evet o doç..ve çok tatlı bir kadınmış bende duydum..ben merih bayram a gidiyorum bu kadın prof ama ne bilim ya pek sıcak değilarkadaşım gazi hastanesinde aydan biri'ne gitmişti. çok memnundu ama o doç sanıyorum...
kızlar ben kaçar ii geceler
iyi geceler tatlım,görüşmek üzerekızlar ben kaçar ii geceler
sana da iyi geceler canım,hadi koca bebegini de uyutkızlar ben de kaçıyorum kociş bensiz uyuyamıoda
evet o doç..ve çok tatlı bir kadınmış bende duydum..ben merih bayram a gidiyorum bu kadın prof ama ne bilim ya pek sıcak değil(
3lüye gerek görmemiştir ya da renkli de ayrıntılı bakacağı için istememiştir..benım yarınkı randevumda DR RENKLIYLE BAKACAKMIS GECEN SEFER OYLE DEDI AMA 3 LU TESTTEN BAHSETMEDI
iyi renkli ultrason fiyatını ögrenirim senden yarın..inşallah sorunsuz gecer canımbenım yarınkı randevumda DR RENKLIYLE BAKACAKMIS GECEN SEFER OYLE DEDI AMA 3 LU TESTTEN BAHSETMEDI
ama nasıl olcak canım?bana hem 3lü yapcak,hem renkli ultrasonla bakcakbilmiyorumkismile3lüye gerek görmemiştir ya da renkli de ayrıntılı bakacağı için istememiştir..
165 alıyor merih bayram..doğumu gazi de yapmayı düşünmüyorum zaten o kadnın da girmesini istemem yani:)Fatih te yapmayı düşünüyorum doğumu..orda hepsi var 4 boyutlu falan..fatihte de prof.nilgün turhana gidiyorum..bak o çok tatlı bir kadın..ama doğumuna girmedi doktoru doğumuna girmek için ayrıca para istemiş. ne kadar veriyorsun prof a, doğumuna girecekmi, renkli ultrasonu var mı(çok soru sordum ama:) kendi doktorumla karşılaştırıyorum...
ama nasıl olcak canım?bana hem 3lü yapcak,hem renkli ultrasonla bakcakbilmiyorumkismile
ya tatlım bana da öle yapacm dedi..takma kafana her yiğidin bir yoğurt yiyişi var..sen gönlünü ferah tut bak ben hamileyim:)) hissederim cidden bişey olmıcak..pozitif ol..ama nasıl olcak canım?bana hem 3lü yapcak,hem renkli ultrasonla bakcakbilmiyorumkismile
sorma maymun etti bizi bu bebişler valla,şimdiden parmaklarında oynatıyolar dogunca noluruz bilmem:roflol:her doktorun yoğurt yiyişi farklı cnm. ne yap derlerse onu yapıyoruz işte hepimiz...
165 alıyor merih bayram..doğumu gazi de yapmayı düşünmüyorum zaten o kadnın da girmesini istemem yani:)Fatih te yapmayı düşünüyorum doğumu..orda hepsi var 4 boyutlu falan..fatihte de prof.nilgün turhana gidiyorum..bak o çok tatlı bir kadın..
ya ilgili olmaları cidden çok önemli..ben diyorum ya gazi üniversite hastanesi diye gidiyorum..labaratuarları çok iyi oluyor üniversitelerin..hımm arada bir de ben tıp merkezine gidiyorum evin arkasında var bir tane..acil olunca 12 liraya bebeğimi görüyorum:)))benim doktorum doç. gatanın hocalarından. sırf doğuma girsin diye özeline gidiyorum yoksa gatada hocalar doğuma girmiyorlar...180 alıyor renkli ultrasonu falan da yok ama çok iyi bi doktor çok ilgili. istediğim zaman ulaşabiliyorum...
ya ilgili olmaları cidden çok önemli..ben diyorum ya gazi üniversite hastanesi diye gidiyorum..labaratuarları çok iyi oluyor üniversitelerin..hımm arada bir de ben tıp merkezine gidiyorum evin arkasında var bir tane..acil olunca 12 liraya bebeğimi görüyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?