Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya benim bebişe su içiremiyorum biberonla içmiyo kaşıkla veriyorum ondada ağzını açmıyo ne yapsam ki sizinkiler su içiyo mu benim bebiş 1 mart doğumlu
yok canım el anasınıda bılır danasınıda sadece kuruntu senınkıgünaydın herkese :) maşallah size kızlar vallahi halı yıkamaya bile vakit buluyosunuz, süper hihoyyyt
Ben bunalımlardayım bu aralar çarşamba göreve başlayacağım, bebeğimi nasıl bırakaağım bilemiyorum. Bırakırsam benden soğuyacakmış beni unutacakmış gibi geliyor, nasıl atacağım bu psikolojiyi üzerimden bilmiyorum offffsenağlama
alıssın genede anne ayrıdırkızlar takmayın kafanıza kendınıze edıyosunuzEmziriyorum canım ama süt pompası aldım sağıp bırakıcam ona. Zaten yarım gün ayrı kalacağız, babaannesi bakacak.Kayınvalidemin bebeği kendine alıştırmasından korkuyorum çoko eğimli çünkü buna. Bakalım neler yaşayacağız
mrblar herkese hayırlı cumalr canım hiç canını sıkma kayınvaliden kendine alıştırsa bile annenin yerini kimse tutamaz zaten bebekler herzaman anne sıcaklığını arar bebeğin anneden soğuma gibi durumuda olmaz aksine sen işten geldiğin zaman sana daha çok sarırır allahtan seninki yarım günmüş şanslısın ben şuan doğumdan dolayı çalışmıyorumda bebeğin büyemesini bekliyorum başlasamda benim iş saatim dfaha yoğun olcak sabah 7 akşam 7 benimde kayınvalide bakacak valla benimkide senin ki gibi eğilimli ben de şimdiden düşünüyorum bakalım hayırlısı
kızlar ya benim bebişe su içiremiyorum biberonla içmiyo kaşıkla veriyorum ondada ağzını açmıyo ne yapsam ki sizinkiler su içiyo mu benim bebiş 1 mart doğumlu
selam arkadaşlar
ben 17 haftalık hamileyim bulunduğum ilde ayrıntılı ultrason yok 20.haftamda ankaraya gelmek istiyorum bildiğiniz iyi bi doktor var mı özel de olabilir
bi de ücretini biliyomusunuz yardımcı olursanız sevinirim
özele ne gerek varkı ankarada dogum hastanelerınden bırıne gel zakaı tahır burak olabılırselam arkadaşlar
ben 17 haftalık hamileyim bulunduğum ilde ayrıntılı ultrason yok 20.haftamda ankaraya gelmek istiyorum bildiğiniz iyi bi doktor var mı özel de olabilir
bi de ücretini biliyomusunuz yardımcı olursanız sevinirim
aaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyydelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:dance:Kızılay da Opt.Dr.Oktay Kaymak var,muayene ücretleri 150 tl ydi yanılmıyorsam.Muayenehanesinin adı Koza Klinik,internetten bulabilirsin numaralarını.Zekai Tahir Burak Hastanesinde çalışıyor.Çok ilgili bir doktor,ben uzak olduğu için gidememiştim.Tavsiye ederim.
Benim sinirler tavan yaptı arkadaşlar halıları yıkamaya vermiştim,neyse geldi bi baktım koridorun halıları mahvolmuş durumda,rengarenk olmuş halılarım.Keşke kendim yıkasaydım.
gunaydın hayırlı cumalar kızlar ne var ne yok neler yapıyosunuz
keyıfler nasıl
bennu herzamankı gıbı 7 30 da uyandırdı benı allahtan oruc degılım
bı bakınayım oruc degılkene temızlık yapayım 2 yollugum var belkı yıkarım
günaydın herkese :) maşallah size kızlar vallahi halı yıkamaya bile vakit buluyosunuz, süper hihoyyyt
Ben bunalımlardayım bu aralar çarşamba göreve başlayacağım, bebeğimi nasıl bırakaağım bilemiyorum. Bırakırsam benden soğuyacakmış beni unutacakmış gibi geliyor, nasıl atacağım bu psikolojiyi üzerimden bilmiyorum offffsenağlama[/
canım sıkma canını sonuçta onların geleceği için çalışmıyormusun zamanla alışırsın
Benim sinirler tavan yaptı arkadaşlar halıları yıkamaya vermiştim,neyse geldi bi baktım koridorun halıları mahvolmuş durumda,rengarenk olmuş halılarım.Keşke kendim yıkasaydım.
kızlar merhaba bugun oruc degılım ya ufak ufak temızlık yapayım dedım
2 yolluk vardı koyu renk yıkayım dedım
anam salonunkılerıde aldım 6 mlık 2 halı
6 metrelık 1 halıda oturma odası
3 ve 4 metrede yolluklar
aleynayla ezgı kaynımın kızı
3 umuz
yıkadık
sımdıde koltukların yuzunu sökeyım dıyorum
yok canım el anasınıda bılır danasınıda sadece kuruntu senınkı
alıssın genede anne ayrıdırkızlar takmayın kafanıza kendınıze edıyosunuz
sutunuz fılan kesılecek
hazır su dene bakalım ıçer belkı benım oglumda fazla içmezdi
biberonla veriyorum suyu içiyor birde yanında bende su içince uzanmaya çalışıyor ağzını açarak... Oyun yaparmış gibi biberondan ağzına sık belki hoşuna gider...
selam arkadaşlar
bi de ücretini biliyomusunuz yardımcı olursanız sevinirim[/QUOTE
arkadaşımda girdi ayrıntılı ultrasyona demetevlerde şifa polikiliniğinde 12 tl ye ayrıntılı ultrasyon yapmışlar ve bebeğin resimlerini vermişler renkli okadar güzel çıkmışki resimleri dr danda çok memnun eger bebişin cd sini istersen 80 tl miş
beende lokman hekim hastanesinde yaptırdım zannedesem 50 tl ultrasyon 2o tl de muayene parası vermiştim dr başak hanımdı
Harbiden de bana uzak diyorum birde,pekte yakın sayılamaz demi 45 dk sürüyor sırnaşık şey Elma ve üzüm denedim ama ağzını yine açmadı sıpa,2 gün sonra tekrar denicem.Ek gıda da sorun yapacak bana belli.Sütüm zaten azaldı,çoğunluk mama veriyorum artık.Stressiz günüm yok ki,olacağı buydu :2: Bir de halılara canım sıkıldı,sabaha kadar uyuyamam artık,ne güzel rengi vardı mor mor, çamaşır suyuyla silmiş gibi duruyor ya resmen,yarın arayıp canına okucam adamın,mahvolmuş halılarım mafoldumben