anaa mapıss gibidelikafaduldenholbulduma.s.
nerde oturuyom ayrancıda
adım deniz
bebgim yok dahaananiknanikhamş kalmamm lazımyerimseniben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerde oturuyom ayrancıda
adım deniz
nerde oturuyom ayrancıda
adım deniz
ıyı ıyı hamıs nıye kalmıyon zamanımı var yoksa tedavımı oluyon
ben yukarı ayrancıda emlakcıda calıstıydımdı bı zamanlar
bacım denız adında guzelmıs
ıyı bebegını tez zamanda yaparsın ınsallah hayırlısıyla
eeeee beben yoksa bulusmaya gelersın rahatlıkla
sırnaşık şeydelikafaduldenkaydirigubbakcemile2:hulya:bayanssulusmile
yok tedavi olmuyorum cnm marta düşüğüm oldu maleseff(ara verdik hap kuualndım yasmin...şimdii tekrar düşüyoz....saolasu-ınn seninede meltem ismini severim....inşaşlhhh cnm..meg gelince beraberce gelirizz bz:)opuyorumnanaktan
iyi akşamlar,kimse yok mu ?
geçmıs olsun ınsallah hayırlısıyla hayırlı haberlerını beklıyoruz
gumaydın kızlar hayırlı pazarlar
tabbı bennu pzazrdan anlamadıgı için uyunması gerektıgını bılmıyor
attım yere accık yyorulsun bıdaha uyuurz belkı
saoll canımmm inaşalah ilk buraya yazacam zatweenn..
buluşma günleri yappyormususnz...mirmirmirmir
nerde oturuyom ayrancıda
adım deniz
merhaba bende ank. sincanda oturuyorum ismim elif 6 yaşında kızım 3 yaşındada oğlum var sizler ank. neresinde oturuyorsunuz
slm cnm hoşgeldin çogunluk sincanda oturuyor zannedersem bende orda oturuyordum ama etimesguta taşındık hala vazgeçemiyorum ama ordan
iyi geceler kızlarr nasılsınız bebişler nasıll bugünlerde pek kimse gözükmüyo ortalarda tatil bitmedimi daha yaa jale kuzum sen nerelerdesin misafirleri bitiremedinmi yoksa meltem işleri bitirdinmi bal kızın napıyoo benim için kocaman öp onu benimde bugün arkadaşım vardı o çağana baktı bende mutfak dolaplarını hallettim akşam iftardan sonrada sincana eski oturduğum evin orda bi park var oraya gittik eski komşularımda geldi yeni girdik eve çocukları yatırdımm kızlar ayın 18 de sünnet düğünü yapıyoruz allah izin verirse ama ne zor işlermiş yaw 2 gündür hesap kiap bune böle düğün yapmayıda çok istiyorumm ama sazcısını ayarla ahçısını ayarla kart bastır uffff çok işim var çokk bayrammdan önce halletmem lazım bu arada kızlar bilgisi olan varmı yakınlarda düğün yapan ve ben evimin altındaki garajda açık garaj ama orda kına gecesi yapmak istiyorum ertesi günde mevlüt yapmak istiyorum ama saz yasaklanmış diyolar burda hep oluyor düğün bugün kimle konuşsam öle dedi moralim bozuldu valla eşim yarın gidip karakoldan izin alacak çevrenizde yapn oldumu.bu arada hepinizide bekliyorum adresi özel atarımm gelmek issteyenlere işte böle çok uykum var bu arada dün arkadaşlarda sahura kadar okey oynadık 5 te eve geldik sabah 8 de kalk şu ramazan bi biteydi hayırlısıyla aman ne çok yazdım yine hepinizi öpüyorum kendinize ve bebeişlere cici bakın byyyya.s.a.s.
KIZLARRR NERDESİNİZZ YAWWWW JANIM SIKILDIII UYKU BASTI ÇOK KÖTÜÜÜÜkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
neresinde oturdunuz.sincanın tek sevdiğim yönü çarşı pazar ayağımzın altında o onun dışında sevmiyorum ama evimiz burda iş yerimiz burda mecburen burdayız
bende sevmiyorum Sincan ı,evimiz var diye mecburen oturuyoruz işte....