2010 ekim anneleri istanbul buluşması

Olur olmasına da çoğunuz avrupa yakasındasınız... ben yaramaz oğlumla hiç tek dışarıya çıkmadımmmmm, nasıl cıkıp gelirimmm hiç gözüme kestiremiyorummm :52::52:

Kızlar yazılarınızı hep okuyorum ama sohbete pek fazla katılamıyorum. face de görüyorum ama sizi:) Ben anadolu yakasında Kadıköy tarafında oturuyorum. buluşmaya katılmayı çok isterim. havaların güzel olduğu bir zaman olursa, oğlumla rahat gelebileceğim biryer olursa gelmeyi çok isterim::))

ne güzel ya keşke bende istanbul yada ankarada otursaydım neresi olursa olsun kesin gelirdim:43:
keske canımyaaaa
ben de mekan yakın olursa gelebilirimm eşimle bi konuşayım da tabi gıcıklık yapmazsa :))
konus kız göndersin eniştemız
Kızlar yazılarınızı hep okuyorum ama sohbete pek fazla katılamıyorum. face de görüyorum ama sizi:) Ben anadolu yakasında Kadıköy tarafında oturuyorum. buluşmaya katılmayı çok isterim. havaların güzel olduğu bir zaman olursa, oğlumla rahat gelebileceğim biryer olursa gelmeyi çok isterim::))
beklerız canım evet havanın guzel oldugu bıgun daha ıyı bebeler ıcın hehe
kızlar bende isterim gelmeyi ama hepiniz karsıda oturuyosunuz ben anadolu yakasındayım

ortak bı yer ayarlarız canım

arkadaslar demet arkadasımızla ortak kararımız bakırkoy capacıty alısverıs merkezı olarak belırledık 2 mart tarıh gelmek ısteyen herkesı beklerız :64:

Back
X