2010 Ankara anneleri

Yok canım yazmadı,hafif bir kızarıklık var dedi sadece.Eve geldik sesi kalınlaştı,balgamlı öksürmeye ve fışkırtarak kusmaya başladı.

Tamam öyleyse demekki hafif atlatacak kusmasıda üşütmesinden.Bizimki daha ağırdı hem fışkırarak kusuyor hemde yanıyordu çocuğum.2 gün sürdü ateşi mecburen antibiyotik verdi doktor.Meyve çayı antibiyotik, ateş düşürücü anne sütüyle ve bol su içmesiyle atlattık biraz olsun.Ama öksürük daha sürer dedi doktor boğazında kalmış sadece ayşenurunda.Ciğerleri temizmiş çok şükür... Sizde vermeyin öyleyse antibiyotik iyi bir şey değil aslında.Mecbur kalınca veriyoruz böyle... Ateşini kontrol edin arada bir...

Herkes hasta anlaşılan :53:

Evet canım biz zaten 1 haftadır hastaydık uğraşıyorduk.Bugün komşum meltemde biraz rahatsız olduğunu söyledi.Sırayla hasta olacağız böyle artık napalım.Rabbim dermansız dert vermesin yeterki.Ben pen-os içiyorum penisiline eş değer bir ilaç.Geçen yıl penisilin iğneleri bağıra bağıra yiyince şimdi önlem alıyorum artık. Hepimize cümleten geçmiş olsun diyelim...

Salı günü kimseye uymuyorsa erteleriz kızlar sorun değil.Ama ayşegülle jaleye yetişirmiyiz onu bilmiyorum.Biz toplanana dek ikisinden biri doğuracak
:9:

ohh hadi yine iyisin kandırma tarafına glincede sen işini bilirsin canım:9::9::9:
ya benımkıde ne kanar yaaaaaa
isimlerde anlamlarıda çok güzel jalecim adıyla yaşasın bu arada neden iki isim düşünüyorsunuz
ıkı ısım sunnetmıs
ıkı ısımlıler akıllı olurmus ben sevıyorum ıkı ısmı
Eren hastalandı,çok kötü yavrum,öksürüp duruyor.Boğazları da şişmiş,bugün doktora götürmüştüm,birşey yok dedi ama eve gelince kötü oldu:43::43::43:Sürekli kusuyor,ne yapacağımı şaşırdım,tekrar doktora götürsem,antibiyotik verecek,geçen hafta zaten kullandık,tekrar vermek istemiyorum :43::43:
gecmıs olsun dılek mamalarını ayva yapragıyla yap cok etkılı
Kızlar isterseniz erteleyebiliriz herkeste sorun çıktı...
ertelenecekse
ben bıletımı alıyım barı
Evet canım biz zaten 1 haftadır hastaydık uğraşıyorduk.Bugün komşum meltemde biraz rahatsız olduğunu söyledi.Sırayla hasta olacağız böyle artık napalım.Rabbim dermansız dert vermesin yeterki.Ben pen-os içiyorum penisiline eş değer bir ilaç.Geçen yıl penisilin iğneleri bağıra bağıra yiyince şimdi önlem alıyorum artık. Hepimize cümleten geçmiş olsun diyelim...

Salı günü kimseye uymuyorsa erteleriz kızlar sorun değil.Ama ayşegülle jaleye yetişirmiyiz onu bilmiyorum.Biz toplanana dek ikisinden biri doğuracak

jale hazıranda doguracak
o zaman salı aysegule gıdelım

Jalecim erteleye erteleye görüşemeyeceğiz hayatım sen doğuma gideceksin sonra.Gerekirse kayınbaban evde dursun o gün olmazmı?Önceden verilmiş bir sözüm var dersin.Tamamen plansız bir durum oldu senin durumun.Anlayış göstermezlermi?Zaten şurda 2-3 ay daha görüşebilirim sonra çocuklar yüzünden dışarı çıkamayacağım dersin.1 aydır planını yapıyoruz hayatım hep birlikte olalım diye erteliyoruz sürekli.Meltem bile buluşma yüzünden seyahatini erteledi.Bana uyar ne zaman olsa fakat diğer taraftanda ayşegül doğuracak diye korkuyorum 1 ayı kaldı.Offf yapın bir şeyler kızlar...

Canım senin durumun daha kolay aslında tubişle bir konuşun.Ben face ten ulaşırım olmazsa o bizi arar.Bir şekilde onunla beraber gelirsiniz.Gelecek her türlü donanım var sizde siz yola çıkın yeterki Allahın izniyle.Gidiştede beraber gidersiniz... Önce tubişe ulaşalım ama ...
evet canım tubaya ulaşacagım ben konuşunca yazıcam birazdan ararım

:)) ikimizde dogururuz galiba.yok canım ben aslında kesin gelirim gözüyle bakıyordum.eşimin işi baska yere tasınınca birde mesai fazla olunca kaldım.keske sana gelseydim o eryamandayken:(

ya benımkıde ne kanar yaaaaaa

ıkı ısım sunnetmıs
ıkı ısımlıler akıllı olurmus ben sevıyorum ıkı ısmı

gecmıs olsun dılek mamalarını ayva yapragıyla yap cok etkılı

ertelenecekse
ben bıletımı alıyım barı

jale hazıranda doguracak

o zaman salı aysegule gıdelım

Al canım biletini başka bahara artık.Yaza doğru benim taşınma durumum var.Bende olmazsa başkasında toplanırız...

Salı günü herkesin gelip gelmeme durumunu netleştirin öyleyse kızlar.
Ayşegülün durumu tubişe bağlı
Jale nin ki kayınvalidesine
dileğin sevilayınkide oğullarının durumuna bağlı.
Meltemde biletini sizin gelip gelmeme durumuna göre alacak...
Sanırım herşey pazartesi belli olacak.
İsterseniz 2-3 gün öteleyelim? Salı olmazda cuma olur gibi vs vs ... 15 tatil bitmeden.

Sağol canım çok şükür sen nasılsın? Şu buluşma olayı için net haber bekliyorum kızlardan.Sırf onun için girip bakıyorum inanki.Bende ona göre ne yapacağımı bileyim diye..

iyiyim canım çağanla uğraşıyorum işte hastaya mızmızlanıp duruyo ya noldu buluşma işi çogunluk gelemiyosa iptal edelimm

Yada gelebilecek olanlarla toplanalım salı ne diyorsunuz? Tam toplanmada diğer buluşmaya kalsın öyleyse... Gelebilecek olanlar kimler ?

Oleyyyyyyyyy nihayet aradılar hastaneden fizik tedavi sıram gelmiş bugün başlıyorum Allahın izniyle. İnş. iyi gelir kurtulurum bu ağrılardan ...

iyiyim canım çağanla uğraşıyorum işte hastaya mızmızlanıp duruyo ya noldu buluşma işi çogunluk gelemiyosa iptal edelimm

Canım hastayken çok mızmız oluyorlar.Hem çağan hasta ola ola bağışıklık kazanmıştır.Artık ayakta atlatacak zamanla bünye tanıdığı için hastalığı sağlamlaşıyor gitgide...

Back
X