Çocuğa Annem Baksın İstiyorum Ama Ne Kadar Ücret Ödemeli?

murexagor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2022
115
-51
26
32
Merhaba,
Annem bi güzellik merkezinde karşılama kısmında çalışıyor asgari ücret alıyor. Çocuğuma artık annem baksın istiyorum işten çıkarmak istiyorum. Tabi maaş + sigortasını ödeyeceğim.

Buda yaklaşık 30.500 TL yapıyor. Bu para az mı çok mu bilmiyorum çünkü kahvaltımızı akşam yemeğimizi filanda yapacaktır gelince. Ek 5000 TL daha vermek istiyorum ama annem diye versem mi bilemiyorum dışarda fiyatlar ne bilmediğim için size de danışmak istedim.

Merhaba,
Annem bi güzellik merkezinde karşılama kısmında çalışıyor asgari ücret alıyor. Çocuğuma artık annem baksın istiyorum işten çıkarmak istiyorum. Tabi maaş + sigortasını ödeyeceğim.

Buda yaklaşık 30.500 TL yapıyor. Bu para az mı çok mu bilmiyorum çünkü kahvaltımızı akşam yemeğimizi filanda yapacaktır gelince. Ek 5000 TL daha vermek istiyorum ama annem diye versem mi bilemiyorum dışarda fiyatlar ne bilmediğim için size de danışmak istedim.
Ek ucreti hediye alın giyim, parfüm gibi o şekilde ayıp olur 5 bin TL daha vermek

Merhaba,

Öncelikle anneniz istiyor mu? Hiç konuştunuz mu bu durumu?(annem baksın istiyorum demişsiniz direkt)

yani anneniz dışarıda çalışırken eminim daha az yorulacaktır. çocuk bakmak çok yorucu. kendi öz çocuğuma bakmak bile bazen delirtiyor beni. kendimden biliyorum, ben işe geldiğimde dinleniyorum. anneniz ne diyo bu işe? işten çıkarmak istiyorum demişsiniz de, anneniz çıkmak istiyor mu?

Siz çocuğa bakıp anneniz size para verse daha mantıklı 😃 ne kadar alıcaksınız da ne vericeksin

Ek ucreti hediye alın giyim, parfüm gibi o şekilde ayıp olur 5 bin TL daha vermek
Arkadaşım yok diye açtığı Bir konuda eve 550k para girdiğini ekstra 4 ev iki arabası da varmış özellikle belirtmiş annesine layık gördüğü para 35 😂😂o 5 ı de düşünüyo. Ver 55-60 kadın Bir oh çekip emekli olacağı yaşta toruna bakmanın da zevkini yaşasın.

Nasıl 550 k kız😃 bildiğim araba parasımı😃 ee aplamm bu kadar paran var evladını bırakma ya evi temizlicem diye annemde yanımda çocuğun akşam uykusu mal oldu uyudu uyandı dalamadı geri al yatır benim temizlikte yalan oldu uykular haram oldu sen boşver annen çalışsın gül gibi. 550 k versen benim yemez daha çocuk bakmak🤣🤣

5 bin TL vermek ayıp mı olur hahahah zaten annesini kendi çocuğuna baktırmak icin maas vermeyi planlıyor üstüne 5 vermiş 10 vermiş ne fark eder. Kadin asgari ile calisiyormus zaten çalışmak zorunda belliki.
Biz evlatlar analarımıza babalarimiza bakmak ile yukumluyuz zaten

Nasıl 550 k kız😃 bildiğim araba parasımı😃 ee aplamm bu kadar paran var evladını bırakma ya evi temizlicem diye annemde yanımda çocuğun akşam uykusu mal oldu uyudu uyandı dalamadı geri al yatır benim temizlikte yalan oldu uykular haram oldu sen boşver annen çalışsın gül gibi. 550 k versen benim yemez daha çocuk bakmak🤣🤣
Hayır konu sahibi başka Bir konusunda evine eşiyle birlikte kazanç olarak 550bin tl girdiğini, 4 evi 2 tane de arabası olduğunu yazmış. Ben de diyorum ki evine 550 bin lira giriyorsa annene gerçekten 30 bin mi vereceksin ki net asgari verecek kalanı sigorta olarak yatıracak. 5 bin daha versem mi diye düşünüyor. 550 bin gelirim varken 250 bin de giderim olsa anneme 30 demem, 50-60 derim ki kadın da düşünüldüğünü anlasın.

Arkadaşım yok diye açtığı Bir konuda eve 550k para girdiğini ekstra 4 ev iki arabası da varmış özellikle belirtmiş annesine layık gördüğü para 35 😂😂o 5 ı de düşünüyo. Ver 55-60 kadın Bir oh çekip emekli olacağı yaşta toruna bakmanın da zevkini yaşasın.
Yok artık gerçekten mi 😬😬 o kadar maaş içinde annesine layık gördüğü ya valla annelerin hakkı ödenmez

5 bin TL vermek ayıp mı olur hahahah zaten annesini kendi çocuğuna baktırmak icin maas vermeyi planlıyor üstüne 5 vermiş 10 vermiş ne fark eder. Kadin asgari ile calisiyormus zaten çalışmak zorunda belliki.
Biz evlatlar analarımıza babalarimiza bakmak ile yukumluyuz zaten
Anamiza babamiza bakmakla yükümlü değiliz nerden cikardnz. Burda öyle anne babalar okuyorm ki valla suratlarına tükürsem az kalır

a a sen de neden sımartıyorsun kadını_? evını temızleyecek hızmetcı gıbı ymek yapacak cocuguna bakacak sıze kahvaltı hazırlayacak:d vur kırbacı karın tokluguna calıssın 30 k ne be ?? 30 k cocukk bakımı ıcın olur artı hızmetcılıge de bı 30 k yaz. annemı ısten cıkartcam :DDD:DD hahaha usluba bak.. 60 dan asagı edıyorsa sen otur bak cocuguna evıne .

550 bin gelirim olsa annem bebeğime bakacaksa madem veririm 40-50bin ama yemek temizlik yaptırmam açıkçası. O zaman kadına ağır gelir illa birinden biri ihmal edilir annenizin yaşı vardır.

Hayır konu sahibi başka Bir konusunda evine eşiyle birlikte kazanç olarak 550bin tl girdiğini, 4 evi 2 tane de arabası olduğunu yazmış. Ben de diyorum ki evine 550 bin lira giriyorsa annene gerçekten 30 bin mi vereceksin ki net asgari verecek kalanı sigorta olarak yatıracak. 5 bin daha versem mi diye düşünüyor. 550 bin gelirim varken 250 bin de giderim olsa anneme 30 demem, 50-60 derim ki kadın da düşünüldüğünü anlasın.
Bir de yemek temizlik diypr ben kendi evladımla yapamıyorum o işleri hemde annem bakarken elini sürme anne evladıma iyi bak der temizliğe birini tutarım yemek dert değil yarım saat uyurken sebze pilav halledilir. İnşallah benim kızım anne babası olarak bizlerdende sakınmaz ne emeklerle büyütüyoruz. İhtiyacım olmasa çalışmayı bile düşünmem

Şu yaptiginiz plan annenizi evinize hizmetci olarak almak olur, ondan sonra eşim anneme saygi duymuyor, ailemi hor goruyor diye aglarsiniz.

Annenizi isten cikarmayin ama maddi yardiminizi yapin, yaniniza da cidden bir bakici tutun, dogru durust parasini verin madem geliriniz aylik 550 bin tl.

Back
X