Gebelik olabilir mi? Veya Allah korusun kötü bişey mi acaba?

blackgray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2022
589
1.019
63
Merhaba. Bu ayın 13 ya da 14 ünde regl oldum. Düzenli olurum her ay. Ve son 1 yıldır adet bitiminden birkaç gün sonra hafif kasık ağrım olur arada bir. Yumurtlamaya bağlıymış. Mesela geçen hafta bitti reglim. Kasık ağrım vardı dün ve gaz sancısı gibi… Bugün idrar sonrası rahmimde anlık bi ağrı hissettim ve afedersiniz peçetede çok açık belli belirsiz pembe bi leke. Birkaç ay önce jinekologa gitmiştim. Ultrasonla bakıp, rahminde bişey yok demişti. Arkadaşlar fikri olan var mı? Gebelik olabilir mi? Veya Allah korusun kötü bişey mi acaba? Ay telaş yaptım ya :(

Merhaba. Bu ayın 13 ya da 14 ünde regl oldum. Düzenli olurum her ay. Ve son 1 yıldır adet bitiminden birkaç gün sonra hafif kasık ağrım olur arada bir. Yumurtlamaya bağlıymış. Mesela geçen hafta bitti reglim. Kasık ağrım vardı dün ve gaz sancısı gibi… Bugün idrar sonrası rahmimde anlık bi ağrı hissettim ve afedersiniz peçetede çok açık belli belirsiz pembe bi leke. Birkaç ay önce jinekologa gitmiştim. Ultrasonla bakıp, rahminde bişey yok demişti. Arkadaşlar fikri olan var mı? Gebelik olabilir mi? Veya Allah korusun kötü bişey mi acaba? Ay telaş yaptım ya :(
Bilemiyorum belki gebelik olabilir ya da benim de o şekilde sonradan arada bir kanama geliyordu olabiliyor. Yeni gittiyseniz doktora kötü bir şey yoktur inşallah sanmıyorum. Ama belki bebiş bekliyorsunuz olabilir daha erken gibi belli etmesi için ama ededebilir tabi belli olmaz

idrar yolu enfeksiyonunda da olabiliyor.ya da susuz kalmişsan, idrarini fazla tutmuşsan idrar yolları tahriş olabiliyor.hiç de anlaşılmıyor valla yumurtaliktan mı idrar yollarından mi?

Bende de benzer bir şey gerçekleşmişti. Reglim gecikmişti ve gebelik şüphem vardı. Ardından pembe leke gördüm iç çamaşırımda ve dediğiniz gibi 1 kez de sağ kasığımda sancı yaşamıştım. Demek ki regl olacağım diye düşünmüştüm hatta. Günler geçmesine rağmen regl olmayınca kan testi yaptırdım. Hamileymişim.

Bende de benzer bir şey gerçekleşmişti. Reglim gecikmişti ve gebelik şüphem vardı. Ardından pembe leke gördüm iç çamaşırımda ve dediğiniz gibi 1 kez de sağ kasığımda sancı yaşamıştım. Demek ki regl olacağım diye düşünmüştüm hatta. Günler geçmesine rağmen regl olmayınca kan testi yaptırdım. Hamileymişim.
Canım benim reglim geçen hafta bitti. İdrar sonrası rahmimde anlık bir acı hissediyorum. Yani gebeliğin bu kadar erken belirti vereceğini düşünmüyorum. 1 haftalık bi süreden bahsediyorum. Öncesi desem mümkün değil. Regl oldum ve bitti yani.

idrar yolu enfeksiyonunda da olabiliyor.ya da susuz kalmişsan, idrarini fazla tutmuşsan idrar yolları tahriş olabiliyor.hiç de anlaşılmıyor valla yumurtaliktan mı idrar yollarından mi?
Aaa evet önceki gün akşama kadar tuvalete gitmemiştim. Ondan olabilir mi acaba? Açıkçası gebelik olduğunu düşünmüyorum. Çok zor ihtimal yani.

Yumurtlama döneminde hormonal değişimlere bağlı kanama olabiliyor. Ben de neredeyse her ay bir kere az bir şey gelirdi yumurtladığımı da öyle anlardım. Zaten doktora da gidiyormuşsunuz. Hiç endişelenmeyin bence. Belki bebiş vardır. Regl tarihinizi bekleyin ☺️

Back
X