2010 anneleri regl oldunuz mu?

Harpy

Today is a gift, thats why they call it PRESENT
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
6.924
13.305
448
42
merhaba arkadaşlar. ben hala regl olmadım.. 1 yıla kadar normalmiş diyorlar ama annem hala olmadığımı duyunca şok olarak beni biraz telaşlandırdı. siz oldunuz mu ne zaman oldunuz?
sevgiler :92:

ben 2 kere oldum,biri bu aydaydı,ama ilk olduğumda loğusalıktan 15-20 gün sonraydı yanlış hatırlamıyorsam.düzensiz şekilde oldu.bu ay olmasaydı gebelik testi bile yapmayı düşünüyordum :)

bende kızım 3 aylık olduğunda regl olmaya başladım hatta bu ay gidip spiral bilem taktırdım ama 8 ay hatta 1 seneden fazla olmayann arkadaşlarım var

bende gecen ayın 24unde oldum bakalılm bu ay nasıl olack sabırsızlıkla beklıyorum bende.. hemen gebelık testı aklımdan gecıyor benımde(61:

bende kızım 3 aylık olduğunda regl olmaya başladım hatta bu ay gidip spiral bilem taktırdım ama 8 ay hatta 1 seneden fazla olmayann arkadaşlarım var

Doğum kontrolü için başka bir yöntem denemelisin canım. Senin yönteminle hamile kalma riskin var. Hatta biri burada başlık açmıştı. spirale rağmen diye. Haberin olsun.

Bu arada ilk reglimi bebeğim 55 günlükken oldum, ondan sonra da düzenli oluyorum.

ben de hala olmadım ,sürekli bir korku ve panik hali oluyor insanda

kızlar ben de ilk reglimi 45 gün önce oldum şimdi tekrar oldum 2. reglilerini olanlar normal düzende mi oluyorsunuz? benimki 45 gün arayla oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…