Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ekim annesi olarak malesef ek gıdaya ilk başlayan olarak bu konuyu açmakta ihtiyaç duydum inşallah tecrübe ve deneyimlerimizi paylaşarak bu geçiş dönemini de en güzel şekilde atlatırız ve yavrularımızı sağıklı ve mutlu bir şekilde büyütürüz![]()
sen hangi kaşıkmamasını verdin ? ne kadar? meyve suyu yoğurt denedin mi?ay ne kadar sormuşum ölehehehe![]()
bunun için üzülme canım bebeğimiz emmiyosa yapacak bişey yok bizim yapabileceğimiz önce moralimizi ve enerjimizi yüksek tutmak çünkü biz onları beslerken onlar bu gerilimimizi hissediyo ve onlarda geriliyo başlamadan mağlup olmayalım dimikücücükler ama bide çocuklar bişey anlamaz diolar
ben gerildikçe çocuk yemiyo ben rahatken bi bakiyom bitmiş bile
sağlıklı büyüsünler yesinlerde neyi isterlerse yesinler benim kız kardeşim doğduğu andan itibaren mamayla büyüttü kızını maşallah 2 haşında çok sağlıklı ve hiç hastalanmadı ben 5 aya kadar sadece anne sütü verdim ve 15 aya kadar emzirdim ama hastalıktan başımı kaldıramadım ...yeterki sağlıklı ve mutlu olsunlar![]()
anada öle dediler kızımda yavrum resmen aç gezdi bir ay ağladı sonra mama ver dedi verdim ama bu sefer onu da kabul etmedi bi doktorun cahilliği diyorum çocuğumu mahfetti 4 yaşında hala çok az yiyo 13 kilo..drların çoğu bebek beslenmesini bilmiyor ama bebek beslenmesini bilen drlarda var hatta tarif bile veriyolar bence hastanelerde bi çocuk gelişim uzmanı veya çocuk diyetisyenleri var onlarla görüşmeliyiz beslenme için![]()
Bi arkadaşımız böyle bir konu açmıştı ama sanırım gerilerde kaldı :))
Biz düzene geçtik çok şükür
sabah öğle arası yarım elma yada armut cam rendeden geçirip püre halinde yediriyorum
Öğlen sebze çorbası ama püre gibi veriyorum havuç,patates, pirinç 2-3 damla zeytinyağı ile güzelce ezip yediriyorum
İkindide sade kendi mayaladığım yooğurttan veriyorum
maşallah oğluma ama ilk başta baya sorun yaşadım hiç başlamasaydım keşke dedim
ilk etepta 1-2 kaşıkla başladık zaten versemde yemedi sonra hergün kendi arttırdı kaşık sayısını.
canım bende dün yoğurt mayaladım bugün vermeyi düşünüyorum nekadar vereyim ilk başta
canım bende dün yoğurt mayaladım bugün vermeyi düşünüyorum nekadar vereyim ilk başta
CNM inek sütüyle mi mayaladın?mamaylada mayalıyolarmış denediniz mi?
canım inek sütüyle mayaladım küçük kahvaltı kaseleri varya ondan 2 tane mayaladım ilk denememdi ve çok güzel tuttu yoğurdum.[/QUOT
SÜTÜN ÖLÇÜSÜNÜ BANADA VEREBİLİRMİSİŞN NEKADAR SÜTE NE KADAR YOĞURT?