benım esımde ısım bakmayalım dıyo cınsıyet bellı olsun da kolay bakarız dıyo:) bazı begendıgım kız ısımlerı ıcınde onlar ısımden baska herseye benzıyo dıyo:):):) mesela çisem bu ısmı begendıremedım ona bı turlu:)
nie kız aaa kıskandınmı gel sende
kızlar bende son halimi ekledim dayanamadım sizinkileri görünce herkes birbirinden güzel maşallah
:))
kızlar bende son halimi ekledim dayanamadım sizinkileri görünce herkes birbirinden güzel maşallah
:))
aa neyini beğenmio güzel izim .
canım gördüm senii masallahh çok guzelsın göbüşünde cıkmıs ne guzelyaaa
Benim içimede kız doğuyor ama gönlümde olan erkek Rabbim sağlıklı hayrlı versin en önemlisi bu.Allah gönlümüze göre versin inşallah..
Erkek bebek 11-12. haftada belli edermiş
Kız bebek 12-16 haftası belli olurmuş göstermiyormuş bazen kızlar..
teşekkür ederim tatlım ama göbüşüm hep vardı bebekten değil yani çıkmıyo birtürlü diye hergün bakıyorum zatenkaydirigubbakcemile3
evet canım cayda kafein var, okudugum bi yazıda cay ve kahve diyodu kafein icin.
evet ecrinece yolüstünde sayılır, gel buyur beklerim :))
bakın çoğunuzda fikirler oluşmuş bakalım bende bu ara birce ye taktım
evet canım cayda kafein var, okudugum bi yazıda cay ve kahve diyodu kafein icin.
evet ecrinece yolüstünde sayılır, gel buyur beklerim :))
yaaa..erkekse o zaman bi dahaki kontrolde öğrencez,eger 11-12. haftada ögrenemezsek bebek kız diye mi düşünelim acaba??
kaydirigubbakcemile3esmer güzeli seni:))))))sende ankaradasın ne gzl bnde ankdayımkaydirigubbakcemile5
ironıc gördum senıde tatlım çok guzelsın maşşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?