2010 Ankara anneleri

evden çıkmadan mutlaka ateş düşücü ver
önceki değil de 4 aylık aşısı ateş yaptı benim kuzuda ama çok değildi
rahat ol canımcım eğer yükselirse 4-5 saatte bir verirsen ateş düşürücü bişiycik olmaz Allah'ın izniyle

2 ay aşısı çok ağrı yaptı kuzumda,o ağladı ben ağladım.Sağolsun doktorumuz ateşi 39 u geçene kadar hiçbirşey verme dedi,bende onun aklına uydum çocuk ağlamaktan helak oldu.Bu defa hemen vericem calpol ü..

yok yok mıçtırma heryerim ağrıyo valla sendemi gececilerdensin yaww ölüyorum uykusuzkluktan 3 te yemek hazırla 4 e kadar yatmaya çalış zaten sabah oldu 7 de çağan bey ayakta bide müge anlı başladı zaten kesinlikle 1 e kdar onu izlerim gündüz öğlende unutmabeni derken uyumayada fırsatım yok zannedersemm bünyede alıştı artık
yok canım ben öğlene kadar uyuduğum için oğlumla uykusuz kalmıyorum çok şükür
hele bugün söylemesi ayıp 2 de kalktım tabi aralarda kuzuyu emzirmeye kalktım bikaçkez ama sonrasında o da uyudu ben de uyudum

ha bu arada az önce eşimle pakistanda pazar günü 2 kardeşe yapılan linç videosunu izledik resmen hastalandık eşimle o nasıl bir vahşet biri 15 diğeri 17 yaşında iki kardeş hafızlarmış çocuklar tüylerim diken diken oldu mideme kıramplar girdi üzüntüden allah kahretsin böyle insanları böyle canilik böyle müslümanlık olmaz yazıklar olsunnn

off nedir bu pakistanlıların çektiği yaa Allah'ım hepsinin yardımcısı olsun

2 ay aşısı çok ağrı yaptı kuzumda,o ağladı ben ağladım.Sağolsun doktorumuz ateşi 39 u geçene kadar hiçbirşey verme dedi,bende onun aklına uydum çocuk ağlamaktan helak oldu.Bu defa hemen vericem calpol ü..

canım olurmu öle şey 39 geçene kadar 40 da zaten havaleye hazır oluyor bebek kimmiş o dr aman ha ihmal etme versen öyle yada böyle aşının etkisi oluyor önlemini önceden almak lazım

yok canım ben öğlene kadar uyuduğum için oğlumla uykusuz kalmıyorum çok şükür
hele bugün söylemesi ayıp 2 de kalktım tabi aralarda kuzuyu emzirmeye kalktım bikaçkez ama sonrasında o da uyudu ben de uyudum

off nedir bu pakistanlıların çektiği yaa Allah'ım hepsinin yardımcısı olsun

kız bebişin uyuyomu öğlene kadar:nazar:maşallah benimki uyumaz sabah 8 de bi kalkar 1e kadar oylarız1 ded bi yatar 1 sat filan uyur uyanır bide 5 gibi filan 20 dk bi uykumuz vardır ondan sonrada canı nezamanisterse o zaman yatarmesela bugün 12de uyudu gecede 3 kere mutlaka kalkarız en azından gece ağlamamız mızmızlığımız yok

canım olurmu öle şey 39 geçene kadar 40 da zaten havaleye hazır oluyor bebek kimmiş o dr aman ha ihmal etme versen öyle yada böyle aşının etkisi oluyor önlemini önceden almak lazım

Gülhaneye götürüyorum ben,neymiş efendim aşının etkisini azaltırmış.Eşim çocuklukta 2 defa havale geçirmiş,oğlumda da bu yüzden geçirme olasılığı yüksek.Allah yardımcım olsun,inşallah ateşlenmez

her ateş yükselmesinde bebeğin beyninde bir tahribat yaratma olasılığı var
yani yükselmesine izin vermemek gerek 38'e yaklaştı mı veririm ben ateş düşürücüyü doktor falan dinlemem o anda

kız bebişin uyuyomu öğlene kadar:nazar:maşallah benimki uyumaz sabah 8 de bi kalkar 1e kadar oylarız1 ded bi yatar 1 sat filan uyur uyanır bide 5 gibi filan 20 dk bi uykumuz vardır ondan sonrada canı nezamanisterse o zaman yatarmesela bugün 12de uyudu gecede 3 kere mutlaka kalkarız en azından gece ağlamamız mızmızlığımız yok

bizimki 3 saatten fazla uyanık kalamıyo kalırsa mızmızlanmalar başlıyo karnını doyurunca beşiğine yatırırsam söylene söylene uyuyo kendi kendine
bu arada kızlar sizler bebişlerinizi özel hastaneyemi götürüyısunuz

valla ben etimesgut devlete götürüyorum şimdilik bi sorun yok doktorla ilgili çok şükür

Gülhaneye götürüyorum ben,neymiş efendim aşının etkisini azaltırmış.Eşim çocuklukta 2 defa havale geçirmiş,oğlumda da bu yüzden geçirme olasılığı yüksek.Allah yardımcım olsun,inşallah ateşlenmez

ayy allah korusun sen önlemini al bişeycik olmaz allahın izniyle

Merhaba arkadaşlar, topiği yeni gördüm. Ben de 2010 Mayıs annesiyim. 18 Mayıs'ta oğlum Ömer Çağan dünyaya geldi. Hepimizin çocuklarını Allah sağlıkla bağışlasın inşallah.

her ateş yükselmesinde bebeğin beyninde bir tahribat yaratma olasılığı var
yani yükselmesine izin vermemek gerek 38'e yaklaştı mı veririm ben ateş düşürücüyü doktor falan dinlemem o anda

bizimki 3 saatten fazla uyanık kalamıyo kalırsa mızmızlanmalar başlıyo karnını doyurunca beşiğine yatırırsam söylene söylene uyuyo kendi kendine

valla ben etimesgut devlete götürüyorum şimdilik bi sorun yok doktorla ilgili çok şükür

bende genelde oraya gidiyorum zaten acil bişey olmadığı sürecede girmiyorum orda çocuk dr hasan bey vamış süperbiriymiş bizim sincandan arkadaşlar geliyo

Merhaba arkadaşlar, topiği yeni gördüm. Ben de 2010 Mayıs annesiyim. 18 Mayıs'ta oğlum Ömer Çağan dünyaya geldi. Hepimizin çocuklarını Allah sağlıkla bağışlasın inşallah.

hoşgeldin bi çağan bebek daha benim oğluşumda çağan ve özlem arkadaşımız var onunkide çağan. bebişini sağlıcakla büyüt nerde oturuyosun adınne kaç yaşındasın biraz fazla sorusordum demi

aha bi çağan daha geldi kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım maaşallah çağana senin adını ne bi de nerde oturuyosun

Ooo ne güzel oğluşumun adaşları varmış burada. Amin canım. Evet yarışmada gibi hissettim kendimi:icecream: Hemen cevaplayayım. Gölbaşı'nda oturuyorum, ismim Azime, 28 yaşındayım, ingilizce öğretmeniyim. İyi geceler.

Back
X