2010 Ankara anneleri

kızlar ya benim bebişe su içiremiyorum biberonla içmiyo kaşıkla veriyorum ondada ağzını açmıyo ne yapsam ki sizinkiler su içiyo mu benim bebiş 1 mart doğumlu

kızlar ya benim bebişe su içiremiyorum biberonla içmiyo kaşıkla veriyorum ondada ağzını açmıyo ne yapsam ki sizinkiler su içiyo mu benim bebiş 1 mart doğumlu

benim zuzu da 1 mart doğumlu ve çok seviyor suyu, kaynamış su veriyorsan ondan sevmemiştir belki, mart anneleri topiğinde çok kişi karşılaştı bu durumla kaynatmadan verince içiyorlarmış

kızlar merhaba bugun oruc degılım ya ufak ufak temızlık yapayım dedım
2 yolluk vardı koyu renk yıkayım dedım
anam salonunkılerıde aldım 6 mlık 2 halı
6 metrelık 1 halıda oturma odası
3 ve 4 metrede yolluklar
aleynayla ezgı kaynımın kızı
3 umuz
yıkadık
sımdıde koltukların yuzunu sökeyım dıyorum

günaydın herkese :) maşallah size kızlar vallahi halı yıkamaya bile vakit buluyosunuz, süper hihoyyyt
Ben bunalımlardayım bu aralar çarşamba göreve başlayacağım, bebeğimi nasıl bırakaağım bilemiyorum. Bırakırsam benden soğuyacakmış beni unutacakmış gibi geliyor, nasıl atacağım bu psikolojiyi üzerimden bilmiyorum offffsenağlama
yok canım el anasınıda bılır danasınıda sadece kuruntu senınkı

Emziriyorum canım ama süt pompası aldım sağıp bırakıcam ona. Zaten yarım gün ayrı kalacağız, babaannesi bakacak.Kayınvalidemin bebeği kendine alıştırmasından korkuyorum çoko eğimli çünkü buna. Bakalım neler yaşayacağız
alıssın genede anne ayrıdırkızlar takmayın kafanıza kendınıze edıyosunuz
sutunuz fılan kesılecek
mrblar herkese hayırlı cumalr canım hiç canını sıkma kayınvaliden kendine alıştırsa bile annenin yerini kimse tutamaz zaten bebekler herzaman anne sıcaklığını arar bebeğin anneden soğuma gibi durumuda olmaz aksine sen işten geldiğin zaman sana daha çok sarırır allahtan seninki yarım günmüş şanslısın ben şuan doğumdan dolayı çalışmıyorumda bebeğin büyemesini bekliyorum başlasamda benim iş saatim dfaha yoğun olcak sabah 7 akşam 7 benimde kayınvalide bakacak valla benimkide senin ki gibi eğilimli ben de şimdiden düşünüyorum bakalım hayırlısı

hazır su dene bakalım ıçer belkı benım oglumda fazla içmezdi

ohh maaşallah meltem sevilaydan sonra halı yıkama sırası sana geçmiş iyi yapmışsın valla ellerine sağlık misss gibi olmuştur

biberonla veriyorum suyu içiyor birde yanında bende su içince uzanmaya çalışıyor ağzını açarak... Oyun yaparmış gibi biberondan ağzına sık belki hoşuna gider...

selam arkadaşlar
ben 17 haftalık hamileyim bulunduğum ilde ayrıntılı ultrason yok 20.haftamda ankaraya gelmek istiyorum bildiğiniz iyi bi doktor var mı özel de olabilir
bi de ücretini biliyomusunuz yardımcı olursanız sevinirim

selam arkadaşlar
ben 17 haftalık hamileyim bulunduğum ilde ayrıntılı ultrason yok 20.haftamda ankaraya gelmek istiyorum bildiğiniz iyi bi doktor var mı özel de olabilir

Kızılay da Opt.Dr.Oktay Kaymak var,muayene ücretleri 150 tl ydi yanılmıyorsam.Muayenehanesinin adı Koza Klinik,internetten bulabilirsin numaralarını.Zekai Tahir Burak Hastanesinde çalışıyor.Çok ilgili bir doktor,ben uzak olduğu için gidememiştim.Tavsiye ederim.

Benim sinirler tavan yaptı arkadaşlar halıları yıkamaya vermiştim,neyse geldi bi baktım koridorun halıları mahvolmuş durumda,rengarenk olmuş halılarım.Keşke kendim yıkasaydım.

yerimseniben
selam arkadaşlar
özele ne gerek varkı ankarada dogum hastanelerınden bırıne gel zakaı tahır burak olabılır
o ılı cok merak ettım neresıkı
Kızılay da Opt.Dr.Oktay Kaymak var,muayene ücretleri 150 tl ydi yanılmıyorsam.Muayenehanesinin adı Koza Klinik,internetten bulabilirsin numaralarını.Zekai Tahir Burak Hastanesinde çalışıyor.Çok ilgili bir doktor,ben uzak olduğu için gidememiştim.Tavsiye ederim.
aaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyydelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:dance:
gulmekten öldurdun benı kızım kafayı mı yedı adam taaaaaaaaaaa ankara dısından gelecek
sen kızılaya uzak dıyon gözunu korkutur gıbı
Benim sinirler tavan yaptı arkadaşlar halıları yıkamaya vermiştim,neyse geldi bi baktım koridorun halıları mahvolmuş durumda,rengarenk olmuş halılarım.Keşke kendim yıkasaydım.

ay tuh çok uzuldum bı kac kısıden duymustum renklerı karısıyo dıye
neyse ındır taban yapsınlar
sutun fılan kesılır yedırdınmı muhammed erene bıseyler

ölmesın bebe aclıktan
kızım evde kalar neyımde:içelim:

hey kızlar özlem aslı çıgdem ve dıger arada sırada gırıp cıkanlar kurtulustakı arkadaslar kızılaydakıler esattakıler
huuuuuuu huuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuu
nıredesınız kızlar
özlem muhammed eren de talıp kızıma netcezzzzzzzzzzzzzz:içelim::içelim:delikafaduldenşakkıdıdelikafaduldennaniknanikdelikafaduldensenağlamasırnaşık şey:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Harbiden de bana uzak diyorum birde,pekte yakın sayılamaz demi 45 dk sürüyor sırnaşık şey Elma ve üzüm denedim ama ağzını yine açmadı sıpa,2 gün sonra tekrar denicem.Ek gıda da sorun yapacak bana belli.Sütüm zaten azaldı,çoğunluk mama veriyorum artık.Stressiz günüm yok ki,olacağı buydu :2: Bir de halılara canım sıkıldı,sabaha kadar uyuyamam artık,ne güzel rengi vardı mor mor, çamaşır suyuyla silmiş gibi duruyor ya resmen,yarın arayıp canına okucam adamın,mahvolmuş halılarım mafoldumben

gunaydın hayırlı cumalar kızlar ne var ne yok neler yapıyosunuz
keyıfler nasıl
bennu herzamankı gıbı 7 30 da uyandırdı benı allahtan oruc degılım
bı bakınayım oruc degılkene temızlık yapayım 2 yollugum var belkı yıkarım

oyy sıra senı ama benim gibi bütün halıları yıkamış bulma kendini

günaydın herkese :) maşallah size kızlar vallahi halı yıkamaya bile vakit buluyosunuz, süper hihoyyyt
Ben bunalımlardayım bu aralar çarşamba göreve başlayacağım, bebeğimi nasıl bırakaağım bilemiyorum. Bırakırsam benden soğuyacakmış beni unutacakmış gibi geliyor, nasıl atacağım bu psikolojiyi üzerimden bilmiyorum offffsenağlama[/

canım sıkma canını sonuçta onların geleceği için çalışmıyormusun zamanla alışırsın

aa çok ilginç benimkide 28 şubat dogumlu bayılıyor suya ama içmesi lazım havalarda çok sıcakk sen zorlada olsa verr

yazık etmişler yaa bi de hiç bişey demeden gittiler miii?? kaça aldıysan halıları o kadar parayı versin şerefsizler olur mu öyle iş yaa off sinirim hopladı :oklava:

bi de eren aşısını oldu heralde naaptı ateş falan oldu mu

kızlar merhaba bugun oruc degılım ya ufak ufak temızlık yapayım dedım
2 yolluk vardı koyu renk yıkayım dedım
anam salonunkılerıde aldım 6 mlık 2 halı
6 metrelık 1 halıda oturma odası
3 ve 4 metrede yolluklar
aleynayla ezgı kaynımın kızı
3 umuz
yıkadık
sımdıde koltukların yuzunu sökeyım dıyorum

yok canım el anasınıda bılır danasınıda sadece kuruntu senınkı

alıssın genede anne ayrıdırkızlar takmayın kafanıza kendınıze edıyosunuz
sutunuz fılan kesılecek

hazır su dene bakalım ıçer belkı benım oglumda fazla içmezdi

:roflol::roflol:benim hesaba dönmüş senin halılar

biberonla veriyorum suyu içiyor birde yanında bende su içince uzanmaya çalışıyor ağzını açarak... Oyun yaparmış gibi biberondan ağzına sık belki hoşuna gider...

kuzummm senmi geldin hoşgeldin artık buralarda görmek isteriz seni.bu arada serhanın numarasını bulamadım yarın ararım seni

selam arkadaşlar
bi de ücretini biliyomusunuz yardımcı olursanız sevinirim[/QUOTE

arkadaşımda girdi ayrıntılı ultrasyona demetevlerde şifa polikiliniğinde 12 tl ye ayrıntılı ultrasyon yapmışlar ve bebeğin resimlerini vermişler renkli okadar güzel çıkmışki resimleri dr danda çok memnun eger bebişin cd sini istersen 80 tl miş

beende lokman hekim hastanesinde yaptırdım zannedesem 50 tl ultrasyon 2o tl de muayene parası vermiştim dr başak hanımdı

aaaa şansa bak yaa sen sincandamı oturuyodun hangi halı yıkamacıya verdinki

Harbiden de bana uzak diyorum birde,pekte yakın sayılamaz demi 45 dk sürüyor sırnaşık şey Elma ve üzüm denedim ama ağzını yine açmadı sıpa,2 gün sonra tekrar denicem.Ek gıda da sorun yapacak bana belli.Sütüm zaten azaldı,çoğunluk mama veriyorum artık.Stressiz günüm yok ki,olacağı buydu :2: Bir de halılara canım sıkıldı,sabaha kadar uyuyamam artık,ne güzel rengi vardı mor mor, çamaşır suyuyla silmiş gibi duruyor ya resmen,yarın arayıp canına okucam adamın,mahvolmuş halılarım mafoldumben

sitrezsiz günü olmayan varmı acaba birde halıları ilk kezmi yıkatıyosun acaba boyasımı çıktıki bazı halıların yıkarken boyası çok çıkıyo

slm kızlar .misafirlerim vardı bugün giremedim nete 6 aileyi misafir ettim bugün yetiştiremiycem sandımm çağan sağolsun kucakçı olduğu için allahtan çok güzel ve eğlenceli bir şekilde atlattık bugünüde .kızkardeşim var bugün bende kalacak yorucu bi gündü ama çok da zevkliydi insanın sevdiği dostlarını ağırlaması

ha bu arada asıl bomba kızlar dün evlilik yıldönümümüzdüya eşim unuttu olay şöyle oldu akşama kadar bekledim belki ara diye ama aramadı ben hala hiç belli etmedim markete gittik akşam markette yaş pasta alıymı dedi bende suratım asık bişekilde aa evt bugün evlilik yıldönümümüz onu kutlamak içinmi dedim ve eşimin kafaya dank ettiki heral çok bozuldu suratı değişti bende küstüm yanından ayrıldım başka reyonlara gittim vel hasıki demekki 10 seneden sonramı 3 çocuktan sonramı ne benim odun kocammm 10 yılımızı unuttu:umursamaz:
[/I][/B]

Back
X