Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kızlar
tüylerım dıken dıken anlatıyorum
komsum 9 yıldır çocugu olmuyordu
sımdı hamıle oldugunun haberını verdı
dualarınızı eksık etmeyın kızlar
rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın
çok çook hassas olduğum bi konu ben de kuzumu 8 yıl bekledim hayırlısıyla sağlıkla alsın inşallah kucağına...
Rabbim bi avazda kurtarsın ağrısız acısız ve isteyen herkese nasip etsin inşallah :Saruboceq:
kızlar kızlar
tüylerım dıken dıken anlatıyorum
komsum 9 yıldır çocugu olmuyordu
sımdı hamıle oldugunun haberını verdı
dualarınızı eksık etmeyın kızlar
rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın
bugün kuzumun aşısı için erken kalktım karnım çok acıktı nasıl dayanacaksam akşama kadar kuzum uyuduğunda ben de yatayım bari birazcık
akşama da temizlik robotu tanıtımına gelecekler isterseniz size de yollayım adamları özelden tel no nuzu atmanız gerekiyo yalnız
eh nıhayet msn de özel konusmalar bıttı
bennuda kucagımda uyudu yatrayım yatagınada işime bakam bugun komsuma davetlıyım
o bugün yemek işin yok heralde iyisin
bende bebiş olmaz olurmu canım evim erkek kaynıyo sorma en küçüğü 6 aylık ortancı 5 ve 10 yaşında 3 erkek annesiyim
oğlum ne beni emiyor,ne de mama alıyor 3 gündür.Biraz önce 30 ml mamayı zor içirdim,hiç iştahı yok.Emzirmeye çalışınca yada mama vermeye kalkınca ağlamaya başlıyor.Ne yapacağımı şaşırdım.Ek gıdalara başla dedi doktor ama mümkün değil ağzını kilitliyor,ağlıyor.Aç aç uyudu yine,üzülüyorum.Diş çıkartıyor gibi,beyaz beyaz belli olmuş,sürekli salya akıtıyor.Diş yüzünden iştahı gitmiş olabilir mi ?
ay dılekcım gecmıs olsun
havalardan fılndır bol su ver banyo fılan yaptır yarından ıtıbaren serınleyecek hava
jale sevılay nerdesınız
yemek yok ta bennu 1 den berı durmuyo
hala uyumadı banyoda yaptıdım
agrı kesıcı verdım
bı yerı agrıyosa dıye sırayarak uyandı yatırdıktan 15 dak snr
oğlum ne beni emiyor,ne de mama alıyor 3 gündür.Biraz önce 30 ml mamayı zor içirdim,hiç iştahı yok.Emzirmeye çalışınca yada mama vermeye kalkınca ağlamaya başlıyor.Ne yapacağımı şaşırdım.Ek gıdalara başla dedi doktor ama mümkün değil ağzını kilitliyor,ağlıyor.Aç aç uyudu yine,üzülüyorum.Diş çıkartıyor gibi,beyaz beyaz belli olmuş,sürekli salya akıtıyor.Diş yüzünden iştahı gitmiş olabilir mi ?[/Q
geçmiş olsun diştende olabilir bebişlerin dilinden anlamamak ne kadar kötü değilmi
ay dılekcım gecmıs olsun
havalardan fılndır bol su ver banyo fılan yaptır yarından ıtıbaren serınleyecek hava
jale sevılay nerdesınız