Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canım allah hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsin AMİN..
alkisalkisalkis
Sanırım hamileyim 6 aydır istiyorduk, bu 7. ay olacak. adet gecikmesi, berebarende bazı belirtiler ve hislerim hamile olduğuma isaret ediyor. Bu seferki başka... yarın sabah test tapıcam. Hadi hayırlısı.
yarın tekrar arayacagım benim arkadaşımda yeni hamile dr ona kahverengi leken gelirse sakın korkma çok normal kan şeklinde olursa gel demiş yarın tekrar görüşecegim dr la saol canım yinedecanım bence ihmal etme korkutmak gibi olmasın ama düşük tehlikesi olabilir. doktora gittiğimde ultrasondan baktı ve doktor düşük tehlikesi olabilir dikkat et dedi. eğer kahverengi leken gelirse mutlaka beni ara dedi ve bir kaç ilaç yazdı bunları hemen leken gelince kullanırsın dedi. senin doktorun kana dönüşürse ara demiş ozamn daha geç kalınmış olunmuyor mu? bence başka doktora da görün ihmal etme. kahverengi leke iyi değil düşük tehlike diye biliyorum inş öyle bir sorunun olmaz canım.
hayırlı olsun canım ne güzel kaç haftalıkta duydun acaba benim 6 hafta 5günlük. geçen doktra gittiğimde alttan kalp sesini duyabiliriz fakat riskli dedi. haftaya geldiğinde biraz daha büyümüş olur öyle dinleriz dedi. inşallah allahım nasip ederde bende bebişimin kalp sesini duyarım inş.Sabırsızlıkla ve merakla bekliyorum bebişimn kalp atışını .
İi akşamlar kızlar, size bişey sorcam...Böyle beyaz su gibi akıntınız oluyor mu???
İi akşamlar kızlar, size bişey sorcam...Böyle beyaz su gibi akıntınız oluyor mu???
Mrb arkadaşlar, ben de 6+0 haftalık hamileyim.Rabbim sağlıkla hayırlısıyla inş bebişlerimizi göremeyi, kalp atışlarını duymayı vee sonundaa inşş kucağımıza almayı da nasip eder:Saruboceq:
iyi akşamlar canım bende su şeklinde degilde hafif kahverengi geliyor dr endişe etme dedi ama endişeleniyorum
hayırlı olsun arkadaşım
Sağol canım seninki de hayırlı olsun.Rabbim kucağımıza aldığımız günleri de nasip etsin inş:Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar benimde 5+4 günlük bugün biraz dışardaydım yürümedim ama arabada falan eve yeni geldim belim ağrıyo diğer günlere nazaran...normalde namz hariç hep yatakdayım...sizdede oluyomu acaba...
çok tşk ederim bilgilendirdiğin için. benim tsh 6,5 doktor korkulacak bişey yok rahat ol dedi. Eğer yüksek olursa ilaç kullanırsın dedi. şimdilik tsh için ilaç kullanmıyorum ama hala aklıma takılmadı değil. peki senin kaçtı tsh değerin bende endokrin uzmanına falan mı gitsem acaba. doktorum çok rahattı değeri gördüğünde bu değerler 100 çıkıp gelenler var dedi. ama benim içim rahat değil henüz senin değerin kaçtı acaba yazarsan sevinirim tahlileri kendi doktorun mu yapacak acaba.