- Konu Sahibi dilekgoksuzoglu
Merhaba arkadaşlar baktım bebişlerimizin fotoğrafları yok bir sayfa açayım dedim.Burada bebişlerimizin büyüdüğünü resimlerle görmeye nedersiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay allahım Lina kuzum yirim seni ben maşallahhhhhhhh![]()
ayyy yakışıklı damadım benimmmyerim seni ben maşallahhhh yerim ben o fındık burnunuu
maşallah ikisi de birbirinden tatlı kuzularınn
ben de ekleyeyim madem, karşınızda şaşkın Lina kuzusu :)
![]()
bi dee şen dana Lina kuzusunu ekleyeyim :)
![]()
Canım maşallah tatarlık varmı sizde çekik çekik gözleri kuzunun :)))
oyyyy maşallahhh yeni kuzucuklarrr hepsi çok tatlııı Allahhhh bahtlarınıı da çok güzel yapsın yeni yavruşların valla özlemişimmm taze bebek resimleriniiii....benim yerimee şöyleee koklayın hepsinii anneleri....![]()
Darkcım birazsana büyük koysaa tatlım yakışıklıyı daha iyi görelim.Maşallah valla negüzel uslu ir duruyorlar bizim resimlerimiz hep ağlarken(((Darkcım sanki seninki yeni doğmuş gibi değildekocaadam mış gibi bakmış
Ohhhh ne o şimdiden dünürlük filan :))) Valla belli olmaz biraraya geldiklerinde kim kimi beğenir görürsünüz.Tecrübeye sabit.Ben gelinimi kaptırdım başka bir yakışıklı 2008 Kasım oğlanına.Şimdi istediğiniz kadar dünür olun.Son kararı çocuklarımız verecek :)))))Tecrübeye sabit
oyyyy maşallahhh yeni kuzucuklarrr hepsi çok tatlııı Allahhhh bahtlarınıı da çok güzel yapsın yeni yavruşların valla özlemişimmm taze bebek resimleriniiii....benim yerimee şöyleee koklayın hepsinii anneleri....![]()