• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

düşük tehlıkem vardı ogunlerı tekrar yasamak ıstemem buyuzden bunu destekleyen seylerden uzak duruyorum ne yapalım katlanacam melegım kucagıma gelesıye kadar buarada 3.5 aylık olduk sımdıye kadar sadece 1 kılo almısım cok ıyı gıdıyorsun dedı dr son 3 aylarda kılo almak daha ıyıymıs bebegın kılo alımı acısından

ben ilk hamişliğimde ilk 4 ayda sadece 1 kilo almıştım...sonra kaç kilo ile tamamladın diye bir sorun...
tam tamına 20 kilo aldım...çok çirkin hissediyo insan kendini...ama 1 sene içinde verdim eski halime döndüm ama kolay olmadı tabi...

benım myıgenımde kolayı hıc ıcmıyor asıtlı seylerıden nefret edıyor ınsallah benım bebısımde oyle olur olmazsa bıraz koyar uzerıne su katarım artıkkkk ama alıstırmak ıstemıyorum colaya

Bilemiyorum her çocukta aynı olmayabilir ama en baştan çocuğa tattırmazsan ( su ile karıştırıp verebilirsin çok isterse) sonra çocuk da fazla sevmiyor ve istemiyor zaten ama bizim de başımız cipslerle dertte. Hele mısırlı olanları hiç istemiyorum ama yine de haftada en az bir kere yiyor yapacak bir şey yok.

goguslerım cok kasınıyor kasınan varmı acaba doktor jel verdı ıkı mafrkayı onerdı dun aldım bugun banyodan sonra denıcem

ayy saglılkı olsunda bebekk walla kılosorun dııl elbet werılırrr sımdık ne kolay yontemlerı warr hatta

ben sıgara ıcen bı ınsandım tup bebek tedavısne baslar baslamaz bıraktım vıcdanım sızladı benım ıcınde cok ıyı oldu bırakmak ııcn guzel bı bahaneydı sımdı 5 ay oldu sıgara hıc ıcmıyorum

ne güzel canım ya zaten inanamıyorum hamile olupta sigara içen tanıdklarım var

ben ilk hamişliğimde ilk 4 ayda sadece 1 kilo almıştım...sonra kaç kilo ile tamamladın diye bir sorun...
tam tamına 20 kilo aldım...çok çirkin hissediyo insan kendini...ama 1 sene içinde verdim eski halime döndüm ama kolay olmadı tabi...

10 kılo almak gerekıyormus en fazla ..fazlası ıyıd degılmıs baktım ozaman cok kılo almaya basladım dıyetısyenle devam ederım cok almam ınsallah

Back
X