kızlar merhaba nasılsınız benim tsh değerim 6.5 çıktı yani çok yüksek ve çok tedirgin oldum önceden böyel bişey yoktu diğer hamilelikte 1d. aranızda hamileliğinde yüksek çıkan ve hemen düzelen var mıydı. teşekkürler
Kızlar sabah 11 de dogumuz var kızımn hareketleri yavaşladıgı için ve karnında çok sık sertlik olmaya başladıgı için dogumumuz erkene alındı kızımla bana dua edin
Ve haklarınızı helal edin ay çok heycanlıyım kızma kavuşmaya saatler kaldııı inş bir sorun olmazz
canım önce geçmiş olsun.. bende hafif soğuk almış gibiyim.. sanırım gece emzirmek için kalkınca üşütüyoruz.. dikkat etmek lazım.. tanem hanımın keyfinin yerinde olmasına sevindim.. bizimki de dün gün boyu uyudu.. bugünde inadı tuttu.. sabah 6 dan 3 e kadar yarım saat uyumamıştır.. 3te beraber yattık ikimizde uyumuşuz.. inşallah bugünleri de geçircez..Selam Anneler;
Ben de zaman bulamayanlardanım( Evde her iş bana kaldı yine, ve Tanem hanım mıkır mıkır:))))) Emişiyor uyuyor uyanana kadar ben henüz hiç bişey yapamamış oluyorum ( Karnımı doyurmaya bile bazen zaman kalmıyor... Ama genel anlamda iyiyiz, çok şükür çok ağlamıyoruz şimdilik.. Umarım böyle gider.. Ama geceler mıkırdamaktan uykuzsuzuz (((( Gündüz fırsat bulabilirsem bir iki saat uyuyorum, bazen o da olmuyor ( Bu arada bir de soğuk algınlığı atlattım... O da beni perişan etti.. Ama sanırım insan gücü kuvveti yaratıyor bebeği için...
Kız yine mıkırdıyor, ben kaçar. hepinizi çoooooook özledim...
canım çok sağol.. oğlumuza da maşallah..kaymaklım, elvinnaz, bee009 gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah, sağlıkla büyüsünler ana babalarının kıymetini bilsin, hayırlı evlat olsunlar inşallah :79:
bebişler gelince sohbete hiç giremiyoruz değilmi
bizimde bir gaz sorunumuz var...
salih deniz bir aylık oldu, 5.800 gr olmuş maşallah
benimde sütüm bazen yetmiyo(((
bi de göğüs acıları geçmedi hala....
çaresi olanları bekliyorum
hepinizi öpüyorum, siz kader yoldaşlarım
doğum yapacak arkadaşlar sağlıkla kavuşsunlar bebeişlerine, Allah kolaylıklar versin inşallah
Kaymaklim,
Seninle ayni gun dogum yapmisiz;-)) Ben de suni sanciyla dogum yaptim.. Gule gule buyutun Sila hanim i. Ins en kisa zamanda testleri bitip hayirlisiyla evinize de donersiniz..
Arim, balim... Dila Hanim hos gelmis sefalar getirmis... Opuyoruz kocaman...
Aysecimmm.. Allah yardimcin olsun.. Saglik haberlerinizi yazarsiniz ins en kisa zamanda..
Ela hanim dan haberler.. Bugun itibariyle hanfendu iki haftalik oldular. Persembe gunu kontrolleri var. Cokca meme az formula seklinde beslenmemiz devam ediyor. Bir de ek olarak D vitamini aliyor, anne sutuyle cokca beslendigi icin. 9 gunlukken gobegimiz dustu. Simdi rahat rahat banyo yaptirabiliyoruz artik.
Bu arada Ela gogus kalkanina cok alisti. Ciplak memeyi alamiyor. Ama ben de gogus kalkaniyla cok rahat ettim. Ne catlama ne acima cok sukur hic bir sey olmadi goguslerde. Gogus kalkani herhalde onda biberon vari bir etki birakiyor ki hem biberondan hem de kalkandan gayet guzel emebiliyor. Bu arada ben de sut icin ozel cay ve "fenugreek" aliyorum. Fenugreek ne diye baktim pastirmanin cemeni diye wiki de yazmislarGercekten insanin vucudundan kori kokusu fiskiriyormus gibi oluyor... LoL..
Bu hafta bizim ev iyice kalabaliklasiyor. Buyuk dayimiz geliyor bizi gormeye. Hafta sonu iki dayimizi da ugurlayip ananeyle bas basa kalacagiz. O zaman daha rahat girerim foruma.. Ben hala dogumdan sonra toparlanamadim. Basim donuyor, enerjim yerinde degil. Sagolsunlar o kadar cok yordular ki beni resmen canim cikti.. Neyse herseyde vardir bir hayir.. Ela'm saglikli ve mutlu en basi o..
Geriye donup okuma zamani...
kaymaklım, elvinnaz, bee009 gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah, sağlıkla büyüsünler ana babalarının kıymetini bilsin, hayırlı evlat olsunlar inşallah :79:
bebişler gelince sohbete hiç giremiyoruz değilmi
bizimde bir gaz sorunumuz var...
salih deniz bir aylık oldu, 5.800 gr olmuş maşallah
benimde sütüm bazen yetmiyo(((
bi de göğüs acıları geçmedi hala....
çaresi olanları bekliyorum
hepinizi öpüyorum, siz kader yoldaşlarım
doğum yapacak arkadaşlar sağlıkla kavuşsunlar bebeişlerine, Allah kolaylıklar versin inşallah
canım bana ne lansinoh,nede purelan nede gold krem işe yaramadı bende evdeki bephantene merhemi sürdüm acısı hemen geçti. öyle bir çatlamıştıki benim meme ucum gözümden yaş gele gele emzirmiştim şimdide fazla sağınca acıyor o zaman gene bephantene merhem sürüyorum hemen geçiyor.bence sende bi dene.her krem herkeste işe yaramıyor deneyerek bulacağız.
bizim kırkımız çıktı pazartesi günü eflinde bende kırklandık:) sonrada aynı gün mevlütünü okuttuk.30 kişi kadardık ama ev küçük olduğu için tıkış tıkıştı. eflin hep odasındaydı kimseyi sokmadım odaya kapıdan bi gösterdim birde duası için hocanın kucağına verdim o da 1-2 dk.sonra hemen yine odaya.
eflin yılbaşı gecesini ve sonraki 2 günü daha rahat geçirdi. ama bu gün yine çok fenaydı.dün mevlüt telaşından gaz damlasını tam saatlerinde veremedik ondan heralde. sürekli ıkınıp ağlıyor. eğer bikaçgüne düzelmezse cerraha göstericez makat darlığı için.ama bu iyi olduğu günlerde bol bol kaka yaptı gaz çıkardı. inşallah düzelir.
arkadaşlar merhaba bende 3 ocakta spinal anestezi ile kızımı dünyaya getirdim am sütüm çok az geliyo 37 4 haftalık dünyaya geldi ondan mı acaba çok zorlanıyorum kızım ememmeyince çok üzülüyorum tecrübelirinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim neleryapabilirim sitümü artırmak ha bide göğsüs ucum olmasına rağmen çok zor tutunuyo kızım memeye ilk sütümü sağıp verebildik
Canim allah bagislasin, cok tebrik ederim. Sezaryen ile dogumda sutun gelmesi bir haftayi bulabiliyor. Daha cok erken sutun azligi ile ilgili endiselenmek icin. Bol sivi aliyorsundur herhalde, emzirmekten ve/veya sagmaktan vazgecme, benim 4. gun sutum gelmisti. Tutunma problemi de bazen oluyor. Ben oglumun karni cok acikip sinirlendigi icin memeyi tutamadigini dusunuyordum. Kolaylastirmak icin avent'in silikon gogus uclarindan aldim. Hala kullaniyorum, cok memnunum. Sayesinde gogus ucu catlaklari acilari vs. de olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?