Sevilay adresini yollasana bana canım,kızlar bir arkadaşım daha gelecek benimle haberiniz olsun
canım adresi ve telefonu melteme verdimm beraber gelecekmişinizz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevilay adresini yollasana bana canım,kızlar bir arkadaşım daha gelecek benimle haberiniz olsun
evet canım sen evden cıkarken cagrı at bana 12 30 ıyı uyar bana benı nasıl tanıycan yakama kırmızı karanfılmı takam kırmızı gulmu
merhaba bende 2010 nisan da anne oldum ankarada yaşıyorum
bende bende 2010 annesiyim hemde en tazesi 15.09.2010 da doktorumuz tolga ecemiş yardımıyla bir erkek bebek dünyaya getirdim.Sizlerden öğrenmek isteğim bebeğinizin sağlık kontrollerini hangi doktor ve hastanede yaptırıyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim...
merhaba kaydirigubbakcemile5
sevda ben. 27 nisan 2010 da dünyaya geldi Kızım:) adı ASYA..
mamak ta oturuyorum..
sevgiler....
Kızlar eminim şimdi belinayda kaynatıp çaylarınızı yudumluyorsunuzdur, ne güzelsenağlama
ben de aranızda olmayı çok isterdim ama yatılı misafirlerim geliyor , yarın eşimin arkadaşının nişanı var onun için, hazırlık yapıyorum ben de inşallah diğer buluşmalara katılabilirim...
hos geldın aramıza mamagın neresındesınmerhaba kaydirigubbakcemile5
sevda ben. 27 nisan 2010 da dünyaya geldi Kızım:) adı ASYA..
mamak ta oturuyorum..
sevgiler....
oooooooooooo çok guzeldıKızlar eminim şimdi belinayda kaynatıp çaylarınızı yudumluyorsunuzdur, ne güzelsenağlama
ben de aranızda olmayı çok isterdim ama yatılı misafirlerim geliyor , yarın eşimin arkadaşının nişanı var onun için, hazırlık yapıyorum ben de inşallah diğer buluşmalara katılabilirim...
evet aynen dediğin gibiydi goncacım keşke sen de olsaydın
kendi adıma çok güzel bi gündü
şimdi sevilay evini toparlıyodur heralde kaydirigubbakcemile3
çok da dağıtmadık ama olsun
ikramlar harikaydı ellerine sağlık arkadaşımın
bebişlerin resimlerini çektim, usb kablom ist'da kalmasaydı hemen yüklerdim pc' ye
ama ilk fırsatta yüklerim
güzel bi gündü en kısa zamanda tekrarlanması ümidiyle opuyorumnanaktan
Sevilay ellerine sağlık arkadaşımmmm a.s.
lutfen bebelerınızı evde bırakın gelın bıda
aaa evet iyi fikir kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni :jeyyar: