2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Sağol canım, hakikaten diğer sitelerden daha ucuz, araba oyuncak vs. baktım da; değerlendirmek lazım:)))

saol cnm inş şimdilik bebegin suyu dışında bir sıkıntı yok çok şükür inş şekerde yokturr

Merve bizim randevu 7 Eylül'e alındı. Haberin olsun.
Oğlumla buluşmama 1 hafta kaldı :)))

Ayşe'cim umarım şekerin çok yüksek çıkmaz. Arkadaşların dediği gibi tek çare diyet. Ekmeği, unlu, nişastalı yiyecekleri tamamen kes. hatta şimdiden başla. Pilav, makarna, patates gibi şeyler yasak.
Meyveyi de azalt. Elma yemek en iyisi. Bol sebze ye ama mesela bezelye, havuç gibi şekeri yüksek sebzeleri azalt.
Zor ama biraz dikkat edersen şekerini düzeltirsin, bebeğinin de riski azalmış olur.
Doğum günün kutlu olsun bu arada opuyorumnanaktan

AYŞE TEYZEMİZZZZZZZZZ DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNN(ATA KUTLADI TEYZESİ)opuyorumnanaktana.s.

saol cnm hakkını helal et
bende almakistedim şu mucize çöüzler kitabından

tamam şekerim düzeltiyorum hemen listede ay benim 18 eylül daha çok vaarrrrr

Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler Tüm görseller için tıklayın!
Görsel ekleyin, puan kazanın.
HB puan: 7.520 Yorumları Oku (12)| Yorum Yap Fiyat: 18,81 TL +KDVKDV Dahil20,31 TL| Peşin fiyatına 12 x 1,69 TL TaksitleHavale / EFT: 19,50 TL (KDV Dahil)Bu ürünün ortalama teslimat süresi

kızlar bu kitabın yorumlarını çok beğendim. hepsiburadadan sipariş verdim bile.

teyzelerimiz merhabaaaa biz geldiiiikkk hamilelik şekerimiz gayet normal çıktı fakkaaaat açlık kan şekerimiz çok düşük çıktı şimdi pazar gününde beri hergün serum yiyoruz dr kanımızı arttırmaya çalışıyo ,,bol bol pirzola biftek ye dedi aksine bende hamileliğim boyunca etten tiksindim resmen zorla yiyorum

ay şu netten alışveriş yapmanıza bayılıyorum ya
ben illa açıcam bakıcam dokunucam kurcalicam parayı vericem
yok öle bir kültürüm halbuki ne kolaylık
ay cnm bunu az önce aklımdan geçirdim şeker düşük çıkarda ne oluyo acaba diye
sende çıkmış
bende hiç yiyemedim halbuki en sevdiğim şeydir kırmızı et
e bebiş nası boyu kilosu vs

biz geldik kızlar uykumuzuda uyudukk oh biraz kafam dagılmış rahatladımm homdolsun:)))))))

inşallah güzel sonuçlarla döneceksin c.tesi.
buarada
a.s.
doğum günün kutlu olsun canım. nice senelere bebeğinle hatta çocuklarınla canım.

tşk ederim tatlımm çok saol aminnnnnnnnnnn inş cnm hep beraberopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inş cnm bende onu umuyorm ama ne zaman şeker yüklemesi yapcak d.r bilmiyorm benim moralim çok bozuk die kendi d.r aradı gel bir ben bakım dedi korkma bir şey olmaz diyet yaparsın dedi biz ayrıntılı ultrasyona başka d.r gittik oda resmen sinirlerimi bozdu yanındaki hemşire 8 aylık hamileymiş neymiş o 8 ayda sadece 6 kilo almış sen 5 ayda 12 kilo almışsın dedi şimdi anormallik sende mi ondamı dedi tabiki sende dedii çok moralim bozuldı kesinlikle sende şeker var dedi(((((((((((( bende çok üzüldüm ümit beye anlattım oda herkesin bünyesi bir degil sakın kafana takma seni ben takip ediyorm kızında sende gayet iyisin dedi saolsun moral verdi hem senn bebegin tüp bebek dünya kadar hormon yedin normal kilo azacık fazlan var dedii aaslında kilom fazla bende biliyorm ama o bana moral veriyorr iştee:kedi: :kedi: :kedi:neyse tek umudum şekerimin çıkmamasın inş çıkmaz zaten ekmek falan hiç kulanmaıyorm ben nasıl kilo alıyorm onuda anlamadım valla yemem çok az offfff her neyse inş daha fazla şişmem((

AYŞE TEYZEMİZZZZZZZZZ DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNN(ATA KUTLADI TEYZESİ)opuyorumnanaktana.s.

cnm benim çok tşk ederim teyzesi onu yer yerr benden de size kocmaan öpücüklar gelsinn:))))))opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktana.s. a.s.buda benden sizee:)))a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

canım ben eflin arapça değil derken her yerde arapça diye geçiyoya onu kastettim. yani ne arapça nede anlamı cennete açılan kapı demek istedim. nette aşağıdaki yazıya ve benzer yazılara rastladım.yanlış bilinen anlamlar diye. cennete açılan kapılara baktım eflin diye bi kapı yok. farsçadan baktım "gurub etmek" ne anlama geliyor diye. batmak anlamına geliyor.ama boğulmak gibi değil güneşin batması anlamında kullanılıyormuş. şimdilik eflin koymayı düşünüyorum. daha evlenmeden önce karar vermiştik.

ya ne salak doktorlar var ya
sen kaç tane hormon iğnesi oldun
kanama yüzünden kaç ay yattın yürüyüş bile yasaktı
çok bilmesin o aptal
insan gibi söler doktor dediğin hnım efendi dikkat edin şunu yapın bunu yapın diye

ay esra saol ya
e peki ya bunlarda doğru değilse

puhahahahahah yandık yahuuuu
ne zor bişey bu isim işi
bnm eflin aklıma hiç gelmemişti
eşim ya dila ya eflin olsun diyo
bende ya lina ya hira olsun diyorum

bak ben buğlemide seviyorum ama oda kızılderiliymiş

aman aman

merhaba kızlar nasılsınız

güzel haberlerinizi okuyorum....

biz de dün doktora gittik, doktor yine 1,5-2 hafta ileridesin dedi maşallah 950 gr olmuş tontonum

iri bebiş olabilme potansiyeli var dedi

kardeşimin bebişleride hep 4,5 kilo oldu
bilmiyorum artık

benim tek dileğim cümlemiz için sağlıkla hayırla doğmaları... çok çektik, Rabbim bu dönemlerde kolaylık versin inşallah
Rabbim ailelerimizi , eşlerimizi bebişlerimizi korusun sağlıklı uzun mürlü beraber yıllar versin inşallah kaydirigubbakcemile3

Meralun selam, Kaan 24+4'te 900 gr'dı. Zamanında doğarsa 3,5 kg olur dedi doktorumuz. Her bebek farklı tabi ama irir bir bebek değil bence. Normal kilosu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…