• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

slm kızlar bende geldim. musafir vardı bebişi çok tatlı bir yaşına gircek 10 nisanda kıpır kıpır durmuo yerinde :D arkadaşım dio sen bunlaırn hepsini kaldır dolaplarıda bantla :D

slm kızlar bende geldim. musafir vardı bebişi çok tatlı bir yaşına gircek 10 nisanda kıpır kıpır durmuo yerinde :D arkadaşım dio sen bunlaırn hepsini kaldır dolaplarıda bantla :D
hoşgeldin,evet ayaklandıkları zaman heryeri merakla karıştırıyolar:bbo:benim evde de cok ıvır zıvır var,ben de yavastan kaldırıcama.s

Ooff kızlar ben çok kötüyüm yaa..
hiç halim yok başm agrıyo,midem bi tuhaf , uykum var gibi hasta mı olucam yoksa. kendimi hiç iyi hissetmiyorumm

selam hosgeldiniz sabah girdigimde bir selami cok gordunuz bakin biz nasil selam aliyoruz.

ayyyy kucağımda uyutucam bebişimi vallaha.... şımarsın alışsın bana iyice.... koklaya koklaya yawrumu...
hadi melekler göz açıp kapayınca getirin bebişleimiziiii.....

ayyyy kucağımda uyutucam bebişimi vallaha.... şımarsın alışsın bana iyice.... koklaya koklaya yawrumu...

hehekaydirigubbakcemile3annemde bana diyor yataga isetecem sacini cektircem onu aglatirsan bende seni aglaticam benden cok sahiplendi simdiden ee nede olsa ilk torun olucak oda heyecanlihihoyyyt

hehekaydirigubbakcemile3annemde bana diyor yataga isetecem sacini cektircem onu aglatirsan bende seni aglaticam benden cok sahiplendi simdiden ee nede olsa ilk torun olucak oda heyecanlihihoyyyt

bizde şimdi eşimle konuşuyoruz, gece sen kalkcan ben kalkcam tartışması var. annem hemen atladı ben size bırakmam merak etmeyin diyor... anne işte yaaaaa.....

slm kızlar.giremedim ne zamandır.nasılsınz bakalım

selam cnm hosgeldiin.. ben pek iyi degilim sen nasılsın bilmiyorumkismile

aminnn cnmm inşallahh o günleri de görmeyi nasip eder allah'ım :Saruboceq:

Back
X