• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

günaydınnnnnn annecikler

bugün keyfim yok ya. gergin uyandım. birde ayıptır söylemesi kalçam ağrıyor sol taraftan bacağıma vruyor:kedi:

günaydınnnnnn annecikler

bugün keyfim yok ya. gergin uyandım. birde ayıptır söylemesi kalçam ağrıyor sol taraftan bacağıma vruyor:kedi:

gecmıs olsun canım benımde hep agrım oluyor bu aralar belımden yenı yenı gectı sayılır korkma gecer cnm

Günaydın kuzuş, nasılsın bakalım bugün.. Bebiş nasıl,umarım herşey yolundadır
Şeniz

Günaydıınn şeker :) çok şükür iyiyiz... sabah yine tuvaletimi yaptım... hafiften yine sızlıyor ama inş. ilerlemez şimdilik dayanabiliyorum :)) o yüzden çoook çook şükür şuanki halime... bebeğim de iyi dün bayağı hareketliydi bugün daha günaydın demedi annesine onu bekliyorum :)))

ben de artık dokunduğumda onu hissetmek istiyorum..... :Saruboceq:

Hoşgeldiniiiizzz... Günaydın demediğim arkadaşlarım günaydın hepinize.... Burcuuuu yeter ama okuma artık geçmişi yahuuu :)))) önce bize iyi bir haber veeeerrr :)

günaydın canlarrrrr
valla o kadar şaşkınım ki ne diyeceğimi bilemiyorumm:)))
dün doktora gittik herşey yolundaymış
21.1 cm dedi doktorum ve 250 gr kadar dedi:)) ben kilo durumunu sordum hiç almadım ama verdim 5 kg kadar diye o da bebeğin sağlıklı herşey güzel dedi demekki bu senin sağlıklı kilonmuş dedi:) süt peynir yoğurt ve yumurtayı eksik etmediğin sürece bi sıkıntın yok dedi bol su iç dedi:) zaten bebeğin 250 ge kadar dedi düşün onun senin kilona ne kadar etkisi olur ancak 24.haftalarda onun kilosu senin kilonu etkileyecek dedi:)
sonra sezeryan durumunu sordum o da dedi ki seninde her anne gibi riskin dedi yani ameliyat olduğun için şart değil sezeryan dedi ona da çok sevindim:)
birde burda özel çağ hastanesi var orası ile anlaşacağını her hastaya değil ama 3 5 hastasına söylediğini söledi :) sosyal güvenceniz karşılarsa eğer ki bunun için uğraşıyorum dedi:) orada yapıcaksın doğumada ben gircem dedi ben uçtum havalara:))
ve tabi ki şaşkınlığım nedenini sorarsanız ; bebeğim kızmışşşşş:))
ben ve çevrem kendimiz o kadar erkeğe endeksledikki burda ki yani kk daki arkadaşlarım bile öle diyordu dokto kız deyince gerçektenmi dedim :) güldü oda evet dedi:)
bak dedi burası bacakları ve arası boş bu durumda kız dedi :) ama dedi ben yinede %70 diyorum dedi hani 5.ayda kesinleşcek dedi :) bakalım hayırlısı ama ben inanmadım hiçç :) bence değişcek önümüzdeki ay :))
hayırlısı bakalım işte böyle canlar durum bundan ibaret çok şaşkınım :)
sonrada annemle gezdik ciciler aldık meleğime ben yinede turuncu yeşil sarı tonlarında aldım :))

Hoşgeldiniiiizzz... Günaydın demediğim arkadaşlarım günaydın hepinize.... Burcuuuu yeter ama okuma artık geçmişi yahuuu :)))) önce bize iyi bir haber veeeerrr :)

hosgeldın tatlım sende.... evet aynen katılıyorum ya... hamıle olmaa yapacagımı bılırdım ona bukadar merakta bırakılmazkı ınsan ya...:oklava: :oklava: :oklava: :oklava:

Kızlar bu arada Burcu bebgın cınsıyetını ogrendımı acaba??? ben cok merak edıyorum:).9

ben de ben dee ben deeee :))) valla telefon nosu olsa arardım :))))

Ben öğrendiiimmmmmmmmm..kendisiyle görüşemedim ama ortak bi arkadaşımız var ondan öğrendim.ben telimi evde unutmuşum bugün :( arayamadım o yüzden..ama sölememmmmm..bunu ne zamandır bekliyodu..sizlerle o paylaşsın..benim sölemem doğru olmazzz...

Arkadaşımızın söylediğine göre kesinmiş cnm..valla kız çatlıcaktı artık.tabi bizde :)) ama çok sevindim öğrenebildiğine..

sizi seviyorum kızlarrr:)))))Şeniz

günaydın canlarrrrr
21.1 cm dedi doktorum ve 250 gr kadar dedi:)) ben kilo durumunu sordum hiç almadım ama verdim 5 kg kadar diye o da bebeğin sağlıklı herşey güzel dedi demekki bu senin sağlıklı kilonmuş dedi:) süt peynir yoğurt ve yumurtayı eksik etmediğin sürece bi sıkıntın yok dedi bol su iç dedi:) zaten bebeğin 250 ge kadar dedi düşün onun senin kilona ne kadar etkisi olur ancak 24.haftalarda onun kilosu senin kilonu etkileyecek dedi:)
sonra sezeryan durumunu sordum o da dedi ki seninde her anne gibi riskin dedi yani ameliyat olduğun için şart değil sezeryan dedi ona da çok sevindim:)
birde burda özel çağ hastanesi var orası ile anlaşacağını her hastaya değil ama 3 5 hastasına söylediğini söledi :) sosyal güvenceniz karşılarsa eğer ki bunun için uğraşıyorum dedi:) orada yapıcaksın doğumada ben gircem dedi ben uçtum havalara:))
ben ve çevrem kendimiz o kadar erkeğe endeksledikki burda ki yani kk daki arkadaşlarım bile öle diyordu dokto kız deyince gerçektenmi dedim :) güldü oda evet dedi:)
bak dedi burası bacakları ve arası boş bu durumda kız dedi :) ama dedi ben yinede %70 diyorum dedi hani 5.ayda kesinleşcek dedi :) bakalım hayırlısı ama ben inanmadım hiçç :) bence değişcek önümüzdeki ay :))
sonrada annemle gezdik ciciler aldık meleğime ben yinede turuncu yeşil sarı tonlarında aldım :))

anaaaaaaaaaa bı kızımız daha oldu cok sevındım canım cooookkkk... dunden berı çatladık ınan yaaaa... hayırlı olsun tekrar... Rabbım saglıkla kucagına lmayı nasıp etsın.....:):) ayyyy bı kız daha ohh oh oh

günaydın canlarrrrr

anaaaammm bir prenses daha geliyor deseneeee %70 lik :)))) sen de artık detaylı ultrasonu beklersin canımcım %100 lük kesin sonuç için.... ama ben çok sevindim kızıma bir arkadaş daha geldi diye :))) çok tebrik ederim canım... Allah sağlıklısıyla doğurmayı da nasip etsin :)))

burcum bu arada maşallah boyu da kilosuda ortalamanın üzerinde boşuna dert etmişsin kilo almamanı :))))

anaaaaaaaaaa bı kızımız daha oldu cok sevındım canım cooookkkk... dunden berı çatladık ınan yaaaa... hayırlı olsun tekrar... Rabbım saglıkla kucagına lmayı nasıp etsın.....:):) ayyyy bı kız daha ohh oh oh

amin bitanem aminnn
bende çok sevindim ama dedim ya bi o kadar da şaşkınım:))
hayırlısıyla hepimiz yavrularımızı kucağımıza alalım inşallaholumunekankayizsmile

anaaaammm bir prenses daha geliyor deseneeee %70 lik :)))) sen de artık detaylı ultrasonu beklersin canımcım %100 lük kesin sonuç için.... ama ben çok sevindim kızıma bir arkadaş daha geldi diye :))) çok tebrik ederim canım... Allah sağlıklısıyla doğurmayı da nasip etsin :)))

evet ben 5.ay olmayınca gitmeden yinede kesinleştirmem aklımda bakalım hayırlısı
canım
ama çok değişik bi duygu yaaa:)
sanki dünden beri de içimde kıpırtılar var gibi:))

burcum bu arada maşallah boyu da kilosuda ortalamanın üzerinde boşuna dert etmişsin kilo almamanı :))))

evet canım yaaa
işte hep tedirginiz yaaa :kedi:
ama gidip öğrenince herşey güzel oluyorrrsositososito

Burcum bebeğin satınla orantılı gitmiyor galiba :))) bence önden gidiyor... o boy ve kg 19. haftada görünüyor :)) maşallah maşalahh :)))

Burcum bebeğin satınla orantılı gitmiyor galiba :))) bence önden gidiyor... o boy ve kg 19. haftada görünüyor :)) maşallah maşalahh :)))

bilmiyorum ki canım bi bakıyım netten:)
boyu 21.1 cm dedi kilosu da 250 gr kadar dedi kesin bişey söylemedi:))
ama herşey normal dedi normal zamanında dedi :kedi:

ha bu arada boy 19.cm miş bu haftada :))
ama kiloyu tahmini söylemişti zaten
ben kilo almadım deyince o da dedi ki bebeğin 250 gr kadar düşünsene dedi onun senin kilona ne kadar etkisi olur dedi:)):kedi:

günaydın kızlarr nasılsınız?opuyorumnanaktan
ben bugün hiçç iyi değilim boğazlarım şişmişti şimdi de sesim gitti.:1no2:
ne yapsam bilmiyorum??
yaa benim doktor çocuğun boyunu sordum söylemedi ayaklarını kendine doğru çektiği için ölçülemez dedii!!!:sm_confused:

günaydın kızlarr nasılsınız?opuyorumnanaktan
ben bugün hiçç iyi değilim boğazlarım şişmişti şimdi de sesim gitti.:1no2:
ne yapsam bilmiyorum??
yaa benim doktor çocuğun boyunu sordum söylemedi ayaklarını kendine doğru çektiği için ölçülemez dedii!!!:sm_confused:

Günaydın canım :) çok geçmiş olsun... bilmiyorum ki bizimkiler nasıl ölçüyor :)))

Back
X