2010 Ankara anneleri

ya kızlar bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz benimkinin uykusu geldmeye başlayında bi 10-15 dak.çıldırmış derecede ağlar sonra ayağımda sallamaya başlarım ve yarı saate yakın anca uyuma moduna geçer ama bu kadar eziyetede uyuduğu 20 dak sinir oluyorum ya kendi kendine uyuyan bebişler varmı aranızda

evet cnm benim oğluş kendi uyuyo karnı tok olduğu sürece uyumada sorunumuz yok Allah'a şükür inşallah böyle devam eder

topiğin kurucusu kpss'ye hazırlanıyordu az kaldı ya sınava iyice yoğunlaşmıştır çalışmalara, inşallah emeğinin karşılığını alır :Saruboceq:

temmuzda oldu ya bıdahamı olcak
topiğin kurucusu esraydı zannedersem tatilde gidecekti
est 747 aslı canım yanlıs bılıyon
ya kızlar bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz benimkinin uykusu geldmeye başlayında bi 10-15 dak.çıldırmış derecede ağlar sonra ayağımda sallamaya başlarım ve yarı saate yakın anca uyuma moduna geçer ama bu kadar eziyetede uyuduğu 20 dak sinir oluyorum ya kendi kendine uyuyan bebişler varmı aranızda

benımkı emerek uyuyo
bazen ayakta sallıyoz

Kızlar gunaydın
napıyonuz bakalım ne var ne yok
benhala regl olmaya ugrasıyorum 4 gundur sancım var ama bısey yok
bennu bıraktıgım yerden 1 metre uzaga gıdıyo emeklıyo sayılmazmı

slm kızlar bende 82yle hamıle kaldım 94 le doguma gırdım maalsef sezeryan olmak zorunda kaldım we sımdı 85ım ınlsallah onckınınde altına ınerım:)
kurtulusta oturan arkadas yakınız goruselım ınsallah bende kızılayda oturyorum

Kızlar gunaydın

mrblar senin bebiş nekadarlık tı 1 metre uzağa gidiyorsa emekliyo sayılır hadi gözün aydın darısı benim bebişime

Kızlar gunaydın

oyy maaşallah benimki sadece yuvarlanmayı öğrendi şimdilik, dört gözle bekliyorum emeklemesini :1shok: 1 mart doğumlu benim oğluş bennudan büyük yani...
maaşallah bennuşa :nazar: kızlar erkenci oluyo genelde erkeklere göre

Kızlar gunaydın

bnde aynı derttnmuzdibim.bennu haımda emklemeye başde he hadi gözün aydın.benim oğlanda oturma odasına i bırakıyom tlaadığı yer kalmıyo balkonda eşi olmsaoraya bilçıkacak geçen günmutfaktaken bi bakıyım dedim i de negörüyüm bzim bil televiyona bğlı klavyeddddddyreydi klavyeninüzerne çıkmızbide boylu noyncccc uzanmış dymeikyfme diyohemen fotaf minesiniiiiiikapığım ibi resmisi çektim çok komkt ama

slm kızlar bende 82yle hamıle kaldım 94 le doguma gırdım maalsef sezeryan olmak zorunda kaldım we sımdı 85ım ınlsallah onckınınde altına ınerım:)
kurtulusta oturan arkadas yakınız goruselım ınsallah bende kızılayda oturyorum

inş istediğin kiloya inersin canım

oyy maaşallah benimki sadece yuvarlanmayı öğrendi şimdilik, dört gözle bekliyorum emeklemesini :1shok: 1 mart doğumlu benim oğluş bennudan büyük yani...
maaşallah bennuşa :nazar: kızlar erkenci oluyo genelde erkeklere göre

tam 1 gün var bebişlerimizin arasında olur zamanla bi bakmışın yürümeye bile başlamış zaman öyle çabuk geçiyorki benimki emeklemiyo ama sürünerek heryeri turluyo

evet kızlar gelelim ben bugün neler yaptı niye hiç ortalarda görünmedim sabah beim oğlanın altını açtım abilerinin odasında bende o sırada sessizken halıları çırpıyım dedim ben halıları çırpana kadar içeri bi gittimki aman allahım benim oğlan halıya bi güzel mıçmış:emir_bebek:onuda süründüğü için herttarafa yaymış hemen onu banyoya attım bi güzel yıkadım komşuma indim onu orda uyutup bıraktım binadanda bi hortum buldum hadi o halıyı yıkayımdedim aman onu yıkamışken yolluklarıda yıkayım dedim sonra mutfaktı bide baktım salon hariç heryerin halısını yıkamışım nasıl hızımı alamadıysam anlıyacagınız öldüm yani çok yoruldum bide balkonda halı yıkamak ayrı bi yoruyo insanı alan dar olunca akşma oldu yemek hazırla yemekten sonra çaya misafir vardı baya yorgun bi gün geçirdim anlıyacagınız allahtan büyükler 3 gündür babannedede biraz rahatım işte böyle kızlar her tarafım agrıyo uyumak istiyorum ama malesef 3 kadar uyku yok malum ramazan ve sahur eşimi kaldırmam lazım sahura yyatarsam uyanamıyorum oyüzden sahura kadar oturuyorum ne uzun yazdım yine deilmi iiyi gecelr bebişlerede bol bol uykularrrrra.s.a.s.

evet kızlar gelelim ben bugün neler yaptı niye hiç ortalarda görünmedim sabah beim oğlanın altını açtım abilerinin odasında bende o sırada sessizken halıları çırpıyım dedim ben halıları çırpana kadar içeri bi gittimki aman allahım benim oğlan halıya bi güzel mıçmış:emir_bebek:onuda süründüğü için herttarafa yaymış hemen onu banyoya attım bi güzel yıkadım komşuma indim onu orda uyutup bıraktım binadanda bi hortum buldum hadi o halıyı yıkayımdedim aman onu yıkamışken yolluklarıda yıkayım dedim sonra mutfaktı bide baktım salon hariç heryerin halısını yıkamışım nasıl hızımı alamadıysam anlıyacagınız öldüm yani çok yoruldum bide balkonda halı yıkamak ayrı bi yoruyo insanı alan dar olunca akşma oldu yemek hazırla yemekten sonra çaya misafir vardı baya yorgun bi gün geçirdim anlıyacagınız allahtan büyükler 3 gündür babannedede biraz rahatım işte böyle kızlar her tarafım agrıyo uyumak istiyorum ama malesef 3 kadar uyku yok malum ramazan ve sahur eşimi kaldırmam lazım sahura yyatarsam uyanamıyorum oyüzden sahura kadar oturuyorum ne uzun yazdım yine deilmi iiyi gecelr bebişlerede bol bol uykularrrrra.s.a.s.

maaşallah sevilay yaa mıçma bahanesine halılar çıkmış aradan ohhh ben de arda'yı mı öyle bıraksam da yaptırsam halıya kaydirigubbakcemile3 çünkü öyle bi bahanem olmadıkça cesaret edemicem sanırım halı yıkamaya
bu arada ben de 3:30 a kadar buralardayım yatarsam kalkamam bi daha

iyi geceler arkadaşlar,sabah oğlumun aşısı var ve beni şimdiden bi telaş aldı mafoldumben

evden çıkmadan mutlaka ateş düşücü ver
önceki değil de 4 aylık aşısı ateş yaptı benim kuzuda ama çok değildi
rahat ol canımcım eğer yükselirse 4-5 saatte bir verirsen ateş düşürücü bişiycik olmaz Allah'ın izniyle

maaşallah sevilay yaa mıçma bahanesine halılar çıkmış aradan ohhh ben de arda'yı mı öyle bıraksam da yaptırsam halıya kaydirigubbakcemile3 çünkü öyle bi bahanem olmadıkça cesaret edemicem sanırım halı yıkamaya
bu arada ben de 3:30 a kadar buralardayım yatarsam kalkamam bi daha

yok yok mıçtırma heryerim ağrıyo valla sendemi gececilerdensin yaww ölüyorum uykusuzkluktan 3 te yemek hazırla 4 e kadar yatmaya çalış zaten sabah oldu 7 de çağan bey ayakta bide müge anlı başladı zaten kesinlikle 1 e kdar onu izlerim gündüz öğlende unutmabeni derken uyumayada fırsatım yok zannedersemm bünyede alıştı artık

ha bu arada az önce eşimle pakistanda pazar günü 2 kardeşe yapılan linç videosunu izledik resmen hastalandık eşimle o nasıl bir vahşet biri 15 diğeri 17 yaşında iki kardeş hafızlarmış çocuklar tüylerim diken diken oldu mideme kıramplar girdi üzüntüden allah kahretsin böyle insanları böyle canilik böyle müslümanlık olmaz yazıklar olsunnn

Back
X