2010 Ekim Anneleri Ankara Buluşması

tamam denniscim...bi iice toplanalım liste yapıyorum
1.rita
2.dudu
3.dennis
4.platin06

ben kesin gelirim diyen eklesin listeye kendini...

Son düzenleme:
yaaaaaa bende yazın ankaraya geldım mı bı bulusmada bızım ıcın yaparmısınz kızlar ya sızlerle tanısmayı cok ısterdım ama maalesf konyadayız bız:59:

ayyy ne güsell yaaa kahretsinki ben denizlideyim tek başımaa ezik gibi hemen bulıuşunda resim ekleyin kızlarrr:)

slm kızlar bende gelirim fakat esişim sehir dısında oldugu dönemler oluyor haftaya ve mart 3-4. hafta da sehirdısında. Daha belli olmayan ve aniden cıkan seyler oluyor. simdi listeye kesin gelirim diyenler yazılıyor ya ben ne yapacağımı bilemedim :(

ayyy ne güsell yaaa kahretsinki ben denizlideyim tek başımaa ezik gibi hemen bulıuşunda resim ekleyin kızlarrr:)

oyy canım ya...olsun kzuzcum burdan da beraberiz:)))ekleriz resim resimsiz olur mu hiç:))

slm kızlar bende gelirim fakat esişim sehir dısında oldugu dönemler oluyor haftaya ve mart 3-4. hafta da sehirdısında. Daha belli olmayan ve aniden cıkan seyler oluyor. simdi listeye kesin gelirim diyenler yazılıyor ya ben ne yapacağımı bilemedim :(

canım sen sıkma canını...ben bize gideriz diye düşünüyorum zaten...olmadı atlar bir taksiye gelirsin...yakınız nası olsa..haftaya cuma falan gibi düşünüyorum ama tabi herkes uygun olursa....

Ritaaaaaaaaa bende gelmek istiyorum ama ne mümkün İstanbul dan gelmek :52: gönlüm sizinle kızlar iyi eğlenceler..

Ritaaaaaaaaa bende gelmek istiyorum ama ne mümkün İstanbul dan gelmek :52: gönlüm sizinle kızlar iyi eğlenceler..

gel kız nolcak:))))saol canım bakalım bir becerebilirsek...
evet canım haftaya olsun.çünkü ben mart başı gb tekrar zong.a gitcem

tamam kuzum ben çarşamba akşamı gelicem...perşembe evi temizletirim...cuma ii bence...bakalım...

bendeeeeeeeeeee demek isterdim ama cuma olunca benim kociş beni nasıl getirsin taaaa keçiörene:((((( ama bensiz olmaz kiii:(((( öğlende bi konuşayım da bakalım. kaç gibi olur tahminen

hepimiz yakın olsaydık toplu buluşma olsaydı ne süper oldurdu
noluRRRdduuuuuuuuuuuuuu
izmit buluştu sıra ankarada

Back
X