Aşılama 2010 da tüp bebek yaptıracak anne adayları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhabalar
1yıllık evlıyıız 1yıldır korunmamamıza ragmen bebegımız olmadı dr da tup bebek olması gerektıgnı soyledı .
sadece bır dr a gıttık o yuzden hala emın de olamıyoruz sımdılık bekleme asamasındayız.acıkcası ınsan sadece bır dr a da ınanamıo aslında ben hemen tup bebege baslamayı ıstedım ama esım pek razı olmadı onun kararını beklıyorum :)

bende bu yıl bebek ıstıyorum inş.
bır yıllık evlıyım dr umuz tup bebege yonlendırdı ama bız karar veremedık cunku sadece bır dr a gıttık o da dırekt tup bebek deyınce ınsan ıster ıstemez suphede kalıyor
gercı ben hemen tup bebege baslamak ıstedım ama esım pek razı gelmedı bakalım zamana bıraktık :)

bende bu yıl bebek ıstıyorum inş.
bır yıllık evlıyım dr umuz tup bebege yonlendırdı ama bız karar veremedık cunku sadece bır dr a gıttık o da dırekt tup bebek deyınce ınsan ıster ıstemez suphede kalıyor
gercı ben hemen tup bebege baslamak ıstedım ama esım pek razı gelmedı bakalım zamana bıraktık :)

hoşgeldin canım aramıza.ilk önce herkes için hayırlısı ama bence çok erken tüpbebek için.peki sorunu neymişde tüp bebeğe yönlendirdi.bazı doktorlar maaaalesef bizleri sadece maddiyatla değerlendiriyorlar.bence doktorunu değiştirrrr.araştır.tahlillerin filimlerine dayanarakmı karar alındı..umarım sende bebişine kavuşursun.:emir_bebek:

bende varımmmmm benımde transferımın 6.gunuydu buguun beklıyoruz sekerım bahcecı klınıgıne gıttıkm dr suleyman beydı tedavının en zor kısmıda bence beklemek

bwnim ilk aşılamam başarısızdı. doktor tüp bebeğe yönlendirdi. eşim yaptırırsam bahçeci kliniğinde yaptırırım diyor. memnun kaldınmı tüp bebek tedavisi zormu açıkcası çok korkuyorum

merhaba arkadaşlar.ben yeniden başladım tedavime.geçen ay lucrin kullanmıştım ama olmadı iptal edildi tedavim.buay hadi hayırlısı bakalım.şuan iyi gidiyormuş herşeyim.gonal f kullaanıyorum ve birde olgalutran başladım.yarın tekrar kontrolüm var.inşallah bu kez aksilik çıkmaz.bebişimize bir adım daha yaklaşırız.dualarım hepinizle arkadaşlar.

merhaba arkadaşlar.yarın yumurtalarım toplanıyor.büyük ihtimalle pazartesi transfer edilcek.haydi hayırlısı bakalaım
inşallah bebişim tutunur bana.

ARKDAŞLAR TÜP BEBK FıYATLARI VE YENı GENELGEYLE ıLĞıLı DESTEK HEPıMıZ BU TEDAVLıLERLE BOĞUŞUYORUZ DESTEĞıNıZı BEKLıYORUZ arkadaşlar bu yeni genelgeyele ilğili
bana mail geldi çider deneğiNDEN AYNEN KOPYALIYORUM

Lütfen her arkadaşımız ayrı olarak yazıp tek tek maille yollasın .Kişisel itiraz ve başvurular daha çok dikkate alınmaktadır. Bizde müracaatımızı yaptık.
bimer@basbakanlik.gov.tr
BıMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK
cevdet.erdol@tbmm.gov.tr
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
ADALET VE KALKINMA PARTiSi GENEL MERKEZı
fsahin@fatmasahin.net
fsahin@akparti.org.tr
Gazeteler:
turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

merhaba arkadaşlar... ben de bir aksilik olmazsa mayıs'ta tedaviye başlayacağım. 1 kez aşılama denedim ve çok da genç olmayınca daha fazla aşılamayla vakit kaybetmemeye karar verdim. şimdilik sizin heyecanınızı paylaşıp, mayısta ben de bu heyecana ortak olmayı planlıyorum. 1-2 martta transferleri yapılan arkadaşlar, her şey yolunda mı? apaydin işin içinden biri olarak bize destek vereceğini söylemen çok güzel. şimdiden teşekkürler sana.

merhaba arkadaşlar bende temmuz gibi tüp bebek tedavisine başlıycam 1 kez aşılama yaptırdım tutmadı inşaallah bu sefer olur nolur banada dua edin dualarınızı bekliyorum ALLAH cümlemizi sevindirsin ıNŞAALLAH AMıN.............

merhaba arkadaşlar... ben de bir aksilik olmazsa mayıs'ta tedaviye başlayacağım. 1 kez aşılama denedim ve çok da genç olmayınca daha fazla aşılamayla vakit kaybetmemeye karar verdim. şimdilik sizin heyecanınızı paylaşıp, mayısta ben de bu heyecana ortak olmayı planlıyorum. 1-2 martta transferleri yapılan arkadaşlar, her şey yolunda mı? apaydin işin içinden biri olarak bize destek vereceğini söylemen çok güzel. şimdiden teşekkürler sana.

merhaba arkadaşlar benim transferim 1 marttaydı.veeeeeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm.darısı başınıza kızlarrrrrrrr.çok güzel bir duygu.:CüvCüv:

selam arkadaşlar aranıza bende katıldı.2 buçuk yoıldır bebek istiyorum sorunumuz olmamasına rahmen olmadı açıklanamayan infertil.bu ay tüp bebeğe başladım yarın transferim var ve çok heycanlıyım.inşallah bebeğime kavuşurumm:Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq:rabbim tüm isteyenlerin kucklarını doldursunnn:Saruboceq:

::sm_cool:
selam arkadaşlar aranıza bende katıldı.2 buçuk yoıldır bebek istiyorum sorunumuz olmamasına rahmen olmadı açıklanamayan infertil.bu ay tüp bebeğe başladım yarın transferim var ve çok heycanlıyım.inşallah bebeğime kavuşurumm:Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq:rabbim tüm isteyenlerin kucklarını doldursunnn:Saruboceq:

canım aramıza hoşgeldinnn.inşallah herşey gönlünce olsunnn.ama sakın stres yapma bu çok önemli.özellikle sonucunu beklerken.bende 1 martta transfer yapıldı şuan 5 haftalık hamileyim.darısı başına.benim 3 emriyom konuldu pazartesi kaç tanesi var belli olcak.:CüvCüv:

::sm_cool:

canım aramıza hoşgeldinnn.inşallah herşey gönlünce olsunnn.ama sakın stres yapma bu çok önemli.özellikle sonucunu beklerken.bende 1 martta transfer yapıldı şuan 5 haftalık hamileyim.darısı başına.benim 3 emriyom konuldu pazartesi kaç tanesi var belli olcak.:CüvCüv:

umutcumm gerçekten bana umut oldun rabbim bebişlerini sana bağışlasın inşallah 2 hafta sonra bende hamileyim diyee bağırırımmmm.rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsünn:Saruboceq::Saruboceq:opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan
umutcumm gerçekten bana umut oldun rabbim bebişlerini sana bağışlasın inşallah 2 hafta sonra bende hamileyim diyee bağırırımmmm.rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsünn:Saruboceq::Saruboceq:opuyorumnanaktan

canım umutlu olki bebişlerine kavuş.ben inanıyorumki sende anne olcaksınnn.veeee burdan haykıracaksınnn..haberlerini bekliyorum.kaydirigubbakcemile3

Back
X