• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

kızlar hamile giyimden hiç bişe almayın zaten bütün mağazalarda hamilelerin rahat giyebileceği tarzda tunikler mevcut hemde fiyatları uygun aynı bluz hamle mağazasında 70.70 tl
hamile mağazasından sadece pantolon alıcam oda 99lira 6ay giycez mecbur alıncak

675.gif
4764.gif
4762.gif

süper bacım hayırlı olsun..ya bana da 2 li çok iyi dedi ama iki doktorum da üçlü yapacak..bak şimdi kıllandımbilmiyorumkismile

kıllanma hemen kıl ıyı bısey degıl kaparım agdamı gelırım haaaakaydirigubbakcemile3 ıstersen yaptır ama gerek de yok dedı. takma kafana hemen.

şok olmuştur oda..kıyafet falan almıştı ya..ben de bekliyorum bir kız haberi nolur nolmaz valla..

kızlar hamile giyimden hiç bişe almayın zaten bütün mağazalarda hamilelerin rahat giyebileceği tarzda tunikler mevcut hemde fiyatları uygun aynı bluz hamle mağazasında 70.70 tl
hamile mağazasından sadece pantolon alıcam oda 99lira 6ay giycez mecbur alıncak

dolfin de tchibo mağzası varya...hamile kaprisi var 29 tl ye düşmüş .çok güzel ben aldım bide...çarşıda ki aşağıdaki demir yolu caddesi üzerinde olan lcw de hamile koleksiyonu var...hamile tshirtlerini 9.90 na aldım...çok uygun şeyler var bir bak hemde çok şirinler...o tşhirtler hamile giyimciler de 49 dan başlıyo 89 kadar çıkıyo fiyat...

Back
X