2010 Aralık Annelerinin Cicileri( Gecelik ve Pijama Takımları)

Arkadaşlar anladığım kadarıyla genelde pijama takımları alıyorsunuz ama doğum yapanlardan ve de ebe yengemden duydugum kadarıyla pijama giydirmiyorlar sezaryanda hiç giydirmiyorlarmış kanamaya sebep olabiliyormuş ,normal doğumda da gecelik istiyorlarmış .Ama hastahanede fazla kalma durumu hasıl olursa bencede gerekli pijama .Benim geceliğim neryuninkine benziyor sabahlığımıda uydurdum ona pembe pembe önden düğmeli bebek rahat emsin diye :17:
güzelliğinden çok işlevine bakıyorum açıkcası.Loğusa geceliği ya da pijaması gerekli değil bence hem bunları doğumdan sonra da kullanabileceğiz ,kolay emzirilir bebekler ,rahat yani.Ayrıca mavi ve kavun içi çok tatlı iki pijama takımım var birini götürürüm büyük ihtimal yanımda olsun diye (ne olur ne olmaz ) Herkese Rabbim kolaylık versin inşallah :)

ben gecelik taraftarıyım normaldede gecelik giyiğim için onunla rahat ediyorum.... ama bir pijama bir gecelik bir sabahlık aldım loğusa takımı değil la senzadan aldım ben... ama loğusa pijaması alan arkadaşların takımlarıda çok güzel... ben bi tane daha gecelik abulduum mu tamam dır gecelikte dikkat ettiğim şey ayak bileklerine kadar uzun olması kısa hastanede rahat edemem böyle işte hepimiz sağlıkla alalım kuycağımıza....

carna81 ben ilk olanı beğendim.... :29:

Carna ikiside çok güzel ama kullanım açısından 1. daha çok işine yarar.Bebeği emzirmen daha kolay olur..

Tamam sağolun kızlar.Şimdi eşime gösterdim o da 1. olanı beğendi yarın sipariş vereceğim.Güle güle kullanayım artık : )

Gecelik kullanamasam da, hastanede gerçekten çok rahat oluyor ve istiyorlar.1 tane de gecelik alacağım mecburen ama tek kullanımlık olacak evim soğuk oluyor çünkü.

Bu arada nerdil ben la senza'ya baktım fakat çok spor modeller vardı, hep kareli desenli günlük giyenebileceğim türden modellerdi.Düz renk olarak hiç göremedim mesala.Sanırım mağazan mağazaya değişiyor modeller.

carna bven o birinci olanı aldım ankarada yım ya ben,çok güzel hemde içi pamuklu tavsiye ederimmm pembesini aldım..eger bedenini de uygun alırsan kesimi felan cok iyi...

Son düzenleme:
Tamam sağolun kızlar.Şimdi eşime gösterdim o da 1. olanı beğendi yarın sipariş vereceğim.Güle güle kullanayım artık : )

Gecelik kullanamasam da, hastanede gerçekten çok rahat oluyor ve istiyorlar.1 tane de gecelik alacağım mecburen ama tek kullanımlık olacak evim soğuk oluyor çünkü.

Bu arada nerdil ben la senza'ya baktım fakat çok spor modeller vardı, hep kareli desenli günlük giyenebileceğim türden modellerdi.Düz renk olarak hiç göremedim mesala.Sanırım mağazan mağazaya değişiyor modeller.

1. model güzel güle güle giy canım....
canım ben maltepe carrefourdakinden aldım evet diğer mağazalarında bulamamıştım benimki düz renk modal kumaş ve geceliğim ayak bileğine kadar koyu gri.... yalnız yeni sezonda vardı siyah elbise gb çok güzel gecelikler hatta üzerlerinde kimono sabahlığıda vardı onun her mağazada olması lazım..... düz renk...

1. model güzel güle güle giy canım....
canım ben maltepe carrefourdakinden aldım evet diğer mağazalarında bulamamıştım benimki düz renk modal kumaş ve geceliğim ayak bileğine kadar koyu gri.... yalnız yeni sezonda vardı siyah elbise gb çok güzel gecelikler hatta üzerlerinde kimono sabahlığıda vardı onun her mağazada olması lazım..... düz renk...

Yok canım valaha nerdeee.Görseydim kesin alırdım düz renk modellerden.İstinye park ve capacity mağazalarına baktım ben, vazgeçtim artık : )

Kısmet pijama dünyasından almakmış : )

bunlarda bizim geceliklerimiz kızlar yeşilli mavili olan cicikomdan ve kalın kumaşı baya ve bunun aynısı ama ortada 2yandan cepleri var benimkinin

diğer geceliğinde aynısının lilasını aldık,bitane de koyu mor aldık o modeli bulamadım annemde dün yıkadı üteledi bavula koydu biarada onu çekerim

zaten hastaneye mor ve lilayı götürücem aynı renklerde çorap ve iç çamş.da aldık

pijamada vardı zaten,bi saç bantım kaldı onuda takmıcam sanırım bütün arkadaşlarım güler yani,yazık babamda çok hevesliymiş kırmızı banta ne alakaysa alcam sana diyo bakalım artık

2 emzirme atleti ve 2de emz. sütyenim oldu yeter sanırım başkada almam

Eklentiler

• $20071024150602.webp
    $20071024150602.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 78
  • $cats9.webp
    $cats9.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 90
canım çok sağol crocsta baktım bende :) snra geceliğim pijamam koyu gri siyah sabo alim dedim... ama crocslarda çok hoşuma gidiyo...

dediğin gb hastaneye ben açık renk almıyorum pijama ve gecelik koyudan yanayım :92: desire de kırmızısını almış zaten iyi yapmış güle güle giysin....
canim benim crocs var ama rengi uymuyor hemde balkon terligi gibi bisey oldu artik :1:
onun ici polarlilari var kis icin..esim hic sevmiyor zaten tiplerini..yine alirim kullanmam dedim..sabo aldim napiyimm,sabolarla rahat edemezsem getirtirim evden digerlerini..

Yok canım valaha nerdeee.Görseydim kesin alırdım düz renk modellerden.İstinye park ve capacity mağazalarına baktım ben, vazgeçtim artık : )

Kısmet pijama dünyasından almakmış : )

canim bence 1 numara güzell :54:

SPORSTAR canimm cok narin cok seker seyler almissin,güle güle giy fistigim,cok begendimmm :54:

Kızlar dün Bakırköy'e gitmiştim.Aynısını vardı bir çok mağaza da ama 102 tl'ye satılıyordu bende Bakırköy den aldım 6'da taksit yaptım : ) Pijama dünyasında 89 tl ee kargo da bana ait olucaktı aynı hesap işte : )

Sinem güle güle giyin canım çok güzel.Bende 2 emzirme sütyeni ve 1 de atlet aldım, yeterli yani.

Son düzenleme:
cucum çok teşekkürler canım inşallah hepimizgüzel güzel giyeriz cicilerimizi

özlemcim saol canım,bende pijamamı 105e almıştım senin aldığının üzerinde emzikli olanları falan,zaten gecelik giymeyede alışık değilim alışcaz heralde

bunlarda bizim geceliklerimiz kızlar yeşilli mavili olan cicikomdan ve kalın kumaşı baya ve bunun aynısı ama ortada 2yandan cepleri var benimkinin

diğer geceliğinde aynısının lilasını aldık,bitane de koyu mor aldık o modeli bulamadım annemde dün yıkadı üteledi bavula koydu biarada onu çekerim

zaten hastaneye mor ve lilayı götürücem aynı renklerde çorap ve iç çamş.da aldık

pijamada vardı zaten,bi saç bantım kaldı onuda takmıcam sanırım bütün arkadaşlarım güler yani,yazık babamda çok hevesliymiş kırmızı banta ne alakaysa alcam sana diyo bakalım artık

2 emzirme atleti ve 2de emz. sütyenim oldu yeter sanırım başkada almam

güle güle kullan canım oohhh misler gb.... ben taç aldım kırmızı ekoseli pötü kareli bide düz ince kırmızı saten öle fiyonklu takamam diye hatta kociş beğendiii oda fiyonklu alma sakın diodu isabet oldu... ama babacığının hevesi varsa o ayrı kırılmaz onlar.... alırsa takarsın artık beraber bi foto çekilirsiniz....

canim benim crocs var ama rengi uymuyor hemde balkon terligi gibi bisey oldu artik :1:
onun ici polarlilari var kis icin..esim hic sevmiyor zaten tiplerini..yine alirim kullanmam dedim..sabo aldim napiyimm,sabolarla rahat edemezsem getirtirim evden digerlerini..

canim bence 1 numara güzell :54:

SPORSTAR canimm cok narin cok seker seyler almissin,güle güle giy fistigim,cok begendimmm :54:

bende o içi polarlı olanları beğeniyorum ama kaba benim kocişde beğenmez o yüzden ceyo dan aldık ben onu giyicem onlarda çok rahat ;) :29: sağlıkla giyelim şekercim....

çok teşekkür ederim canım
evet canım ya ben ona sen alma ben alırım dicem şöle flar gibi saç bantlarından alırım artık ama lila gecelikleri giyeceğim için o renklerde bişey alırım heralde

sporstar çok hoş geceliklerin.
güle güle giy canım.
ee taçsız bantsız lohusa mı olurrr
al kuzum

Sporstar geceliklerin pek hoş
Ama ben 2.sini daha çok beğendim :69:
İyi günlerde giy canım benimmm :71:

sporstar çok hoş geceliklerin.
güle güle giy canım.
ee taçsız bantsız lohusa mı olurrr
al kuzum
teşekkürler canım,alcaz artık napalım :))
Sporstar geceliklerin pek hoş
Ama ben 2.sini daha çok beğendim :69:
İyi günlerde giy canım benimmm :71:

teşekkür ederim canım 3.ekleyemediğimde aynı 2.ye benziyo ama dümdüz olanı gibi,inşallah daha iyileri sizin olsun

Back
X