kanama olduya doktorda korkuttu
kanama olduya doktorda korkuttu
hee dogru. ama kendı doktorun rahatlattı senı dımı. onu dınle sen.
evet canımmmm
iyiyim canım çok sukur kanama kesıldı yavrumuda gordum bugun ah bu sıpam annesını çok uzuyor geklsınde sıkıcam heryerını hehehehegecmis olsun suanda iyisin dimi?
biz geldik bebeğim çok şükür iyiymiş teyzeleri ama
benim kafam çok karıştı bir hafta öncesinde kızım olcak diye beklerken oglun ocak denindi tam erkek annesi olmaya aliştırdımki kızım oacagını ögrendim şimdi
ewt kzıım olacakmiş teyzeleri 3 kız bendenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ıyı ya sen dınlen yıne de yorma kendını nolur nolmaz.
iyiyim canım çok sukur kanama kesıldı yavrumuda gordum bugun ah bu sıpam annesını çok uzuyor geklsınde sıkıcam heryerını hehehehe
iyi aksamlar canımmben cıkayım barı mısafırlerım gelmek uzeredır. herkese ıyı aksamlar.
aaaaaa kızmıymıs:):) sasırdım ya sımdı ben:) 3. prenses senden desene:)
ben cıkayım barı mısafırlerım gelmek uzeredır. herkese ıyı aksamlar.
herseyi iyiye yor bence bebisinin saglikli oldugunu gosteriyo hareketli olmasidedigin gibi dogunca yersin heryerini kaydirigubbakcemile3
ewt bende kızmiş bend eçok şaşkınım halen inanamiyorum inş iki hafta sonrada oglun olcak demez...
iyi aksamlar sende misafirler icin cok yorma kendini:)
biz geldik bebeğim çok şükür iyiymiş teyzeleri ama
benim kafam çok karıştı bir hafta öncesinde kızım olcak diye beklerken oglun olcak denindi tam erkek annesi olmaya aliştırdımki kızım olacagını ögrendim şimdi
ewt kzıım olacakmiş teyzeleri 3cü kız bendenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?