2010 da amniyosentez yaptıran ya da yaptıracak olanlar paylaşalım

mrhb. ben 36 yaşındayım ve 2. gebeliğimin 20. haftasındayım . 1,5 ay kadar önce ikili test sonucumu elime aldığımda dünyam yıkılmıştı. risk oranı:1/130 du. üçlü testi baklayelim dediler üçlü test 1/234 çıktı. o dönemde bu sitede yazılan hemen hemen tüm mesajları okudum benim için çok büyük moral ve umut kaynağı oldu yazılanlar. doktorum USGde bir problem görmezsek amniyosentez yapmayız dedi. ancak USG de de kalpte beyaz odak (hiperekojen focus) tespit edildi ve amniyosentez yapıldı. neyse sonucumu 2 gün önce aldım bebeğimde bir sorun yokmuş bu yazıyı yazma amacım aynı sorunu yaşayabilecek olan anne adaylarına bir destek umut verebilmek çünkü ben çok fayda gördüm bu forumda yazılanlardan herkese sevgiler

merhaba..
13haftalık hamileyim.. geçen hafta 2li test yaptırdım ve trisomy 21 değerimin yüksek çıktığını söyledi.. bu ne demek oluyor down sendromu olbilir mi cevaplarsanız sevinirim.. çok üzgünüm:(

bende doktor onay verirse salı gunu yaptıracağım amniyosentezi
detaylı usg sonuclarım çok güzel çıkmasına rağmen down sendromu riskim 1:172 çıktı doktorum yaptırmamı önerdi

Son düzenleme:
Back
X