2010 Ekim afacanları

maşallah ikisi de birbirinden tatlı kuzularınn :nazar:

ben de ekleyeyim madem, karşınızda şaşkın Lina kuzusu :)
heretostay.jpg

bi dee şen dana Lina kuzusunu ekleyeyim :)

girlthing.jpg

Ohhhh ne o şimdiden dünürlük filan :))) Valla belli olmaz biraraya geldiklerinde kim kimi beğenir görürsünüz.Tecrübeye sabit.Ben gelinimi kaptırdım başka bir yakışıklı 2008 Kasım oğlanına.Şimdi istediğiniz kadar dünür olun.Son kararı çocuklarımız verecek :)))))Tecrübeye sabit

oyyyy maşallahhh yeni kuzucuklarrr hepsi çok tatlııı Allahhhh bahtlarınıı da çok güzel yapsın yeni yavruşların valla özlemişimmm taze bebek resimleriniiii....benim yerimee şöyleee koklayın hepsinii anneleri....:21::21::21:

Darkcım birazsana büyük koysaa tatlım yakışıklıyı daha iyi görelim.Maşallah valla negüzel uslu ir duruyorlar bizim resimlerimiz hep ağlarken:((((Darkcım sanki seninki yeni doğmuş gibi değildekocaadam mış gibi bakmış

sağol canım öyle uslu durduğuna bakma çok beter böcüük benim oğluşş hehehe
aslında bende büyük koymaya calıştım ama beceremedim :26: bi linki ekledim koskocaman oldu bu linktede böyle kücük oldu. siz nasıl eklediniz böyle büyük ?

Ohhhh ne o şimdiden dünürlük filan :))) Valla belli olmaz biraraya geldiklerinde kim kimi beğenir görürsünüz.Tecrübeye sabit.Ben gelinimi kaptırdım başka bir yakışıklı 2008 Kasım oğlanına.Şimdi istediğiniz kadar dünür olun.Son kararı çocuklarımız verecek :)))))Tecrübeye sabit

:90::90::90:

Back
X