Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkmasın mirayhale cnm yaaa. nasılsa çıkacak en geç 2 ay sonra. iç karnı geniş olanların doğumdan sonra göbekleri hemen gidiyor. daha şanslılar yani...
yok canım benim,demek istedim ki masrafınız cok,allah yardımcınız olsun.cnm kazançtan falan değil ya ama ne bileyim ilk hamilelik ya çok pimpirikliyim ben. hoca olursa daha iyi ilgilenirler diye düşündük.
hoşgeldin,evet ayaklandıkları zaman heryeri merakla karıştırıyolar:bbo:benim evde de cok ıvır zıvır var,ben de yavastan kaldırıcama.sslm kızlar bende geldim. musafir vardı bebişi çok tatlı bir yaşına gircek 10 nisanda kıpır kıpır durmuo yerindearkadaşım dio sen bunlaırn hepsini kaldır dolaplarıda bantla
![]()
slm kızlar bende geldim. musafir vardı bebişi çok tatlı bir yaşına gircek 10 nisanda kıpır kıpır durmuo yerindearkadaşım dio sen bunlaırn hepsini kaldır dolaplarıda bantla
![]()
gecmiş olsun canım,bas agrıları bu dönemde olabiliyomus..belki ondandırOoff kızlar ben çok kötüyüm yaa..
hiç halim yok başm agrıyo,midem bi tuhaf , uykum var gibi hasta mı olucam yoksa. kendimi hiç iyi hissetmiyorumm
yaa öyle deme bizde alıoz arada kaçırıoz işteselam hosgeldiniz sabah girdigimde bir selami cok gordunuz bakin biz nasil selam aliyoruz.
hoşgeldin,evet ayaklandıkları zaman heryeri merakla karıştırıyolar:bbo:benim evde de cok ıvır zıvır var,ben de yavastan kaldırıcama.s
ayyyy kucağımda uyutucam bebişimi vallaha.... şımarsın alışsın bana iyice.... koklaya koklaya yawrumu...
hadi melekler göz açıp kapayınca getirin bebişleimiziiii.....
belki de canııım. sen nasılsın epeydir görüşemiyorduk opuyorumnanaktangecmiş olsun canım,bas agrıları bu dönemde olabiliyomus..belki ondandır
hosgeldin canim
yaa öyle deme bizde alıoz arada kaçırıoz işteküsmeyin öle
![]()
iyi tamam bebisin hatrina affettim:lepi:
kaldır kaldır![]()
slm kızlar.giremedim ne zamandır.nasılsınz bakalım
hoşgeldin a.s.iyiyiz cok sükür,sen nasılsın?slm kızlar.giremedim ne zamandır.nasılsınz bakalım
hehekaydirigubbakcemile3annemde bana diyor yataga isetecem sacini cektircem onu aglatirsan bende seni aglaticam benden cok sahiplendi simdiden ee nede olsa ilk torun olucak oda heyecanlihihoyyyt
ayyyy kucağımda uyutucam bebişimi vallaha.... şımarsın alışsın bana iyice.... koklaya koklaya yawrumu...
hadi melekler göz açıp kapayınca getirin bebişleimiziiii.....