kızlar eren hala ıylesmemıs ve dılekte hastaymıs gelmek ıstemıyor dılek gelmezse bende gelemem malesef
anacum zorla onu gelsinn bak bende hastayım napalım bi şekilde bebeişlerden kendimizi koruyacaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eren hala ıylesmemıs ve dılekte hastaymıs gelmek ıstemıyor dılek gelmezse bende gelemem malesef
emel evi arıyorum açmıyosun
anacum zorla onu gelsinn bak bende hastayım napalım bi şekilde bebeişlerden kendimizi koruyacaz
canlar nasılsınız? sevilay dilek rahatsız meltemde gelmiyor sanırım.yani hasta isek çok iyileşinceye kadar erteleyelim yani haftaya falan kalsın herkes iyileşmiş olur okullar acılmadan halledelim.yani çocuklarda birbirine hastalık gecirsin istemiyorum ben pek.bir karar verleim lütfen.
slm kokoşlar nbrsiniz?
ayşegül aradı bugün benden haber alınamıyormuş diye:))) bi girdim haber verim dedim. ben geliyorum şubat 2 de::)))) yok yok 1 inde biliyorum geliyorum 1 inde...
kayınvalidem gitme işini 2 sine bıraktı oziye bakıcak ben zeyneple gelicem ama bebişler çokmu hasta yani hastaysa zeynebi getirmesemmi bulaşırmı grip falan şimdi yazılanları okuyunca kafama takıldı napsam? almakta istiyorum zeynebi hem kayınvalideme ikisini birden bırakmak istemiyorum hemde zeynepte arkadaşlarıyla oynasın istiyorum...
birdahaki buluşma bende olsun kızlarrrr bak ona göre şimdiden söylüyorum sıramı kimse kapmasın:)))) kociş siz gelmeden birdaha kimseye bırakmaz valla o zaman kayınvalidede yok iki çocukla çıkmam zor olur siz gelirsiniz...
emel kayınvalidemin tavuk göğsü meşhurdur canım tavuk göğsü yaptırıyorum size... aslında mercimek köftesi yapmayı düşünmüştüm ama kısır yapılcaktı yanlış hatırlamıyorsam öyle bir konuşma geçti kısır varsa mercimek köftesine gerek yok sonuçta...
ayşegül canım yaşamkente gelmene gerek yok seni evinden alıcaz kocişle... hamile dedim eşime gidip alalım dedi sağolsun ona sormadan sana alırız diyemedim ben kullansam gelir alırdım zaten ama kociş bırakçağı için ona sormadan alırız diyemedim sağı solu belli olmaz pek huysuz bir herifim varda ondan canım ama ok ledi sağolsun gelip alıcaz seni haberleşiriz..
emelcim biz biraz geç gelebiliriz eşim 2 ye doğru gelirim almaya seni dedi ayşegülüde al gel 3ü bulur bidaha işe gitmicekmişde eve gelcekmiş o yüzden biraz geç olucak eşin erkenmi geliyor eve? çokmu geç olur bilemiyorum ama öyle olucak artık 2 saat oturur kalkarız napalım((((
dılek gelmek ıstemıyor degıl
bulastırırım dıye
sesı öyle kötu degıl tartısma fılan olur dıye gelmıyo
dılek yalnız gelmez sevılay
onu yarı yolda bırakamam
gelmezse alın ama kacta
canlar nasılsınız? sevilay dilek rahatsız meltemde gelmiyor sanırım.yani hasta isek çok iyileşinceye kadar erteleyelim yani haftaya falan kalsın herkes iyileşmiş olur okullar acılmadan halledelim.yani çocuklarda birbirine hastalık gecirsin istemiyorum ben pek.bir karar verleim lütfen.
haftayada baska cocuklar hastalanır
bı kalırsa tam kalır
dılek gelmek ıstemıyor degıl
bulastırırım dıye
sesı öyle kötu degıl tartısma fılan olur dıye gelmıyo
Gelmeyi istiyorum ama hasta olanların gelmemesi hakkında katı fikirler var,geldim diye de tartışma çıkmasını istemiyorum.Geldiğim de de niye geldin,bulaştırırsın muhabbeti olursa üzülürüm![]()
yok ya bi sorun olmaz hem emel bize bitki çayıda yapacak ben emellede konuşrum az önce bi sorun olmaz dedi
gelirsen bizle 8yada8.30 gibi alırız seni gelirsen akşam yaz buraya
ya kızlar erteleme filan olmazsın bence emelde zaten bir sürü uğraşmıştır ona karşıda artık ayıp etmeyelim bence
Neyse bu konu çok uzadı kızlar gelmek isteyene kapım açık buyursun gelsin gelmek istemeyenede bir şey diyemem sağlık olsun.Kendinizi benim yerime koyun ev sahibi olarak ne yapacağınıza son dakikaya kadar karar veremeseniz sürekli belirsizlikler yaşansa.Kimseyide kırmak istemiyorum fakat 3 gündür yordu resmen bu buluşma belirsizliği.Benim yerime kendinizi koyun lütfen.Bir işe kalkıştık beraber ama gelmiyorum demek işin en kolayı ben hazırlık yapıpta beklediğimde sizin kadar rahat olmam mümkün değil.Aynı durumda benim gösterdğim sabrı gösterebilirmiydiniz?
Gelmeyi istiyorum ama hasta olanların gelmemesi hakkında katı fikirler var,geldim diye de tartışma çıkmasını istemiyorum.Geldiğim de de niye geldin,bulaştırırsın muhabbeti olursa üzülürüm![]()