2010 Ağustos Annelerinin Zayıflama ve Bakım Topiği

elif_sena

gobusume mutluluk kondu ..
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.578
42
158
40

Selam kizlar dogum yapali nerdeyse aradan koskocaman bes ay gecti ..
kendinize gelebildinizmi ?
eskisi gibimisiniz ?
kilolar ne alemde ?
artik bakim degil disariya cikarken bile ufak tefek makyajlara usenirmi oldunuz ?

kendimden bahsedeyim hamileligim boyunca sadece sekiz kilo aldim
62 ile hamile kalip 70 le doguma girdim oglusum 42 haftanin sonunda 3 kilo 920 gram dogdu .. dogumdan uc hafta sonra 58 kiloya kadar dustum .. taki 4 ay sonra tekrar tartiya cikasiya kadar, tartinin ibresi 67 gosterdigi an dank etti kafama ama is isten gecmisti ..

simdi geri toparlanma zamani
ilk isim zayiflamak olucak burdan birbirimize destek verelim kilo problemi olanlar beraber zayiflayip eski halimize donelim ..
ben suan hala emziriyorum ama ek gidayada basladik
sutum cok guzel ama istahimda super
catlak problemim yok hic catlamadim sadece gobegim cok sarkti
onerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum

Selam canim
Bende coook sikayetciyim bu kilolarimdan bir turlu veremiyorum.Tüpbebekle 7. denememde hamile kaldim.
Tabiki hormonlari doping aldim inan artik pisikolojim coook bozuk magazalara gigdiyorum moralim 0 oluyor.
Grdrobumu acmak bile istemiyorm iyicene taktim ben birde benim saglik problemim var.Hamileyken seker cikmisti inzulin yapiyordum okadar yuksekti halen seker benimle dr acil zayiflaman gerek diyor.
Gercektende arkadasim birbirimize destek olalim artik eski halime dönmek istiyorum sevgiler

süt veren anneler için diyet.in erken olduğunu düşünüyorum.. bizim diyet yapmaya vaktimiz var.. ama onlar ömürlerinde sadece bebekken anne sütü içebilecekler..
bakım tabiki yapılır.. yararı olmayan gıdalar tüketilmeyerek dikkat edilir.. ama diyet yapmak kilo vermeye çalışmak sakıncalı.. diyetisyene giden bir arkadaşımıza da aynısı tavsiye edilmiş..
emzirmeyi bırakana kadar sadece bakım yapalım dikkat edelim diyorummm:)

sevgili nil arkadaşım sana özelden msj atıcaktım ama özel mesaj alımına kapalı kutun sana birşey sormak istiyordum canım bende oğustos ayında ameliyat oldum 2 ay sonrada tüp bebek denedik ama yine olmadı yumurtalıklar gelişmedi ve şu anda 2 aydır adet görmüyorum ben şimdi menopozmu oldum anlamadımki yine kistlerim var canım ne yapmam lazım artık çok yoruldum yaaaaa

Selam canim
Öncelikle RAABBIM tez gunlerde hayirli salih evlatlar versin insallah
Yasin kac fsh hormonun durumu nasil yada amh hormonu bu yumurta rezervini gösteriyor.
Bak canim ben tam 20 sene ugrastim azmettim neler yapmadimki sana önerim önce moralini yuksek tutacaksin once sogan sonra incir kuru yaptim tam 3 ay hayit toumu ictim tedaviden bir ay once bal tarcin corek otu karimini her sabah ac karnina bir kasik yedim taki toplama islemine kadar.
Bana dr resmen menepoz demistiiste o zaman yikilmistim ama asla umidimi kesmemistim rabbim buyuktu hic bir zaman isyan etmedim verici olan Allahdi yaratacak olan gene rabbimdi yeterki ol desin rabbime sigindim.
Buyuk bir sinav yasiyordum ben yurt disinda 4 tur 3. denememde oldu sukur tek bir yumurtayla hamile kaldim.
Seni coook iyi anliyorum canim birazcik sabir ve tevekkur et zamani gelince insallah kollarin dolar rabbim bos birakmasin inmsallah soracagin sorun varsa seve seve cevaplarim Allah yar ve yardimcin olsun insallah

Selam Allahim yavrularimiza hayirli uzun ömurler versin insalla
hallisna ne kadar dogru söylemissin canimonlar ömurlerinde sadece bebekken anne sutu icecekler keske sutum olsaydida yavrumu emzirseydim.
Kendimi parcaladim ama nafile sadece kuzum 3 ay zar zor emzirebildim.
Cook sorun yasadim gogsumun ucu yoktu slikon memeyle emzirdim.Sonrada pompaladim inan cikan sutum 40 mm anca oluyordu iki saatte bir pompaliyordum.
Cok istedim ama emzirmeyi olsun nasibi bu kadarmis kuzumun sevgiler canim

çok güzel bi topik olmuş.
ben diyete başlıyamamdım ne yazıkki. doğumdan sonra 55 kilodaydım emzirme yüzünden 60 şa kadar çıktım şimdi 58 oldum. göbeğimdeki çatlaklar için kahve ve limon karışımı ile masaj yapıyorum çatlaklarım baya azaldı.tavsiye ederim.
3 haftadırda pilates yapıyorum zaten 2 kiloyuda o sayade verdim.
bakalım ne zaman gidecek bu kilolar.

slmlr bende emzırme donemı boyunca dıyet yapmaya karsı olanlardanım bebeımle doya doya yasamak ıstıorum bu donemı oyuzden dıyet yok kılolara devam :26:bendede catlaklar var kahve ve lımonu denıceem sonucu merak edıorum

slm kizlar iki gundur giremedim ... hala bebek gormeler bitmedi benim .. cok yorgunum cokkk pasta borek yapmaktan gina geldi heralde ikinci bebisi yapana kadar pasta tiksintim gecmeyecek :))

ben zayiflamak derken kesinlikle diyetleri rejimleri kastedmedim
oglumu 2 yasina kadar emzirmeyi dusunuyorum o nedenle sutum benim herseyim
ben abur cubur cok yiyorum cikilota tuketimim had safhafa
ekmegi cok asiri tuketiyorum ve nerdeyse ev isinden ve bebek bakimindan baska aktivitem kalmadi 66 kiloyum 55 e dusmem lazim fazladan bir 10,12 kilom var ..
ve kendimede hayret ediyorum bu kadar istaha ragmen hala 66 dayim

kilo verme isini cok uzun bir zamana yaydim
o yuzden ilk isim ekmegi ve hamur islerini azaltmak olucak ve gunluk yuruyusler yapmayi planliyorum
ve sanirim cok sansliyim dogru duzgun su icmememe ragmen allah nazardan korusun cok guzel sutum var
eminim gunde iki uc litre su tuketmeye baslarsam, yuruyus yaparsam birde sali ve cuma sabahlari pilates kursuna yazildim onlarada duzenli devam edersem eminimki diyetsiz kilo kaybedebilirim
sadece ihtiyacim olan sey motivasyon ..

Ben de 48 kiloyla hamile kaldım, 65'le doğum yaptım. Ama aldıklarımın hepsi kilo değil. Çok su toplamıştım ben. İki hafta sonra sularım gitti 65'ten 54'e düştüm. Bebeğime süt verdiğim sürece hiç diyet yapmadım ama itiraf ediyorum çok dağıttım kendimi. Hala toparlanmaya çalışıyorum. 2 hafta önce tartıya çıktığımda 53 buçuk geliyordum, diyete başladım. Sabah tartıda 51.9 geldim. Şu an fena halde grip geçiriyorum. Bitsin bakacağız artık.

53 le hamile kalmıştım 63 le doğum yaptım şimdi 55 kiloyum pek yemekle aram yok o yüzden 2 aydır aynı kilodayım eşim kilo almam taraftarı bilmiyorum almak için pek birşeyde yapmıyorum kafa göre yeyip içiyorum bakım konusuna gelince çok şükür çatlaklarım kapandı göbeğimde sarkma var buarada sezeryan doğum yaptığım için cumartesi bakıma girdim saçımı kestirdim boya yaptırdım göz kalemi vazgeçilmezimdi şu 6 aydır pek kullanmıyordum şimdi kaleme ve fara başladdım öyle işte

bende şubat 2010 annesiyim.bizde emiyor diye hiç başlamadık bu işe.şimdi yavrularımız bir yaşında ve artık zamanı geldi dedik ve diyete başladık.gerçi hala emiyo ama eskisi kadar anne sütüne ihtiyaçları olmuyor.ama yinede dikkat ediyoruz kendimizi aç bırakmadan azar azar her gruptan yiyerek zayıflama çalışıyoruz.bencede keyfini çıkarın şimdilk.nede olsa elbet bi gün kilolarımız gidecek.elbet bi gün emzirmede bitecek.:))))

bende 51 kilo ile hamile kaldım 68 ile doğum yaptım. 52 -53 arası tokluk açlığa göre kilom değişiyor... ama benim pek iştahım yok. tabi acıktıkça yiyorum ama daha çok su içiyorum diyebilirim... yalnız eski kilomu bulduğum halde kıyafetler hala tam olmuyor... var bir tuhaflık anlayamadım..

58 kiloyla hamile kaldım.75le doğuma gittim.doğum sonrası 70kgdım.doğumda fazla gitmedi şok oldum.ilk gebeliğimde 14 kilo gitmişti.şimdi 1-2 haftada 68 düştüm.emziriyorum onedenle diyet yapamıyorum.ama 65 düşsem süper olcak.boyum 165 onedenle 60la bile bayağı zayıf oluyorum.o nedenle diyet yapana kadar 65 düşsem.sonra diyetle 5kiloyu vermem daha kolay olacak..............

catlakların nası kapandıı ya benımkıler olduu gıbı duruo

allah allah nasıl kapandı yaaaa .....benim Göğüslerim çok çatladı ve totomda var bir formülü varsa söylede bizde yapak

Son düzenleme:
vala bişi yapmadım vücut yapısıyla alakalı galiba herkes kapanmaz diyordu ama oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…