2010 Ağustos Annelerinin Hastane Seçimi

yaa cnm ben hala hastane konusunda kararsızım kafamçokkarıştı
istanbul. üniv. çalışıyorum cerrahpaşada takiplerim yapıldı orda doğum yapmak istiyorum ama pendikte oturduğum için çok uzak bi mesafe yolda doğurmaktan korkuyorum eyvahedigeldismile
bu nedenle ikinci seçenek olarak da nenehatunu öneriyorlar ama bir de senden dinlemek isterim olumunekankayizsmile biraz yoğun bi hastaneymiş sanırım
bir de ben normal doğum istiyorum kısmetse senin nasıl olacak ???
fiyatları konusunda bir fikrin var mı ???
yorumlarını bekliyorum kaydirigubbakcemile5

canım bende sürekli forumu okuyorum ayrıca ailem kaynarcada oturuyor ve ailemden bir cok kişi nene hatunda dogum yaptı hiç memnun kalmadılar sebeb,ine gelince normal dogum pek yaptırmıyormuş amcamın kızı yeni dogum yaptı nene hatuna ghitmedi pendik hospitale gitti hem uygundu hem tek odadaydı hemde süper bakıldı bence nenehatuna gidecegine pendik hospitale git derim ben amcamın kızı memnun kaldı ama seni bilemem tabii

yaa cnm ben hala hastane konusunda kararsızım kafamçokkarıştı
istanbul. üniv. çalışıyorum cerrahpaşada takiplerim yapıldı orda doğum yapmak istiyorum ama pendikte oturduğum için çok uzak bi mesafe yolda doğurmaktan korkuyorum eyvahedigeldismile
bu nedenle ikinci seçenek olarak da nenehatunu öneriyorlar ama bir de senden dinlemek isterim olumunekankayizsmile biraz yoğun bi hastaneymiş sanırım
bir de ben normal doğum istiyorum kısmetse senin nasıl olacak ???
Fiyatları konusunda bir fikrin var mı ???
Yorumlarını bekliyorum kaydirigubbakcemile5

canım, ben en başından berı nenehatuna gıdıyorum. çok çok da memnunum. Doktorum da hale, uzun uzun araştırmıştın zaten. Benım doktorun normal doğum taraftarı, çok mecbur kalmadıkça sezeryan yapmıyor. Pazartesı de kontrolüm var hatta. Tavsıye ederım.

ay ben hala cok kararsıızımmm kızzllaar.. Ankarada özelde yaparsam Çağ hastanesı yada Keçiören hastanesnde dusunuyorum devlette heralde Etlık zubeyde hanım hast olur bılemıyorumm henuzz.

merhaba canım
ben keçiören hastanesine devam ediyordum 8. aya kadar doktor kalmadı orda sadece özelden bakan bi doktor var çağ hastanesine geçtim daha bir kez gittim oraya da etlik lokman hekim 1 ay sonraya randevu veriyodu iyi bari doğuma gelelim direk dedik :))) zübeyde hanımı bilmiyorum ama

özel çamlıca erdem

edit: dr.um bakiye okumuş (ama inş. mesai dahilinde olursa tabi, mesai dışı olursa kendi doktorunu çağırtmak içn hastane 400tl talep ediyor ve gerek yok sanırım)

Son düzenleme:
merhaba canım
ben keçiören hastanesine devam ediyordum 8. aya kadar doktor kalmadı orda sadece özelden bakan bi doktor var çağ hastanesine geçtim daha bir kez gittim oraya da etlik lokman hekim 1 ay sonraya randevu veriyodu iyi bari doğuma gelelim direk dedik :))) zübeyde hanımı bilmiyorum ama

ewet oyleymıs cnm çağ dan memnunum ben.dktrumda erol beydı gayet ıyıydı bugune kadar normal dogum 1000.00TL bnde buyuk ıhtımal orda yapıcam dogum daha dogrusu oranın baska bır subaesı war ewımıze yakın özel wenı vıdı hastanesı orada karar kıldım sımıldık.dktrda bayan güler hanım cok ılıgılı cok guleryzlu guven wwerıyor ınsana..:1rolleyes:

Back
X