2010 Ankara anneleri

Jale ellerine sağlık arkadaşım,patatesli böreğin mükemmeldi a.s. Eren yine huysuz dün aşı yapıldı,doktor başla artık ek gıdalara diyor.Bugün kahvaltı verdim Eren beye ama öğüre öğüre bi hal oldu,son kaşıkta da ne yediyse kustu.Artık tel süzgeçten geçirmeyecekmişim, herşeyi pütürlü yiyecekmiş,nasıl alıştırcam bilmiyorum,öğürünce aklım çıkıyor benim.

alışır alışır ilk başlarda öyle oluyorr

Ayrıca Eren in dişi çıkmamış,sadece leke oluşmuş orda.Doktor diş nokta gibi çıkmaz dedi,birde hayatında hiç diş çıkaran bebek görmedin mi diye soruyor,sanki 10 tane çocuğum var da ne bileyim ben

aa bizimde üst dişimizde bi şey var yani diş gibi duruyoyr ama 1 haftadan beride dişmiş yok ortada azını açtımı sanki diş var gibi yoksa odamı lekeki ben ilk defa duyuyorum böle bişey

Şimdi de tavuk çorbası yaptım,Eren e içircem inşallah sever ama o tavukları nasıl yutacak bilmiyorum.

ooooo aferin kız sana tavukları iyice dit bari ayrıca tarhana ve şehriye çorbasını daha kolay içebilir benimkinin pek çorbalarla sebzelerle arası yok ama genelde hep tatlı şeyleri seviyo anası gibi ama ben kaşıkla içmeyince biberona dolduruyorum tarhana çorbasını filan yürüteçle gezdikçe yakaladığım yerde azına tıkayıveriyorummm

günaydın kızlarrr hepinizin cumhuriyet bayramı kutlu olsunnn nasılsınız kız meltem nirelerde gözükmüyo anam ne kadar gezmeci bi hatun bu yaw kimbilir yine nerelerde bugün bende annemgile gidecektim pazar günü nişan varya bilezik alacaktım çarşıdan ama malesefki uyanamayınca eşimde götürmedi 2 gündür yinesular yok sinir oluyorummm elektrik süpürgem bozulmuş 1 haftadır evi gırgırlamaktan bıktım şarjlı süpürgeminde şarj yeri bozulmuş anam 10 senelik evli olunca eşyalar dökülmeye başladı artık şimdilik böle kızlar kendinize ii bakın çogunuzun koçişi evdedir heralde bugün kimse pek ugramaz bugün buraya heral öpüyorum sizi

sabah gırdım kocıs evdeydındı sevılay
dılek benı ara bebeye hemen puturlu verılırmı baslaycam o dr daha bennu yemıyo puturluyu hayırdır

kızlar gunaydın
ahanda daha yenı uyandı bennu hanım babası gıtıkten sonra bagırıyo emmıyo aglıyo sonra pişpişleyınce kah uyuyo kah emıyo omzum tutulmus heral acık yatmktan gecenlerdede böyle olduydu kas gevsetıcı ıctıydım
bugun mısafırım var
su 9 yıl sonra hamıle kalan komsumun annesı erzıncandan geldi sali amelıyat olacak onu davet ettım hadıyın bay bay kızlar görusuruk

kızlar gunaydın
ahanda daha yenı uyandı bennu hanım babası gıtıkten sonra bagırıyo emmıyo aglıyo sonra pişpişleyınce kah uyuyo kah emıyo omzum tutulmus heral acık yatmktan gecenlerdede böyle olduydu kas gevsetıcı ıctıydım
bugun mısafırım var
su 9 yıl sonra hamıle kalan komsumun annesı erzıncandan geldi sali amelıyat olacak onu davet ettım hadıyın bay bay kızlar görusuruk

geçmiş olsun canım ayy anam senin kızdamı diş çıkartacak yoksa eskiden böle değildi bennu demek misafirlerin var he kolay gelsin arkadaşının annesinede geçmiş olsun allah şifalar versin

günaydın kızlarrr nasılsınız ben demetevlerdeyim asabah annemgile geldim bugün pek giremem gibi geliyor yarında nişan var onun için 2-3 pek ugrayamam buralara kendinize ve bebişlere cici bakın öptüm sizi

Günaydınn bende 2010 annesi sayılırım dimii fındığım benimlee martta cee dicekk:))))))

Şimdi de tavuk çorbası yaptım,Eren e içircem inşallah sever ama o tavukları nasıl yutacak bilmiyorum.

Canım korkma yer luk diye yutuyorlar sen korktuğunla kalıyorsun.Meyve püresinin içine çekilmiş çeviz falan karıştır yedir.Meyve suları içir portakal mandalinanın tam mevsimi birer gün arayla sıkıp içir....C vştamini gerek bu aylarda...

ooooo aferin kız sana tavukları iyice dit bari ayrıca tarhana ve şehriye çorbasını daha kolay içebilir benimkinin pek çorbalarla sebzelerle arası yok ama genelde hep tatlı şeyleri seviyo anası gibi ama ben kaşıkla içmeyince biberona dolduruyorum tarhana çorbasını filan yürüteçle gezdikçe yakaladığım yerde azına tıkayıveriyorummm

Canım kaşıkla yemeye alıştırman gerek.Hep biberonla ileride zorlanırsın her yemeğei yediremezsin.En fazla bir kaç gününü alır alışır merak etme.Ayşenura ilk eline gevrek verdiğimizde boğazına kaçırdı öğüre öğüre çıkardı... Böyle böyle alışıyorlar yapcak bir şey yok... Çok sakınma ereni çocuk herşeyden vitamin alsın.Tek tip beslenmesin.Sevmiyor diye vermemezlik etme alışır zamanla....

günaydın kızlarrr hepinizin cumhuriyet bayramı kutlu olsunnn nasılsınız kız meltem nirelerde gözükmüyo anam ne kadar gezmeci bi hatun bu yaw kimbilir yine nerelerde bugün bende annemgile gidecektim pazar günü nişan varya bilezik alacaktım çarşıdan ama malesefki uyanamayınca eşimde götürmedi 2 gündür yinesular yok sinir oluyorummm elektrik süpürgem bozulmuş 1 haftadır evi gırgırlamaktan bıktım şarjlı süpürgeminde şarj yeri bozulmuş anam 10 senelik evli olunca eşyalar dökülmeye başladı artık şimdilik böle kızlar kendinize ii bakın çogunuzun koçişi evdedir heralde bugün kimse pek ugramaz bugün buraya heral öpüyorum sizi

Evet canım meltemin kociş evdeymiş dün.
Elektrik süpürgesini teknik servise göster eğer fazla ücret isterlerse yusufa söyle taksitle iyi bir şey alsın.Süpürgesiz fazla yapamazsın gelenin gidenin çok senin çocuklarında küçük.... Gerekli bir eşya senin için.Su olayınıda anlamadım askiyi aramıyormusunuz sular ne zaman gelecek diye.Hem ne çalışması var orda?

kızlar gunaydın
bugun mısafırım var

Hadi sana kolay gelsin canım.....Bennuyu öp.....

günaydın kızlarrr nasılsınız ben demetevlerdeyim asabah annemgile geldim bugün pek giremem gibi geliyor yarında nişan var onun için 2-3 pek ugrayamam buralara kendinize ve bebişlere cici bakın öptüm sizi

Canım Allah sonuna kadar mmutlu etsin kardeşini kutla bizim için.Yarında abimin hac daveti var.Gitmeden hepimizi toplayacak....

pogca yaptım bıde kek yaptım caylı makarna salatasıda yapcam bıda cesıt yapam dıyom kafam durdu ne yapsamkı

pogca yaptım bıde kek yaptım caylı makarna salatasıda yapcam bıda cesıt yapam dıyom kafam durdu ne yapsamkı

Canım bence yeter bu kadar inan yenmiyor.Bende sapıtırım bu konuda çok çeşit yaparım bir bakarım çoğu yenmemiş tabakta duruyor.Ama illaki yapcam diyorsan yufkan varsa sigara böreği olabilir....

Şimdi de oğluşuma bal kabağı,ıspanak,kereviz,pırasa,havuç karışımı bir çorba yapıyorum,öğüre öğüre yiyor ama olsun başka türlü alışacağı yok.

Back
X