2010 ekim anneleri ek gıda serüvenleri

ben her sabah 1 tatlı kaşığı pekmez verıyordum. hem besleyeci hem demir eksikliğine iyi geliyor. ama yemekten sonra tatlı iştah kesebilir

kızlar
1 günlük yeme uyuma düzeniniz nasıl ???????

bir 3 hafta köye gittik ve perişan bir düzenimiz oldu ordaykende kendi ayağa kalkmayı ve emeklemeyi öğrendi zaptedemiyorum artık

Burası hepten boş kalmış. Şu sıralar yeme düzenimiz rutine döndü. Kahvaltı, çorba, meyve, yoğurt, akşam yemeği (biz ne yiyorsak) ve gece yatmadan zorlamayla süt, çorba ya da lapa dışında bir şey yapamıyorum artık (arada bazı öğünleri atlıyor). Ayva, elma kompostosu yaptım yemedi. Kahvaltılarda menemen, omlet, patatesli yumurta ve haşlanmış yumurtayı dönüşümlü olarak yapıyorum ama gün içinde de farklı bir şeyler vermek istiyorum. Siz farklı olarak bir şeyler yapıyor musunuz? Bir iki fikir verirseniz memnun olurum.

sabah normal kahvaltı sonra meyve öğle yemeği sonra meyve kraker akşam akşam yemeği yemeklerini bizimle yiyor kahvaltı öğle akşam biz ne yersek ben yoğurdu yemeklerle veriyorum sabah bir saat öğleden sonra da bazen yarım saat bazen 1 belli olmuyor

Back
X