2010 anneleri bebek odaları hazırlıkları ne durumda

arkadaşlar coğunuz odayı yenı boyuyormussunz ya da boyayacakmıssınz..bizim bir tanıdıgımız boya kokusunun 3 ay cıkmadıgını söylemişti onlar da boyadıklarına cok pişman olmuslar cocugu da doğduktan sonra oadaya kesınlıkle sokamamıslar..bilgi olsun diye soledim alerji yapabilir solunum yollarını etkileyebılır..ama kokusuz boya varsa satılıyorsa onu bilmiyorum eğer öle bişey varsa onu almanızı tavsiye ederim..biz de çilekten alcaz odasını..halısını da antialerjik almayı unutmayın..naçizane tavsiyeler. hepinize bu eğlenceli işte kolaylıklar diliyorum :)

Canım biz su bazlı antimikrobiyel boya ile boyadık.. rush&brush diye gülen boyanın... Boyadığımız gün dahi hiç kokmuyordu...

kızlar bısı sorcaktım ben oda takımını caplonbaa dıye bır markadan begendım bılenınız var mı

biliyorum tatlım.. hatta maskodaki mağazasında gördük.. gayet güzel modeller var... Ama biz suntalam tercih etmediğimiz için mdf olanları da piyasaya göre pahalı olduğu için bu markayı tercih etmedik....

eee hadi ekleyin resimleri de görelim odalarınızı....
Ben de foto makinesinin data kablosunu işyerinde bırakmışım çektim resimleri ama yükleyemiyorum bilgisayara....
Çarşamba günü kısmetse burada olur oğlumun odasının resimleri...

biz odayı modokodan aldık havalandırıyoruz sadece yaylı yatağı kaldı eksik koku bi geçse perdesini asıcam uykusetini yıkayacağım.

bizde modokodan aldık canım:)) aynen bizimkide havalanıyor bir hafta oldu ama epey çıktı koku sildik falan..örtü yaptırıyorum bitsinde yerleştiricem eşyalarını..ama daha tül ve halısı yok karar verirsem yaptırıcam inşallah..

Benim de tül ve halım eksik kızlar... Tül perde neyse de hiiiç güzel halı bulamıyuorum... Beğendiklerim de 150-200 arası... O da çok geldi açıkçası ufacık bir halı alcam 200 lira yazık günah diyorum....

Kızları olacaklar için sorun yok hayatım.. her yer halı dolu...
Ama benim oğlum olacak....
Veee ben kesinlikle çizgifilm karakterli bişey istemiyorum (
DOlayısıyla halı da bulamperde de bulamıyorum (

ben çilekten aldım halı ve güneşiliğini çok güzeller bir bak istersen sitesinden zevkine ve bütçene hitap eden bişey varmı diye

sizler çok şanlısınız hanımlar bizim babamız biraz uyuşuk olduğu için henüz hiç bir şeyimiz yok ve daha ev taşıyacağım evin tadilatının bitmesini bekliyoruz.....
bu yüzden aslında hem çok mutsuz hemde çok gerginim
allahtan anneannemiz ve dedemiz ilk torun olduğu için çok hevesli de onların aldıkları biraz moralimi yükseltiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…