Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur olmasına da çoğunuz avrupa yakasındasınız... ben yaramaz oğlumla hiç tek dışarıya çıkmadımmmmm, nasıl cıkıp gelirimmm hiç gözüme kestiremiyorummm![]()
sadece orayamı gelebılırsın[/QUOtam ortada dıe dedımm ama herkesın ortak kıldıgı bı alan olursada gelemye calısırım
keske canımyaaaane güzel ya keşke bende istanbul yada ankarada otursaydım neresi olursa olsun kesin gelirdim![]()
konus kız göndersin eniştemızben de mekan yakın olursa gelebilirimm eşimle bi konuşayım da tabi gıcıklık yapmazsa :))
beklerız canım evet havanın guzel oldugu bıgun daha ıyı bebeler ıcın heheKızlar yazılarınızı hep okuyorum ama sohbete pek fazla katılamıyorum. face de görüyorum ama sizi:) Ben anadolu yakasında Kadıköy tarafında oturuyorum. buluşmaya katılmayı çok isterim. havaların güzel olduğu bir zaman olursa, oğlumla rahat gelebileceğim biryer olursa gelmeyi çok isterim::))
kızlar bende isterim gelmeyi ama hepiniz karsıda oturuyosunuz ben anadolu yakasındayım