• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

o bende de var sabahin korunde bi cin gibi uyaniyorum kalkiyorum grisini krem peynir meyve suyu iciyorum sonra baska bi yerde uykuya devam ediyorum (salon gibi mesela)

tuvalet yüzünden uyanıyoruz değil mi? ama nasıl o kadar cin olunabilir bilmiyorum gözümü açar açmaz cin gibiyim ama taktiğini deniycem

sizin de çarpıntılarınız oluyor mu çok çabuk yoruluyor musunuz? ben her doktora gidişimde bebişi göreceğim heyecanıyla doktora söylemeyi unutuyorum

bence de aynen öyle olacak.birde bizim hamilelik halimizdeki gb olursa bebişin uyku hali vay halimizee

benimde carpintim oolmuyo e tabi eski performansima gore( hareketli biriyim ) daha az isde daha erken yoruluyorum zaten kilomuzda artiyo hormonlar vs.. bisuru neden var

yatağın nevresimlerini değiştirirken nefes nefese kalıyorum mesela normal mi sizce hoş mis gibi nevresimlerde dinleniyorum sonra yarım saat çok iyi geliyor

selam kızlar
benımde bulantılar gerı geldı neyazıkkı sabaha kadar uyuyamadım kuru kuru bulantı var sadece:(

Back
X