Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yakınız sanırım seninle canım bende ataşehirdeyim. el kadar cocukla ben tee karşılara gitmeyi göze alamıyorum, zaten eşimde izin vermedi. bide toplu taşıma araçlarına hayatta binmeme de izin vermez dorukla. anca eşim evde olcakta o getircek onda da getirirse tabe :)))))))
Alıntı aymeh kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
ayy bende gelmeyi çok isterim ama baya uzak bi yer olmuş göztepede oturuyorum metrobüs durağına yakınım ama neyse havalar şimdi soğuk bidahaki buluşmada anadolu yakasındakilerinde gelebiliceği bi yer olsun...:)
Kızlar bende libadiye tarafında oturuyorum. üçümüz birbirimize bayağı yakınmışız. Darkcım dediğin gibi karşı olunca bebişlerle bize zor oluyor. İnşallah birdahaki buluşma anadolu yakasında olur...(
libadiyenin neresi ben ünalandayım 5 dak.. yani bana?
eltim esenevlerde oturuyor bana da oldukça yakın :)
ne güzel. biz bayağı yakınız kızlar. birbirimize gidip gelmemiz bayağı kolay olur. en yakın zamanda bir buluşma ayarlayalım:::)))) ne dersiniz??
kızlarr toplandınız mı ? ben de gelmek istioruum ... beni de alın aranıza![]()
istanbul buluşması gercekleşti :)))