıldım... mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ayyy tatlıısm gecmıs olsun canım benım... benımde hafta sonu aklıma geldın bu kız kabızlıgı naptı dıye cetımı acaba dıye... benımde basladı tekrar kanama yok allaha cok sukur ama yanıyo ve acıyooo
Kızlar gunaydın
ben her gece uyanıyorum kasıklarımda dehset bir agrı , ovuyorum karnımı kasıklarımı anca sonra uyuabiliyorum, ama bu gece agrı cok fazlaydı 2 saat uyuyamadım, uykusuzluktan oluyorum bugun aksam nasıl olacak bilmem![]()
Bende uyuyamıyorum tatlım 2 gecedır.... soyle dala dala uyumayı nası ozledım anlatamam... hep gunduzlerı uyumaya basladım...oda sıkıntı oluyo halıyle
Geceleri uyumadan, bir topluluğa girmeden evvel "Felak" ve "Nas" surelerini oku, iyi gelir.
Ben de geçen bir rüya gördüm. Hayırdır inşallah, babam vefat etmiş kalp krizinden (ömrünü uzatmışım). Gittim kaldırmaya. Evin içi kalabalık, bir sürü insan. Akrabaların çoğunu gördüm. İçeride hiç tanımadığım modern görünüşlü (türbansız yani) yaşlı bir kadın var, saçları kısa ve beyaz. Peşine takıldım, kim olduğunu öğreneceğim ya... Sıkıştırdım bir yerde, tuttum kolunu "kimsin sen?" dedim. Biraz uğraştıktan sonra dedi ki: "şurdaki küçük kızı görüyor musun? İşte sıra onda, onu almaya geldim" dedi. Meğerse Azrail (AS)'mış (mümkündür, meleklerin belli şekilleri ve cinsiyetleri yoktur, her şekle girebilirler).
Sonra gitti bu kızın yanına, ben de uzaklaştım oradan. Bir olaylar oldu, şimdi hatırlayamıyorum; bir CD buldum evde. Taktık TV'ye izleyeceğiz. CD bir açıldı ki ne çıksın içinden. 2009 -2010'da öleceklerin listesiymiş güya. Annemi gördüm en üstte, tarihi ve ölüm nedeni aynı idi. Babam da vardı listede. Tarihi 7/ 7/2010'da da ben vardım, ama ölüm nedenini göremedim. Korkmadım, sadece çok üzüldüm. Aklımdan çıkaramıyorum 2 gündür.
tatlışım... bak bence bu ruyadan sakın bısey cıkarma... hamıle kadınlar bu tur ruyaları hamılık donemınde daha cok gormeye ve korkmaya baslıyolar... gece yatmadan once olabıldıgınce abdestlı ve kendınızı okuyarak yatalım ıns... bak boyle ruyalar gormıceksın ıns bıdaha... 1 Fatıha...3 ayetelkursu.... 3 ıhlas... 3 felak ...3 nas... ıhmal etmeden okuyun her gece yatmadan once dısarı cıkmadan once... cok faydasını gorceksınız...
Hoşgeldin şekerim. İyi dileklerine yürekten katılıyorum...
hosbulduk tatlımmm
hoşgeldin şeymacım... sana da güzel haftalar olsun :)
amın canım amın ıns...
günaydın canımcım
nasılsınnnbayanssulusmile
ıyıyım şekerım arım balım... tupum 3 aydır bıtmıyodu eşime dıyodum bu tup bıtmıyo bıseymı var dıye... cok suku bıttıde ıcım rahatladı bu yuzden kahvaltı hazırlayamıcam ona sevınıyorum:)::) sen nasılsın canım... nası gectı hafta sonu...