canım internette sorun vardı giremedim şimdi açıldı hayırlısı inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin ve sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:
kızlar merhaba;
ben 6+1 de usg ye girdiğimde bebişim tam yarım santimdi.yani 5mm dr.çok iyi demişti. bende ona pirinç diyorum tam pirince benziyo diye:)
sabahları ve akşamları bulantım oluyo.ama soda içince rahatlıyorum.günde 2-3 tane içiyorum. sanki sindirim yapamıyor gibiyim. 1 mayısta dr.kontrolüm var. heyecanla bekliyorum. lekelenmelerimde kesildi çok şükür.
heh işte demekki bebiş 8 mm daha bi cm bile değil bebişlerimiz
ay yerim ben onları ya minik şeyler ne tuaf dimi ezgi ya içimizde insan oluşucak düşündükçe allahın büyüklüğüne daha çok inanıyorum mucize ya bu
gerçektennn Allahın mucizeee başka hiç bir açıklamaıs yok canm yaaa.
ben doktora dedim ki benim alerjim var sürekli hapşuruorum ve korkuorum dedim o da dediki ''bi doktorun bunu söylemesi belki çok yanlış ama bu alın yazısından başka bişeey değil dedi..eğer o düşecekse biz ne yaparsak yapalım düşecek yaşayacaksa yaşayacak ''
üstünne söylenecek bişey yok bencede bize düşen sadece yapmamız gerekenleri yapmak ve sabretmek...
buarada dr. a sormadım ama soda zararlımı diye.netten biraz araştırdım günde en fazla 2-3 tane için diyolar. hatta içindeki minerallerden dolayı faydalı olduğunu söyleyende var. sizin bir bilginiz varmı bu konuda?
gizemli canım hayırlı olsun topiğin:::::
inşallah rabbim bizede burdan yazılarımıza devam etmeyi nasip eder.
bu arada bizi unutma devam et bizimlede
Ya aranızda sİgara kullanan varmı ben bıraktım tedavİye baŞlarken ama hala canım İstİyor bazen kendİmİ baŞka Şeylerle avutuyorum...
Ya aranızda sİgara kullanan varmı ben bıraktım tedavİye baŞlarken ama hala canım İstİyor bazen kendİmİ baŞka Şeylerle avutuyorum...
cnm ben maalesef hala arada bir yakıp 1-2 nefes çekip söndürüyorum.hala tam bırakamadım.ha bugün ha yarın diyorum ama olmuyor. bende zararı birazda olsa telafi etmek için bol bol c vit alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?