Selam canim
Bende coook sikayetciyim bu kilolarimdan bir turlu veremiyorum.Tüpbebekle 7. denememde hamile kaldim.
Tabiki hormonlari doping aldim inan artik pisikolojim coook bozuk magazalara gigdiyorum moralim 0 oluyor.
Grdrobumu acmak bile istemiyorm iyicene taktim ben birde benim saglik problemim var.Hamileyken seker cikmisti inzulin yapiyordum okadar yuksekti halen seker benimle dr acil zayiflaman gerek diyor.
Gercektende arkadasim birbirimize destek olalim artik eski halime dönmek istiyorum sevgiler
sevgili nil arkadaşım sana özelden msj atıcaktım ama özel mesaj alımına kapalı kutun sana birşey sormak istiyordum canım bende oğustos ayında ameliyat oldum 2 ay sonrada tüp bebek denedik ama yine olmadı yumurtalıklar gelişmedi ve şu anda 2 aydır adet görmüyorum ben şimdi menopozmu oldum anlamadımki yine kistlerim var canım ne yapmam lazım artık çok yoruldum yaaaaa
süt veren anneler için diyet.in erken olduğunu düşünüyorum.. bizim diyet yapmaya vaktimiz var.. ama onlar ömürlerinde sadece bebekken anne sütü içebilecekler..
bakım tabiki yapılır.. yararı olmayan gıdalar tüketilmeyerek dikkat edilir.. ama diyet yapmak kilo vermeye çalışmak sakıncalı.. diyetisyene giden bir arkadaşımıza da aynısı tavsiye edilmiş..
emzirmeyi bırakana kadar sadece bakım yapalım dikkat edelim diyorummm:)
53 le hamile kalmıştım 63 le doğum yaptım şimdi 55 kiloyum pek yemekle aram yok o yüzden 2 aydır aynı kilodayım eşim kilo almam taraftarı bilmiyorum almak için pek birşeyde yapmıyorum kafa göre yeyip içiyorum bakım konusuna gelince çok şükür çatlaklarım kapandı göbeğimde sarkma var buarada sezeryan doğum yaptığım için cumartesi bakıma girdim saçımı kestirdim boya yaptırdım göz kalemi vazgeçilmezimdi şu 6 aydır pek kullanmıyordum şimdi kaleme ve fara başladdım öyle işte
53 le hamile kalmıştım 63 le doğum yaptım şimdi 55 kiloyum pek yemekle aram yok o yüzden 2 aydır aynı kilodayım eşim kilo almam taraftarı bilmiyorum almak için pek birşeyde yapmıyorum kafa göre yeyip içiyorum bakım konusuna gelince çok şükür çatlaklarım kapandı göbeğimde sarkma var buarada sezeryan doğum yaptığım için cumartesi bakıma girdim saçımı kestirdim boya yaptırdım göz kalemi vazgeçilmezimdi şu 6 aydır pek kullanmıyordum şimdi kaleme ve fara başladdım öyle işte
allah allah nasıl kapandı yaaaa.....benim Göğüslerim çok çatladı ve totomda var bir formülü varsa söylede bizde yapak
vala bişi yapmadım vücut yapısıyla alakalı galiba herkes kapanmaz diyordu ama oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?