msj attım canım sana ben sibel yazana gittim bi akrabamda onda spinal sezeryanla dogum yaptı oda çok memnun kaldı bnde begendim ulrasonda gayet güzel baktı a.s.bende medıcıne gittim geçenlerde ilk defa,hastaneyi bizde çok beğendik fiyatları da uygun doğumu orada yapmaya karar verdim,sen hangi dr a gittin acaba o hastanede..
bende geçen muayene için avrupa florance'a gittim. şimdki fiyatlar;
muayene 60 tl
normal doğum doktor hariç 1200 tl.
Ben avicennaya gidiyorum gayette memnunum.Ssklıya Muayene ücreti 20 tl , normal doğum 300 sezaryende 600 tl gibi bişeydi.Bütün kadın doğum doktorları kadın bu yöndende rahat.Bide doğumdan sonra her türlü olasılığı düşünmek lazım küvezi yoğun bakım üniteleri war.
Merhaba,Avrupa florance da hangi doktora gidiyorsun,dediğin fiyatlar ssk'lı fiyatlarmı?
selam arkadaşlar,
ben ağustos gibi hamile kalmayı düşünüyorum inşallah. bana doktor ve hastane önerebilir misiniz? bir de özel sağlık sigortaları hakkında fiyat bilginiz var mı? şimdiden çok teşekkürler
herman işçi'ye gidiyorum cok memnunum. evet ssklı fiyatları bunlar.
:ecrin_bebek:[/QUO
merhaba canım
Pekı 1200 doğum demişsin..Doktor gelınce ne kadar olacak... bellimi?
bide sezaryen olursa?
canım bende öncesinde sağlık sigortası yaptırmadığım için pişmanım çünkü doğum fiyatları sigorta fiyatlarının üstünde maalesef. ssk da çok az bir kısmını karşılıyor:gitme:
ama söyle bişey var; şimdi sigorta yaptırdığında belli bir süre hamile kalmaman gerekiyor; yoksa doğumu karşılamıyor sigortan.
iyice öğren ve çok geç kalmadan yaptır bence canım.
Haklısın canım ya sadece koç alianz 5 hamile kalmadan 5 ay önce yapıldığı takdirde hamileleik sürecindeki tüm muayene ve test vs leri karşılıyor ama senede 3000tl istiyor,diğer sigortalar ise 1 yılı doldurmuş olma şartı sunuyor. Hiç bilemedim ne yapsam:sm_confused:
Canım, ben 15 gün falan önce özel sağlık sigortamı allianz'dan yaptırdım. Sadece yatarak seçeneğini tercih ettim. 1/3fiyatına geliyor. Normal muayene, röntgen, tahlil vs için de ciddi indirimleri oluyor. Memorial'ı aradım, normal dk ücreti 160 liraymış, sigorta indiimi ile 95 e muayene oluyorsun. Medicana'da sosyal güvence farkı 55 lira bir de devlete kesilecek 15 lira eklenince 70 liraya çıkıyor muayene ücreti. Eğer sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorsan acele et derim ben. Eğer doğum için bir yılım var diyorsan da acıbadem güzel güvenceler veriyor. Onu da araştır.
Sağol canım ya gerçekten çok zor karar vermek.
Benim son 2 yıldır, axadan özel sigortam var dogum kapsamı %100 ödemeli ve 5500TL, ama 2010 fiyatlarını duyunca kısa süreli bir sok yasadım :S Bu limitin herşeyi kapsaması pek mümkün değil gibi. Hem biz yanlızca dogum oncesini düşünüyoruz, allah esirgesin dogum sonrasıda bir cok komplikasyon olabilecegini dusunerek, bende koc allianzdan yanlızca yatarak tedavi (dogum ameliyatını) ve limitsiz kapsaması icin ek bir sigorta yaptırıyorum, 600 civarı bir sey oldugu soylendi 5 ay bekleme süresi var, ama sonrası en azından daha rahat olurum diye düşünüyorum... bence bu masrafları en düşük düzeye indirebilmek icin rutin test ve kontrolleri, ssk dan yaptırıp, ameliyat için özel sigorta (yanlızca yatarak tedaviyi) yaptırabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?