slm kızlar nasılsınzzzz ben ve çağan hastalıkla boguşuyoruz ikimizde dr gittik bi poşet ilaçla eve döndük malum bayram gezmelerinden iyi üşütmüşüz ya form çok değimiş msj yazamıyodu kaç gündür girip girip çıkıyodum JALE hoşgeldinn arda kuzuyada geçmiş olsun .EMEL gözün aydın abinler gelmiş çocuklaı teslim etmişin kayanayıda yolladın heral aman biraz kafanı dinle artık BYNKUTLUAY geçmiş olsun hangi hastaneye gittin seni niye sancı çekenlerin yanına yatırdılarki korkma canım alışırsın diyecem ama demeyle olmuyo dikkat et kendine.GONCA sen nasılsın burdanda öğretmenler gününü kutluorumm pek girmiyosun heralde artık k.k ya.DİLEK seninde bayramın orunlu geçmiş boş ver kimseyi takma kafana herkezinde gerektiğinddede ağızlarının payını ver öylede yapmışsın heralde eren nasılve sıra gelelim MELTEM e nasılsın bennu nasıl oldu alttaki komşuna gelinde öbür evimde benimde aynı senin gibi adam gece çalışıyodu gündüz uyuyodu ne bir ev süpürebilirdim ne evime bi allahın kulu gelebilirdi gelen komşularım benden inerkenkarı koca sıkıştırırdı gelenleri ne gidiyonuz diye ee benimde iy niyetimi süistimal edince bi gün bi inersin alt kata akşam bir kavga kıyamet koparırsın bütün ina başımıza toplanmıştı ev sahibide bana senin evin ne yaparsan yap kır dök istediğini yap dedi ogün bugün bir daha seslrini çıkartamadılar demekki neymiş insan oğlu iyilikten anlamazmış ehh işte böle kızlar kendinize ii bakın sizleri ve bebişler öpüyorumm