2010 Ekim anneleri doğum ücretlerini araştırdık mı?

melikemirac

Mevlam sen bizi koru...
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
3.606
2
116
İstanbul
Burada gittiğimiz yada araştırdığımız hastahanelerin doğum ücret bilgilerini paylaşırsak hepimiz için yararlı olacağını düşünüyorum.yerimseniben

çok güzel bi fikir canımm :) ben daha araştırmadım. benim doktorum serbest çalıştığı için seçme şansım var. bu gidişimde doktoruma soracağım nereyi öneriyorsunuz diye.

Ben de araştırmadım ama kendi hastanemdeki fiyatı biliyorum canım. ayrıca cok güzel bir konu olmuş. ellerine sağlık a.s.

Özel Sema hastanesi Dragos
ssk lı

normal doğum: 2250 +870(epidural istenirse)
sezeryan doğum:2850+450 (epidural istenirse)

yenidoğan yoğun bakım mevcut.

Özel Erdem Hastanesi Çakmak
ssk lı

normal:400
sezeryan: zorunlu 750 isteğe bağlı 1000
o an doktorunuz yoksa çağırtırsanız +400
epidural uygulaması yok
yenidoğan yoğun bakım mevcut.

Avicenna (eski anadolu çınar hastanesi).Ataşehir
ssk lı

normal: 400
sezeryan: zorunlu 520 isteğe bağlı 770
epidural uygulanıyor fark 150 alınıyor.
doğum esnasında doktor istendiğinde artı ücret yok
yenidoğan yoğun bakım mevcut

çok faydalı oluyo bu bilgiler gerçekten. hepimiz öğrendikçe paylaşırsak en azından daha araştırmaya başlamayanlar için bir fikir de olur hem

arkadaşlar bursa bahar hastanesi..
normal: 550,00
sezeryan:580,00
isteğe bağlı sezeryan:1300.00

bursalı arkadaşlar varsa vede paylaşırsa bilgilerini bende sevinirim...

evet kızlar gerçekten çok faydalı oluyor. sadece doğum bilgilerini değil test fiyatlarını felan da paylaşabiliriz bu topicde.

Ferihan Laçin hastanesi KAdıköy

normal: 1080
sezeryan: isteğe bağlı 1800 zorunlu : 1350
epidural de fark 500

doktor doğum anında geliyormus fark almadan

ÖZEL BURSA DORUK HASTANESİ ÇEKİRGE

NORMAN 800TL

SEZERYAN -1200TL

EPİDURAL FARKI 200TL

Tüm doğumlara ilgilenen dr giriyor ve normal doğumda istediğiniz saatte dru evinden çağırabiliyorsunuz ekstra ücret yok...

paket fiyatıymış içinde doğumun dışında oda ücreti bebek muayne ücreti ilaçlar dahil.

gerekli durumlarda yapılacak testlerden ücret talep ediliyormuş oda çok önemli ve acil olanlarda...

umarım yardımcı olmuşumdur.Bende ekim annesiyim ordan aaraştırdım yeni fiyatlardır

benım amerıcan da dr m buyuzen dogumda orda olcak gecen sene 11 ıla 13 mılyar arasıydı sımdı bılmıyorum sormadım daha

Kızlar geçen senenin ekim annesiyim o yüzden yardımcı olmak istedim
Ben haznedar hospitaliuım da yaptım doğumumu hem hastaneden hemde doktorlarından çok memnun kaldım çok temiz ve ii bi hastane b.evler medicana nın hemen yanı
ekim ayında 500 normal
850 sezeryandı
epidural yapmadığımdan bilemiyorum
Gerçi size çok erken daha telaş yapmayın daha derim ben sanırım doktorlarınızda aynı şeyi söylicektir en azından 2. trimester bitene kadar ama araştırmak iidir tabii hayırlı haberleriniz olur umarım hepinizin
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar geçen senenin ekim annesiyim o yüzden yardımcı olmak istedim
Ben haznedar hospitaliuım da yaptım doğumumu hem hastaneden hemde doktorlarından çok memnun kaldım çok temiz ve ii bi hastane b.evler medicana nın hemen yanı
ekim ayında 500 normal
850 sezeryandı
epidural yapmadığımdan bilemiyorum
Gerçi size çok erken daha telaş yapmayın daha derim ben sanırım doktorlarınızda aynı şeyi söylicektir en azından 2. trimester bitene kadar ama araştırmak iidir tabii hayırlı haberleriniz olur umarım hepinizin
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cokk tesekkurler bilgiler icinn canım :) masallah senin de bebisine :nazar: darısı basımıza artık insallah

bende yeditepe ünv hastanesinde geçen sene ekimde yaptım doğumumu drum mükemmmell birisi 2. çocugumumda da ona gidicem inş. artık benden kurtulamaz yapışdım yakasına zemuszemus bu arada adı yard.doç. dr gazi yıldırım.
doğum fiyatına gelince benim genel yaşam sağlık sigortam olduğu için doğuma para ödemedim sadece bebeğe 86 tl ödedik ve çıkdık ama genede sormuşdum nekadar oldugunu
normal : 5500
sezaryan : 7500
epidural istenirse bunlara artı 500 tl daha istiyolar
muayene : 150
ssk geçmiyo bu hastanede

Back
X