2010 Aralık Annelerinin Cicileri( Gecelik ve Pijama Takımları)

NerYun

Bir ben var,benden içerde
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
823
0
96
41
İstanbul
Merhaba, soğuk kış günlerinin sıcacık anneleri ( anne adayları)
Hep bebişlerimizin cicilerini paylaşıyoruz.
Burda da kendimize aldığımız gecelik, pijama, lohusa takımlarını paylaşalım.
Çoğu kişi almıştır; ama henüz almayanlar da vardır.
Alanlar fotoğraflarını ekler, böylece almayanlara da fikir olur.
:nazar:

İlk fotoğraf benden olsun. Bu pembiş geceliğim.
Bir de mavi pijama takımı aldım.Onun fotoğrafını da çekince eklerim.

incicileri004.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

incicileri005.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

neryun güle güle kullan canım geceliğin çok hoş inşallah sağlıklı günlerde giymek nasip olur,bizde aldık ama diğer topikte kaldı nasıl halletsekki :)))

neryun güle güle kullan canım geceliğin çok hoş inşallah sağlıklı günlerde giymek nasip olur,bizde aldık ama diğer topikte kaldı nasıl halletsekki :)))

Teşekkürler canım.
Buraya da ekle geceliğini almayanlara fikir olsun yerimseniben

ii günlerde kullan cnm bende dagi den almıştım aceleden düğmesizini almışım. yarın değiştircem. o zaman eklerim

kızlar bu topik süper olmuş.. ben de internetten bakıp duruyorum.. bi türlü karar veremedim.. isminin başına lohusa gelince çok yükseliyor fiyatları.. e bir daha giymeyeceğim bişiye o kadar para vermek istemiyorum bende..illa takım almak şartmı ya..

ben bu topiği görmeden diğerine eklemiştim buraya koyim bari.... neryun canım güle güle kullan çok hoşmuş .....

kızlar en sonunda istediğim gb gecelik pijama ve sabahlık buldum ama internette bi tek sabahlığın resmi vardı onu koyuyorum ben içine askılı bir pijama seti aynı renkte birde ayak bileklerine kadar uzun bir askılı gecelik aldım eve gelip denedim yumuşacık üstümde yok gb çok rahat ve şık tavsiye ederim... modal kumaş tan.. la senzaya bakın bence... renkte bu tonlar istiyodum zaten... ama bidahaki gittiğimde kalmış olursa gecelikten bi tane daha alıcam....

141601-001.jpg

Nerdil
Canım, sen de iyi günlerde kullan.Gayet şık görünüyor sabahlığın.
Evet kızlar, pijama takımları ucuz; ama lohusa takımı olunca fiyatları ikiye katlanıyor.
Benim buraya eklediğim pembe geceliğim normal gecelik, lohusa için değil.
Ama önden düğmeli olunca sorun olmaz diye düşünüyorum.
Bu arada ben 30 TL'ye aldım.
Bunun üstüne bir de sabahlık mı alsam acaba?
Üşür müyüm ki? Bu kısa kollu, ama hastaneler de sıcak oluyor eyvahedigeldismile
Kafam karıştı sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Nerdil
Canım, sen de iyi günlerde kullan.Gayet şık görünüyor sabahlığın.
Evet kızlar, pijama takımları ucuz; ama lohusa takımı olunca fiyatları ikiye katlanıyor.
Benim buraya eklediğim pembe geceliğim normal gecelik, lohusa için değil.
Ama önden düğmeli olunca sorun olmaz diye düşünüyorum.
Bu arada ben 30 TL'ye aldım.
Bunun üstüne bir de sabahlık mı alsam acaba?
Üşür müyüm ki? Bu kısa kollu, ama hastaneler de sıcak oluyor eyvahedigeldismile
Kafam karıştı sempatiksalakcinni

benim geceliğim pijamamda ince kumaşşş sabahlıkta tiril tiril lasenzada indirimdeki sabahlıklarda pembe vardı 39,90 tl... bak oraya istersen... sezondakiler 89tl den başlıyo yalnız.... sadece renk farkı olduğu için....

alanlar güle güle kullansız. bende almayanlardanım. ama lohusa gecelği düşünmüorm ben. 2takım pijama yeter die düşünüorum.çok üşüyen bi hatun olduğumdan gecelikle yapamam sanırım. önden düğmeli 2pijama alıcam ama daha karar veremedm onlarada

benim geceliğim pijamamda ince kumaşşş sabahlıkta tiril tiril lasenzada indirimdeki sabahlıklarda pembe vardı 39,90 tl... bak oraya istersen... sezondakiler 89tl den başlıyo yalnız.... sadece renk farkı olduğu için....

Canım, lasenza nın sitesine baktım; ama orda fiyatlar yazmıyor.
İnternet üzerinden satışı yok sanırım.
Sen nerden aldın, mağazadan mı?

ben hastanede giyecegime hala karar veremedim
ama evde giymek icin boyle bi pijama takimi aldim
pembesini tabikikaydirigubbakcemile2
cats22r.jpg

çok güzelmiş canım, güle güle giy, ben de daha istediğim gibi bişey bulamadım. Kızlar galiba biz çok detaycıyız. Nerdeyse doğurucaz çoğumuz hala bi gecelik bulamadı yaw. Ben de internetten bakınıyorum ama hala bişey bulamadım.sempatiksalakcinni

çevrenizde petek iç giyim temsilciliği yapan birileri varsa onun katoloğunda da çok hoş şeyler var, hatta ben buradaki 504- çetinkaya önden pileli geceliğini çok beğendim, yanılmıyosam fiyatı 45 tl ydi. Bulamazsam bundan sipariş vericem, ablamın bi velisi satış yapıyormuş :)

Petek İç Giyim - Petek Tekstil - Petek Marketing

Canım, lasenza nın sitesine baktım; ama orda fiyatlar yazmıyor.
İnternet üzerinden satışı yok sanırım.
Sen nerden aldın, mağazadan mı?

canım mağazasından aldım sitede benim aldığım pijama takımı gecelikde yok...

cats22r.jpg

güle güle kullan güzelmiş... bende sezeryan doğum yapan bi arkadaşıma sordum kız gecelik daha rahat 2 gecelik bi pijama al dediii ... ben evdede çok kalın kalın yatamam geceliğe alışkınım o yüzden bi gecelik daha alacağım sanırım....

hapşuurk çok güzelmiş gerçekten. çok beğendim. bunu geceliği de yokmuydu. alsaydın. ne şirin olurdu

Back
X