Merhaba arkadaşlar..herkes iyidir umarım..ben dün biraz rahatsızdım izin aldım iş yerinden bugüğnde yarım gün izinliydim.öğlen geldim.şükür şimdi iyiyim.havalar burda acayip soğudu hatta hafiften ara ara kar atıştırıyo.yazılarınızı okudum bende düzenli olarak bebişimin hareketlerini hissedemiyorum ama akşamları daha çok oluyo kendimi rahat dinleyebildiğim için sanırım.bide ben eve gelince hemen uzanıyorum yatıyorum öle tv izliyorum..bazen pıt pıt duyuyorum ama dediğim gibi düzenli olmuyor..
kızlar ben bu arada hafta sonu biraz gezdim hava güzeldi.ve kendime doğum için pijama takımı aldım bi tane:)) dayanamadım fiyatı da çok iyiydi kumaşıda çok güzel ve kaliteli..normal fiyetı 60 ama ben 35 e peşin aldım.geçen sezonun ürünüymüş.zaten yazlıklar daha gelmemiş.bende geçen sene olması ne farkeder dedim sonuçta pijama modasımı var bunun dimi ama

şansıma dükkanda bi kadın vardı.kızı daha 10 gün önce sezeryanla doğum yapmış.ona da sordum.ne almam nasıl almam gerekir diye.o da bir pijama takımı, bir de gecelik+sabahlık alman lazım dedi.doğumdan sonra gecelik giyiliyormuş.ama sonrada pijama giymiş kızı.sezeryanda pijama rahatsız etmezmi dikiş yerini dedim.o da, yok dedi sezeryan dikişi çok altlarda oluyo pijama beli yukarda kalıyo.zaten dediği gibi hamiş pantalonları gibi beli yüksek bol ve beli ayarlamalı.üst kısmında emzirme yeri var tabiiki gizli.mor tonlarında rengi.bana m beden verdiler ısrarla.L size çok büyük olur omuzlarınızdan düşer bu sefer dediler.e dedim ya çok kilo alırsam yok yok dediler ama yinede değiştirme kartı verdiler.herhangi bi şey olursa büyüğünü veririz dediler :)) bende o zaman tamam dedim..bir ay sonrada yazlıklar gelcekmiş gecelik-sabahlık olarak.o zaman da bakmaya gitcem tekrar..
Valla dayanamıyorum artık yavaştan bişeyler alasım geliyor zor tutuyom kendimi..park yatak ve hastane çıkışlarına odaklandım şimdide..bakalım her an herşeyi yapabilirim bana hiç belli olmaz :))))))))))