- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba anne adayları geeçn sene bu zamanlar benim içinn kabus gibiydi bualantılardan maalesef ama dayanıp sağlıkla oğlumu kucağıma aldım hepinize sağlıkla hyırlı doğumlar dilerim
merhaba anne adayları geeçn sene bu zamanlar benim içinn kabus gibiydi bualantılardan maalesef ama dayanıp sağlıkla oğlumu kucağıma aldım hepinize sağlıkla hyırlı doğumlar dilerim
insanın kendi çocuğuna isim vermesi çok zor. arkadaşım son güne kadar karar verememişti, çok tuhaf gelmişti ama bende hiçbirşey düşünemiyorum daha aklımda hiçbirşey yok...
insanın kendi çocuğuna isim vermesi çok zor. arkadaşım son güne kadar karar verememişti, çok tuhaf gelmişti ama bende hiçbirşey düşünemiyorum daha aklımda hiçbirşey yok...
amin canım inşallah bütün bebekelrimize uzun ömürler versinsagol canım amın inş. senınde bebişine Allah saglıklı uzun omur nasıp etsın inş.
sağol yasemin, inş. seneye bu zamanlar bizde 2011 ekim annelerine söyleriz böyle, sabırsızlıkla bekliyorum o günleri...
Valla canım çok zormuş gerçekten bence şimdiden düşünmeye başla sonra içinden çıkamıyorsun ben karar verip bide 5 ay daha ismini düşünmek istemiyorum :)) 2. yi yapmadan isimlerini hazırlayacağım karar verdim böyle çok zor oldu..
neuves basin sagolsun canim
babasizlik cok zor gecen yil kalp ameliyati oldu.kac dafa fenalasti.hic hazir degildik onu kaybetmeye.valla güzünün icine bakip duruyoruz.
en cokda babam istedigi icin hamile kaldim.torunu hayattayken görsün diye.
cnm bencede elifrana güzel isim
bende muhlisenes koymayı düşünuyorum kendi fikrimm...
kızlar kocişim geliyor en yarın en sonunda. 15 gündür o kadar sıkıldım ki anlatamam. bugün sarmalar dolmalar yapıcam:)))
yap yap bana da yolla. kızlar canım acayıp bıber dolması ıstıyo kac gundur ıkı kez ruyamda gordum. bıber almıyorum henuz mevsımı degıl dıye alsam mı ya.
kurusunu al cnm, ben kurusunu daha çok severim hafif ekşili
yap yap bana da yolla. kızlar canım acayıp bıber dolması ıstıyo kac gundur ıkı kez ruyamda gordum. bıber almıyorum henuz mevsımı degıl dıye alsam mı ya.
bende cumartesi gidicem inşallah iyi çıkar
cinsiyetide öğreniriz inşallah
ya kaynanam dün akşam ctesi kaçta gidiyoruz dedi ya çıldırdım kocamda dio merak ediyo napsın iyide herzamanmı gelicek doğumada girsin ozman nasıl sinirlendim ya kocamla başbaşa hastaneye bile gidemicem yani valla sölücem gelirse test mest yaptırmam die
Ben yazın kurutmuştum biberleri :)) satılıyor dışarlardada eğer o keserse seni öyle yap canım yok illa tazesini istiyorum dersen birkaç taneden bişey olmaz merak etme..