2010 Ankara anneleri

erende ne içerya

aman yastık koy dıycem emekleyen bebeye yastık naparkı

kızlar benım kızım zırıl zırıl
sadece benle ılgılenın dıyo
6 30 da kalktık bugun

sımdıde emıyo bakalım uyuyacakmı uyuyacakta kac dakka

jalede dönuyor bugun

kızlar bı gzme ayarlayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gelecek haftafdan sonraya erende duzelır o zamana cuma olmasın
goncada gelsın
gonca bı selam yazmıyon facelerde gezıyon haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Yastığın üstünden atlıyor kanepelere tutunuyor ay kudurdu iyice ....
Ayarlayın kızlar banada haber verin şu sıralar rahatsızım biraz gerçi boğazım şiş ateşim var kemiklerim ağrıyor burnum akıyor ay pek bir fenayım iyileşirim inş. hemen.Gerçi olurda müsait olmaz giremezsem nasıl ulaşacaksınız bana?Dur ben sana no yazayım...

baktım canım
ıhlamur fılan iç
grıpının tozunu bardaga dök
uzerıne yarım lımonu sık
maden suyunu da yavas yavas ekle iç bak bıseycıgın kalmaz
hemen sımdı iç
gunde 3 kere yap yeter

emziriyorum ya etkilemez değilmi;?Hemen yapcam dediğini bugünlük mamayla geçiştireyim öyleyse.Gerçi gece şişerse göğsüm emziririm ....

Canım söyledim eşime alacak gelirken.Bu tür ağrı kesicilerin 8 saat etkisi var her gün bir 8 saatimi tedaviye ayırırım emzirmem o 8 saatlik sürede.

Eren 8300 gram olmuş,2 ayda 1 kilo bile almamış.Niye kilo almıyor bu çocuk,sözde iri bebek iri giderdi ama bizimki zayıf gidiyor.

Ay evet canım yaa sinir geldi şu resim olayından.Kızımın resmimi olur olmaz koyan arkadaşlarım var.Nazar değer kaldırın diyorum kaldıramıyorum diyorlar.Koymasını biliyorlar kaldırmasını bilmiyorlar konu mankeni gibi poz verip duruyorlar kızımla.Sinir geldi artık kapattım resim işi sinir etti beni....

tamam cnm ben msj attım nurgüle anlattım durumu onunda sana slm varr

Bu arada ayşenur zır pırt düşüp kafayı vuruyor ağlıyor bazen korkutuyor beni.Emeklemeye başladığından beri daha çok düşer oldu.Otururken birden küt arkaya düşüyor.Altında yorgan serili ama nasıl beceriyorsa o kafayı özellikle halıya getirip vuruyor.Napıyım oyun alanımı alayımki vurmasın sağa sola kafayı?Bak çağan öyle değil daha yumuşak bırakıyor kafayı yere üstelik hep yerde.Bizim kız yorganlı yerde dolaşmasına rağmen küüt diye bırakıyor kafayı yere....

çağan çok fena oldu ya çekmecelere parmagını sıkıştırıyo evde karıştırmadık yer bırakmıyo bu arada artık park beşiğin alt kısmına geçtik beşikte ayağa kalkıyo ve 3 kere düşmek üzreyken yakaladık çok fena oldu çokkk artık senin dediğin gibi işin ilminide biliyo düşme pozisyonunu filan çok güzel ayarlıyoo

Eren 8300 gram olmuş,2 ayda 1 kilo bile almamış.Niye kilo almıyor bu çocuk,sözde iri bebek iri giderdi ama bizimki zayıf gidiyor.

bence zayıf bebek daha çabuk kilo alır iri bebek daha az alırrr ama ayına görede kilo alması iyi bence fazla kilolu bebiş iyi olmuyo benimki 9 kilo aşıda dr kıyamet kopardı bu çok kilolu obez yapacan çocugu çorbasına ekmek filan dograma yediklerine kesinlikle dikkat et diyo bebek gelişimine baktım halbuki 7 aylık çocuğada 9 kilo çok değil ortalamada yaniii bende yemeklerini kısmaya başladım zayıf olması daha iyi peki sen dr sordunmu 2 ayda kilo almaması normalmiymiş

Canım söyledim eşime alacak gelirken.Bu tür ağrı kesicilerin 8 saat etkisi var her gün bir 8 saatimi tedaviye ayırırım emzirmem o 8 saatlik sürede.

emel geçmiş olsun kuzummmmmmmmmmm yakın olsaydık sana bi tavuksuyuna şehriye çorbası yapardım bacum hiçbişeyin kalmazdı dikkat et kendine kuzummmm

erende ne içerya

aman yastık koy dıycem emekleyen bebeye yastık naparkı

kızlar benım kızım zırıl zırıl
sadece benle ılgılenın dıyo
6 30 da kalktık bugun

sımdıde emıyo bakalım uyuyacakmı uyuyacakta kac dakka

jalede dönuyor bugun

kızlar bı gzme ayarlayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gelecek haftafdan sonraya erende duzelır o zamana cuma olmasın
goncada gelsın
gonca bı selam yazmıyon facelerde gezıyon haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anam 6.30 çok erkennnnn akşamda erkenmi yatıyo sanin zilli oyüzdenmi kargalar bilem kahvaltı yapmadan uyanıyo zilli jale bugün dönüyor he arada tatilide çıkardı valla

Sevilay mart annelerinden hasret hamileymiş kafası çok karışık eşiylede düzgün değilleer pek.Face te bir şey yazma sakın daha söylememiş ailesine.

ayyy çok şaşırdım ya bu aralar hep ahamile haberleri alıyorum benim arkadaşta geçen geldiğinde görmüştünya alt komşum oda hamile ama onun durum daha vahim biri2.5 yaşında biri 8 aylıkkk oda aldırmayı düşünüyo ama kararsız biz kararından döndürmeye çalışıyoruz bakalım ne olacak aman bu aralar herkez hamile dikkat edelim emel kendimize

kızlarrrrrrrrr gök öyle bi gürlüyoki ev sallanıyooo sanki kıyamet kopacak bune böle acayip tırstım vallaaaaaaaaaa

emziriyorum ya etkilemez değilmi;?Hemen yapcam dediğini bugünlük mamayla geçiştireyim öyleyse.Gerçi gece şişerse göğsüm emziririm ....

yok kız etkılemez ben 2 aylıkken yaptım hem dısımıde cektırdım antıbıyotıkte kullandım
ne guzel haberlesıyoz demı
coktaaaaaaaaaaaan yazdım
yollamamısım emelll

bence zayıf bebek daha çabuk kilo alır iri bebek daha az alırrr ama ayına görede kilo alması iyi bence fazla kilolu bebiş iyi olmuyo benimki 9 kilo aşıda dr kıyamet kopardı bu çok kilolu obez yapacan çocugu çorbasına ekmek filan dograma yediklerine kesinlikle dikkat et diyo bebek gelişimine baktım halbuki 7 aylık çocuğada 9 kilo çok değil ortalamada yaniii bende yemeklerini kısmaya başladım zayıf olması daha iyi peki sen dr sordunmu 2 ayda kilo almaması normalmiymiş
neeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bennu salı gunu 9 kılooo geldııııııııııııı

emel geçmiş olsun kuzummmmmmmmmmm yakın olsaydık sana bi tavuksuyuna şehriye çorbası yapardım bacum hiçbişeyin kalmazdı dikkat et kendine kuzummmm
bende bayılırım tavuk suyuna sehrıyeye
anam 6.30 çok erkennnnn akşamda erkenmi yatıyo sanin zilli oyüzdenmi kargalar bilem kahvaltı yapmadan uyanıyo zilli jale bugün dönüyor he arada tatilide çıkardı valla
dun 9 da yattı
ayyy çok şaşırdım ya bu aralar hep ahamile haberleri alıyorum benim arkadaşta geçen geldiğinde görmüştünya alt komşum oda hamile ama onun durum daha vahim biri2.5 yaşında biri 8 aylıkkk oda aldırmayı düşünüyo ama kararsız biz kararından döndürmeye çalışıyoruz bakalım ne olacak aman bu aralar herkez hamile dikkat edelim emel kendimize
nısan annelerınde vardı
erken dogmus
bebegı ocak ayında gecen ay hamıleyım aldırcam dıyodu
2z lere hamıleymıs
ve sımdı buyuk cocugu ölumle pencelesıyo sakın aldırmasın söleyın ona
kızlarrrrrrrrr gök öyle bi gürlüyoki ev sallanıyooo sanki kıyamet kopacak bune böle acayip tırstım vallaaaaaaaaaa

selavat getır dua oku

Canım gayet iyi bebişin zaten 6 aydan sonra ayda 500 gram alması bile iyi sayılır.Kilo alma oranı haliyle düşecek kıpır kıpır oluyorlar diş çıkarıyorlar büyüyorlar boyuna veriyor.Her ay 1 kilo alsalar ne olur bu çocukların hali.Benim kız 7 aylık 7,5 kilo.Doğum kilosuna göre normal seyrediyor sağlık ocağıda doktorumuzda gayet iyi diyor.Sağlıklı olsunlarda kilo dert değil boşver sonra yazık diyet yaptırılıyor küçücük çocuklara...

neeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bennu salı gunu 9 kılooo geldııııııııııııı

bende bayılırım tavuk suyuna sehrıyeye

dun 9 da yattı

nısan annelerınde vardı
erken dogmus
bebegı ocak ayında gecen ay hamıleyım aldırcam dıyodu
2z lere hamıleymıs
ve sımdı buyuk cocugu ölumle pencelesıyo sakın aldırmasın söleyın ona

selavat getır dua oku

Ay meltem moralim bozuldu bak şimdi.Çcouğunun nesi var çokmu kötü hastalığı?Aldırdımı peki şu an bebişleri.Hem bak Rabbim 1 değil 2 vermiş şükretmesi gerekirken.Herkes bebek diye ağlarken...

Hadi ya.Eğer bakabilecek durumları varsa doğursun.Beraber büyüyüp giderler artık.Kızım valla şu korunmayı bir öğrenemediniz ya dahada bir şey demiyorum.Sende öylesin sevilay.Kazara hamile kalma şansın çok yüksek.Tek çocuğum olmasına rağmen ben bile tırsıyorum elimden gelen önlemi alıyorum hap içeceğim günü bekliyorum emzirmeyi bırakınca.Sizde iyi cesaret var çözemedim ben bu durumu.

Back
X