Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emelcıgım bugundu yanı 20 sınde
bennu geceden berı kusuyo
hıc uyumadık nane lımon yaptım ıcmedı sadece lımon verdım sımdı kasıga sıkıp yıne kustu yıne verecem bu seferde aclıktan durmuyo kuzum
emıyo emıyo kusuyo ne olacak
hoşgeldin nergiscim.bende 27 haftalık oldum.ben hakanı zekai tahirde doğurdum.buda inşalla orda.ama ufukta çok iyiymiş birde oraya bakıcam.
fışkırır tarzdamı kusuyor eğer öyleyse hemen doktora götür...
hoşbulduk jale. kader arkdaşıyız demek bende kızım 5 buçuk aylıkken hamile kalmıştım.kızım 27.01.2009 oğlum 01-04.2010 doğumlu. çok zor yapma falan diyemicem artık olan olmuşama inşallah sen gurbette yalnız değilsindir. ne benim nede eşimin tek bir yakını bile olmayınca ankarada o yüzdende çok zor oldu bize. neyse büyücekler inşallah yaaaa
htc20 sende hoşgeldin. sende benim gibi 2 buçuk yıldır ankaradasın demek. aslen nerelisin? sevebildinmi ankarayı. ben bursadan geldim bursa gibi bir şehirden sonra ankaraya alışılıyor ama hala sevebildim diyemem. gerçi belki şehirlede alakalı değildir. annem, ablam falan burda olsaydı severdim burayıda heralde![]()
yaşamkentte site ortamım güzel. yaş grubuna göre parklar, kapalı ve açık yüzme havuzları, spor salonu falan filan bi sürü şey var hem bizim için hem çocuklar için. şehir içiyle pek alakamız olmuyor ihtiyaç duymuyoruz.yani bu olanakları için birde burayı tercih ettik evi.şehir içinde bu olanakları kolay kolay bulamıyorsun sitelerde. bide ben illa büyük ev istiyordum 4+1 olsun oğluşumada ayrı oda yapayım kocaman bir ev olsun falan derken bir baktık çankayadan taaa buralara gelmişiz burda. buldum içime sinen evi. ama şöyle arkadaşım benim zamanımın tümü evde geçiyor nerdeyse.yani şehrin içinde kızılayda bile yaşasam çarşıya gene hafta sonu çıkabilirdim anca. eski evimde kızılaya 10 dk kadar mesafe vardı. ama kızılaya gitme sayım gene 2 elim parmaklarını geçmez. gerçi ben ankaraya geldim geleli hep hamileydim o da ayrı mevzusite içindeki olanaklar güzel ama ozi küçük sonuçta her zaman onunla çıkılmıyor havalar soğuk. tek zeynep olsa tut elinden hergün parka götür falan ama 2 siyle olmuyor.
Emel'le birlikte gelin madem bu tarafları biliyosun ne güzel. beklerim valla süper olur.![]()
bilmiyorum ki hayırlısı işte amanen iyiside tek çocuk benim fikrimce.ben dedigin gibi daha yeni alışmıştım rahattım biraz büyüdüde rahatladım derken hamile kaldım.ama büyüdüklerinde olur asıl rahatlık dimi.ikisi oynar işte kardes kardes.sonra ikisi bir okula gider sende gez dur istediğin gibi.
hayal ettimde simdi gülmekten öldüm vallaeryamanda benim eşim çalışıyor ay.bak ben gidebilirim o tarafa.sende bana dogru gelirsin.eşim işe giderken bırakır bizi olmaz mı?
yok emelcıgım normal usutme kusuyo
ıyı sımdı
pedıtus var evde nanae lımon yaptım ayva yapragı verdım
acemı degılık yanı uzman olduk garı sevılayla ben
ama ben bennuyu ılkkez hasta ettım
sagol yınede ılgıne tesekkur ederım
masallah senden baska bıde faceden baska gecmıs olsun dıyen olmadı
inşallah yaaa:)Zamanla alışırsın canım bir sürü arkadaşın olduğunda dahada çok seversin ankarayı... Biz sana sevdiririz buraları ...
çok teşekkür ederim tatlım bende yaptım çizelgeyi peki sen 3 yada 4 boyutlu ultrasona girdinmi ben bebeğimin görüntüsü olsun istiyorum hatıra oluyor sonra yada bildiğin bi yer varmı
playskool ilk arabam arayan arkadaşım buldum uygun fiyata. bebişlere oyuncak almak isteyen arkadaşlar sizde bakın bu siteyi buldum. piyasadaki fiyatlardan haberim yok uygunmu bilmiyorum tüm oyuncakları ama playskool uygun link veriyorum.
Playskool Yaramaz Toplar - 59.99 TL - HesapliAnne.com
kızlar nerelerdesınız
dılek erenın kafasını cekmeceye vurdu dıye aradı benı panıklemıstı
erende masallah bembeyaz
kırarmıstır oda garıbım bayagı panıklemıstı
sevılay zaten allahlık alıbey
ama gırerse tam gırer butun detaylaroyla anlatır merak ettıklerımızı
ıste öle
ben sıkıldım
canım ustumu degıstırmek ıstemıyo komsuyada cıkamadım kocası gelecekmıs
Mosmor oldu kafası yavrumun,baktıkça ağlayasım geliyorEren yemek seçmeye başladı,kahvaltı yapmıyor,yoğurt yemiyor,meyve püresini görünce ağlıyor,sadece sebze çorbası içiyor,İnşallah biran önce düzelir
![]()
Metro altı çarşısından 50 tl ye almıştım ben,arkadaşımın oğluna.