2010 Ekim Anneleri

kizlar bugun sizleri okudum ve kendi kendime dedim vki.. ya ben hasta degilim (biliyosunuz mide ulantilarindan cok sikayetciyim) hamileyim.. kendimi cok korkutmustum 2 aydir disari cikmamistim.. sonra esim geldi eve (isyerinden ogle yemegine) dedim sen ise bisikletle gidiyosun ben arabayida annemi de alip kadriye teyzeye gidiyorum dedim.. :)) ve gittim... 2 ay sonra araba kullandimm... inanamadim kendimee... kendimi oturup korkutmusumm ben yaaaa.. allahim insalah gecerrdee artik bende siozler gibi hamilelikden zevk alabilirim

sezeryanın olduğu kadar normal doğumunda sakıncası olabiliyo
2hafta doğum geciktiği halde bi müdahale yapmadan hala normal doğumu beklemek saçmalık çocuk 1gün geçince kakasını yapıyo içerde
normal doğum anne için doğumdan sorası kolay ama doğurana kadar çekilen acı sezeryandan soraki 1günlük acıyla aynıdır bence normaldede dikiş var şekli değişiyo resmen çok duydum ayrıca sezeryandan sora 2hafta yatan görmedim ertesi gün iş yapıyodu benim ablam
hastanın durumu normale müsaitse doktor asla önermiyo sezeryanı çocuk tersse ve dönmüyosa genede normal doğum nasıl beklenebilir

ecrincim yumurtlarınız da pek güzeller 5tane torun sahibi olacaksın biranda ne mutlu kaydirigubbakcemile3

o zaman ıkıncı de mecburen sezeryan olacak dımı senın.

gezdim valla. bu ara da sende ne güzel şeyler hazırlamışsın misafirlerine öylee :))))))

ekleme yaptım bı cesıt daha:)

almadımda alcam eşimin işi çıktı gelemedi. zaten bana varmı yokmu die bak dediydi. varmış akşam gidip bakçak eşimde.

iyi hadi şimdiden hayırlı olsun, bencede 2prglı aldıgına iyi etmişsin, 2 prgdan fazlası kullanılmıyo zaten..

ben cıkıyorum kızlar, pazara gitcem yagmur kesildi :) size ii muhabbetler..

Son düzenleme:
doktoruna güveniyosan kendinede güveniyosan normal doğum en güzeli sancısız olanı tabi =)) doğum hikayelerini okumamaya karar verdim bugün normal doğumları okuyup heves gelsin die bakayım dedim sanki ölüyo gibi anlatıyo tırstım korktum bazısı sancı çekmeden bikerede doğdu diyo
kimisi sezeryan en rahatı gene olsa sezeryan yaparım ertesi gün ayaktaydım bi problem yok dio
rabbim hangisi hayırlıysa onu nasip etsin inşallah
ben doktoruma çok güveniyorum normal doğumuna şahit olmuştum çünkü ama kendime güvenemiyorum heleki bünyeniz zayıfsa offf anam off girdiği gibi çıkacak elbet biz ne desek boş

Sezeryan herkes için aynı olmuyor. Ben acı içinde yürümeye çalışırken bazı sezeryanlı hastalar çok rahat ve gülücükler içinde dolaşıyordu mesela. Yani sonucunu bilemezsiniz belki hafif geçer belki zor. Zaten biz sezeryana eğer şartlar gerektiriyorsa karşı değiliz zaten . Durduk yere boşuna sezeryan olmasın diyoruz. Adı üzerinde normal doğum.

komşu sen hangi doktora gidiyorsun ??

arada bir sana cvplar yazıyorum ama kayboluyor topic maşallah çok seri ilerliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…